Το ξεφτίλισαν! Επιτρέπουν σε άντρες που δηλώνουν «γυναίκες» να αγωνιστούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, επιτρέπεται σε άνδρες που δηλώνουν ότι είναι “γυναίκες” να ανταγωνίζονται γυναίκες κατά τη διάρκεια των χειμερινών αγώνων στη Νότια Κορέα.

Η είδηση (βλ. εδώ, εδώ κι εδώ):

Για πρώτη φορά, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) αποφάσισε ότι οι τρανσέξουαλ αθλητές μπορούν να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γυναίκες «που έγιναν άντρες» μπορούν να ανταγωνιστούν “χωρίς περιορισμούς”, ενώ οι άνδρες «που έγιναν γυναίκες» πρέπει να υποβληθούν σε ορμονοθεραπεία. Προηγουμένως, οι κατευθυντήριες γραμμές της ΔΟΕ απαιτούσαν από τους αθλητές να έχουν προβεί σε χειρουργική επέμβαση «αλλαγής φύλου», ακολουθούμενη από τουλάχιστον δύο χρόνια ορμονικής θεραπείας, προκειμένου να είναι επιλέξιμοι. Τώρα η μόνη ρύθμιση που απέμεινε είναι ότι οι αθλητές που «έγιναν» από άνδρες «γυναίκες» πρέπει να αποδείξουν ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης τους είναι σταθερά κάτω από το σημείο αποκοπής για τουλάχιστον ένα ολόκληρο έτος πριν από τους αγώνες.

Παραμένει ασαφές εάν στην πραγματικότητα υπάρχουν αθλητές ανοιχτά τρανσέξουαλ που αγωνίζονται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Μιλώντας ως πρώην ερασιτέχνης γυναίκα μπόξερ, δεν μπορώ να ησυχάσω με τη σκέψη μιας γυναίκας που «έγινε άντρας» να συναγωνίζεται άνδρες. “Citius, Altius, Fortius” (“Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά”) δεν είναι μόνο το σύνθημα των Ολυμπιακών Αγώνων, συνθέτει τη σχέση των ελίτ αθλητών με τις ελίτ αθλητές. Για παράδειγμα, η Αμερικανίδα Florence Griffith Joyner έτρεξε τα 100 μέτρα σε 10,49 δευτερόλεπτα. Ο Usain Bolt από την Τζαμάικα το έκανε σε 9,58 δευτερόλεπτα.

Στον αθλητισμό, αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά.

Καμία γυναίκα δεν έχει σπάσει το ρεκόρ της Flo-Jo από τότε που το έθεσε το 1988, γεγονός που υπογραμμίζει ποιο ήταν το επίτευγμα για μια γυναίκα να φτάσει εκείνη την ταχύτητα. Οι πρώτοι άντρες που καταγράφηκε ότι έτρεξαν τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα το έκαναν το 1968. Έτσι, δεν περιμένω μια τρανσέξουαλ αθλήτρια που «έγινε άντρας» να χτυπήσει το ρεκόρ του Usain Bolt σύντομα.

Αλλά ούτε περιμένω το ρεκόρ της Flo-Jo για τα 100 μέτρα των γυναικών να παραμείνει πολύ περισσότερο, ειδικά όταν οι άνδρες που ισχυρίζονται ότι είναι “γυναίκες” προσπαθούν να σπάσουν το ρεκόρ.

Θα πέσει, ίσως, αλλά ο νικητής δεν θα εμπνεύσει τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε, ο νικητής, αν και θα αναγνωρίζεται ως «γυναίκα», πιθανότατα δεν θα ήταν ποτέ κορίτσι.

Η Διεθνής Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων δεν επιμένει ότι οι “Transgender” αθλητές πρέπει να έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις που κάποιοι ονομάζουν «επανακαθορισμού φύλου», αλλά αυτό ονομάζεται καλύτερα ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων. Ωστόσο, επιμένει ότι οι αθλητές που συμμετέχουν στα γυναικεία αθλήματα δεν πρέπει να έχουν πάνω από 10 νανογραμμομόρια τεστοστερόνης ανά λίτρο αίματος στο σώμα τους για ένα χρόνο πριν από τους αγώνες.


Αυτό πρέπει να κάνει τον ανταγωνισμό στα γυναικεία αθλήματα δίκαιο για τις γυναίκες – γυναίκες που είναι απλώς γυναίκες, με φυσιολογία γυναικών, που δεν είναι intersex (ερμαφρόδιτες), όπως η Caster Semenya της Νότιας Αφρικής (φώτο επάνω) και όχι τρανσέξουαλ, όπως «η» αρσιβαρίστρια της Νέας Ζηλανδίας Laurel Hubbard (που γεννήθηκε ως Gavin) (φώτο κάτω). Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα πολύ πρόσφατα ποσοστά της τεστοστερόνης που κάνουν τη διαφορά μεταξύ της αθλητικής ικανότητας των ανδρών και των γυναικών: είναι επίσης η παρουσία αυτής της τεστοστερόνης στην εφηβική ηλικία. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της υψηλής τεστοστερόνης και του αντρικού σώματος δεν μπορούν να μειωθούν.

Πρόσφατα διάβασα ένα συναρπαστικό βιβλίο για το πώς μεταμορφώθηκε η Ολυμπιακή Ομάδα των Βρετανίδων. Η ομάδα προσέλαβε γυναίκες που είχαν ελάχιστη επαφή με τα αθλήματα στα οποία έπρεπε τελικά να συμμετάσχουν, αλλά είχαν υπεράνθρωπα επίπεδα βούλησης να κερδίσουν. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει έλλειψη ανδρών που, αν και δεν έχουν την ικανότητα να ανταγωνίζονται τους ελίτ, έχουν τη βούληση να κερδίσουν γυναίκες.


Οι χαμένοι, φυσικά, θα είναι γυναίκες και τα γυναικεία αθλήματα και, στην πραγματικότητα, όλες οι γυναίκες χάνουν.

Έπαιζα χόκεϊ ως έφηβη και τίποτα δεν σε διαβεβαιώνει ότι το να παίζεις χόκεϊ στον πάγο εναντίον εφήβων θα ήταν απόλυτα ασφαλές. Και, όπως ανέφερα παραπάνω, ήμουν ερασιτέχνης γυναίκα μπόξερ, και τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω ότι θα μπορούσα να παλέψω με οποιονδήποτε άντρα ηλικίας άνω των 12 ετών.


Ποιος γονέας θα ήθελε να ενθαρρύνει τις κόρες του να εισέλθουν σε αθλήματα επαφής ενάντια σε αγόρια ή άνδρες;

Και ποιος γονέας θα υποστηρίξει τώρα ολόψυχα το όνειρο ενός 10χρονου κοριτσιού να γίνει χρυσή Ολυμπιονίκης, γνωρίζοντας ότι η απονομή του χρυσού μετάλλου των γυναικών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν ένας άντρας, που λέει ότι είναι “γυναίκα” θέλει να το κερδίσει;

redskywarning

3 thoughts on “Το ξεφτίλισαν! Επιτρέπουν σε άντρες που δηλώνουν «γυναίκες» να αγωνιστούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

 1. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ says:

  OI ΠΟΥΝΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝΤΣΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ , σαν ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΛΙΒΑΝΙΑ [ΤΑΛΙΒΑΝΙΑ=ΤΑΛΙΜΠΑΝ] ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΖΑΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ για σφαγες .

 2. μαλλον δεν εχουμε καταλαβει το γιατι says:

  Οι πολιτικοι ανα τον κοσμο που εχουν αποδειξει οτι δεν ενδιαφερονται για τον λαο τους αφου συνεχεια παιρουν αποφασεις που μειωνουν το βιοτικο τoυ επιπεδο και περιοριζουν τις ελευθεριες των πολιτων .Κοπτονται συστηματικα για τα δικαιωματα και τις ελευθεριες *βλεπε ασυδοσια) των LGTB που ειναι στην πραγματικοτγτα ενα πολυ μικρο κομματι του πληθυσμου ομοφιλοφυλων ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ …ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ.
  ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ SEX ME EIKONIKHΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΌΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ?ΕΝΏ ΜΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΕΣ ?
  Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ.
  ΑΥΤΉ Η ΣΧΈΣΗ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ.
  ΔΙΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΓΎΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΊΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΘΑ ΕΚΛΕΊΨΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ.
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ ..
  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΎΛΛΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΊ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ .ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΚΛΕΙΨΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ .ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ

 3. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ says:

  ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΟΥΤΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ. ΟΣΗ ΟΡΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΤΣΕΨΕΙ Η ΚΛΕΙΤΟΡΙΘΡΑ, Η ΛΕΚΑΝΗ ΔΕ ΣΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ. ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *