Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

22:16 - 26/08/2022

ΤΟ ΓΡΑΦΈΝΙΟ ΜΕΤΑΔΊΔΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΊΑΣΤΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΊΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΏΝΤΑΣ ΘΡΌΜΒΟΥΣ

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Στην τελευταία του σειρά διαφανειών με δείγματα αίματος τόσο από «εμβολιασμένους» και από μη εμβολιασμένους, ο Δρ. Ο Philippe van Welbergen έδειξε ότι το γραφένιο που εγχέεται στον άνθρωπο οργανώνεται και αναπτύσσεται σε μεγαλύτερες ίνες και δομές, ότι αποκτά μαγνητικές ιδιότητες ή ηλεκτρικό φορτίο και ότι οι ίνες δείχνουν ενδείξεις πιο περίπλοκων δομών με ρίγες, αναφέρει το Expose news. com.

Έχει επίσης δείξει ότι «θραύσματα» γραφενίου μεταφέρονται από «εμβολιασμένους» σε μη εμβολιασμένους, καταστρέφοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια τους και δημιουργώντας θρόμβους αίματος στους μη εμβολιασμένους.

Ο Δρ. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), ιατρικός διευθυντής των Βιοϊατρικών Κλινικών, ήταν από τους πρώτους που προειδοποίησε το κοινό για τη ζημιά που προκαλείται στο αίμα των ανθρώπων από τις ενέσεις Covid, δημοσιεύοντας εικόνες δειγμάτων αίματος στο μικροσκόπιο.

Στις αρχές Ιουλίου 2021, ο Δρ. Philippe, πήρε συνέντευξη σε ένα κοινοτικό κανάλι της Νότιας Αφρικής, το Loving Life TV. Εξήγησε ότι όταν οι ασθενείς του άρχισαν να παραπονιούνται για χρόνια κόπωση, ζαλάδες, προβλήματα μνήμης, μερικές φορές ακόμη και παράλυση και καθυστερημένη έναρξη περιόδου (γυναίκες άνω των 60 ετών), πήρε δείγματα αίματος. Το αίμα τους έδειξε ασυνήθιστες σωληνοειδείς δομές, μερικά σωματίδια που άναψαν και πολλά κατεστραμμένα κύτταρα. Ελάχιστα υγιή κύτταρα φάνηκαν. Μέχρι τρεις μήνες νωρίτερα, δεν είχε δει ποτέ αυτούς τους σχηματισμούς στο αίμα. Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτές οι σωληνοειδείς δομές είναι γραφένιο.

Από τότε, ο Δρ. Philippe ήταν τακτικός καλεσμένος στο Loving Life TV: έχει καταγγείλει την κυκλοφορία των πειραματικών ενέσεων Covid, έχει παράσχει ενημερώσεις σχετικά με την αυξανόμενη ζημιά που προκαλούν στο αίμα οι πειραματικές ενέσεις Covid με την πάροδο του χρόνου και έχει παράσχει ενημερώσεις για την κατάσταση του Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2022, ο Δρ. Philippe επέστρεψε για άλλη μια φορά στο Loving Life TV για να δημοσιεύσει εικόνες από τις τελευταίες του διαφάνειες δειγμάτων αίματος. Η ζωντανή ροή ήταν μεγάλη, οπότε το Loving Life TV το χώρισε σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος είναι μια συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δρ. Philippe δείχνει τις εικόνες από τις τελευταίες του διαφάνειες αίματος και εξηγεί τι φαίνεται στις εικόνες. Συζητά σχεδόν 100 διαφάνειες αίματος τόσο από «εμβολιασμένους» και από μη εμβολιασμένους ασθενείς. Οι διαφάνειές του δείχνουν ότι οι ασθενείς χωρίς εμβόλια «μολύνονται με τοξίνες του εμβολίου από την έκκριση».

Παρακάτω είναι ένα σύντομο απόσπασμα από το δεύτερο μέρος, ευγενική προσφορά του καναλιού The Timeline Post στο Telegram.

Παρακάτω είναι μια εικόνα τυπικών υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων που φαίνονται με μικροσκόπιο, πώς θα πρέπει να μοιάζει το αίμα. Δεν φαίνονται θρόμβοι ή ξένα αντικείμενα.

Η παρακάτω εικόνα είναι ενός ατόμου που έκανε ένεση με το πειραματικό φάρμακο Covid. Το αίμα έχει πήξει, τα κακοσχηματισμένα ερυθρά αιμοσφαίρια έχουν μαζευτεί. Το κύτταρο με κύκλο στην εικόνα είναι ένα υγιές ερυθρό αιμοσφαίριο, ένα από τα λίγα στην εικόνα, που κάθεται δίπλα στις ίνες γραφενίου. Μπορείτε να δείτε το μέγεθος των ινών γραφενίου σε σχέση με το μέγεθος ενός ερυθροκυττάρου. Οι ίνες αυτού του μεγέθους θα μπλοκάρουν τα τριχοειδή αγγεία. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι οι ίνες γραφενίου είναι κοίλες και περιέχουν ερυθρά αιμοσφαίρια.

Λίγες εβδομάδες πριν γυριστεί το παρακάτω βίντεο, ο Δρ. Ο Philippe παρατήρησε ένα φαινόμενο μαγνητικής ή ηλεκτρικής πολικότητας σε διαφορετικές πλευρές των ινών γραφενίου. Στην παρακάτω εικόνα, στα δεξιά της ίνας τα κύτταρα έχουν στερεοποιηθεί και στα αριστερά είναι αυτό που φαίνεται να είναι μια ρωγμή ή περίπου οπίσθιο κενό σε σχήμα «C». Δρ. Ο Philippe λέει ότι αυτή η «συμπεριφορά» δεν παρατηρήθηκε πριν, αλλά τώρα φαίνεται ξαφνικά σχεδόν σε κάθε δείγμα. Είναι μια ένδειξη ότι «αυτά τα πράγματα έχουν αλλάξει, η αντίδρασή τους με τα γύρω αιμοσφαίρια έχει αλλάξει… και δεν ξέρω τι το πυροδότησε», είπε.

Η παρακάτω εικόνα είναι δείγμα αίματος από ένα παιδί τριών ετών χωρίς εμβόλιο ή μη εμβολιασμένο. Δείχνει κομμάτια ή “θραύσματα” γραφενίου που είναι “το αποτέλεσμα της αποξένωσης”, με άλλα λόγια το γραφένιο έχει μεταφερθεί από τους “εμβολιασμένους” γονείς στο μη εμβολιασμένο παιδί τους.

Παρακάτω είναι η εικόνα ενός δείγματος αίματος από ένα οκτάχρονο μη εμβολιασμένο παιδί, του οποίου το αίμα έχει μολυνθεί και καταστραφεί από τη μεταφορά γραφενίου από το περιβάλλον του, το οποίο έχει κάνει ένεση Covid. Το δεξί χέρι και το άνω πόδι του παιδιού είναι στην πραγματικότητα παράλυτο, το παιδί δεν μπορεί να σηκώσει το δεξί του χέρι και το άνω πόδι δεν λειτουργεί σωστά.

 

Η παρουσίαση του Δρ. Philippe είναι πραγματικά απίστευτη και φρικτή – πρέπει να το παρακολουθήσετε, ειδικά για εκείνους που διακηρύσσουν ότι οι ενέσεις Covid είναι «ασφαλείς» και επιμένουν να κάνουν ένεση στους ανθρώπους. Οι ενέσεις Covid είναι όπλα γενοκτονίας και το πώς οι άνθρωποι που τις σχεδίασαν εξακολουθούν να περιφέρονται ελεύθεροι είναι απίστευτο.

KORAKAS NEWSΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Πώς μεταδίδεται όμως ;

  2. Και γω εχω αμφιβολίες , προτεινες ακιδας – οπως αυτες που εχουν οι [ερισσοτεροι εμβολοασμενοι – μεταλαγμενες μπορει να μεταδωθούν σε συγκεκριμενες συνθικες αλλα ακομα και ετσι ενας δυνατος ανεμβολοαστος οργανισμός μπορει να τα εξολοθρευσει. Το γραφενειο απτην αλλη δεν μεταδιδεται γιατι σε οποιο οργανισμό κατσει – προσκολάτε δια βιου σχεδον, δε ξερω αν υπαρχει θεραπεία.

  3. δημοσθενης 08/27/2022 @ 11:24 ΠΜ

    σωστος ο σεκ και σε τετιοα αρθρα πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε-η παραπληροφορηση κανει κακο!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*