12:24 - 03/08/2019

ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την αποκάλυψη ότι τα τρία τελευταία χρόνια μετά το αποτυχόν πραξικόπημα στην Τουρκία, το 2016, το έσκασαν από την Αδριανούπολη στην Ελλάδα οχτώ χιλιάδες καταζητούμενοι στελέχη των οργανώσεων του Φετουλάχ Γκιουλέν, έκανε ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας. Süleyman Soylu.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος υπουργός σε τηλεοπτική συνέντευξη του μιλώντας για το θέμα των καταζητούμενων από το πραξικόπημα που διέφυγαν στο εξωτερικό και παρουσία των Διευθυντή Γενικής Ασφάλειας, Mehmet Aktaş, Γενικό Διοικητή της Στρατοχωροφυλακής στρατηγό, Arif Çetin, Διοικητή της τουρκικής Ακτοφυλακής, υποναύαρχο Ahmet Kendir και τον Γενικό Διευθυντή του τμήματος Προσφύγων του υπουργείου, Abdullah Ayaz, ανέφερε ότι μετά το αποτυχόν πραξικόπημα κατάφεραν και διέφυγαν ενώ καταζητούνταν στην Ελλάδα 8 χιλιάδες Γκιουλενικοί.

Το ερώτημα που τίθεται αν αληθεύουν αυτές οι δηλώσεις που βρίσκονται όλοι αυτοί.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*