Τυφώνας «Μαρία»: Κατέρρευσε φράγμα στο Πουέρτο Ρίκο – Εκκενώνονται οι κοινότητες Ιζαμπέλα και Κουεμπραντίγιας

«Κινηθείτε γρήγορα για να σώσετε τις ζωές σας. Αναζητείστε έδαφος με μεγαλύτερο υψόμετρο…», οι οδηγίες των αρχών – Λεωφορεία μεταφέρουν τους πολίτες σε άλλες περιοχές
Τον εφιάλτη του κατακλυσμού βιώνουν οι κάτοικοι του Πουέρτο Ρίκο, το οποίο χτυπά αλύπητα τα τελευταία 24ωρα ο τυφώνας «Μαρία», προκαλώντας μεγάλες πλημμύρες και τεράστιες καταστροφές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κατέρρευσε φράγμα στη λίμνη Γκουαγιατάκα, με συνέπεια να πλημμυρίσει ο ποταμός Ρίο Γκουαγιατάκα και να δοθεί εντολή για άμεση εκκένωση των κοινοτήτων Ιζαμπέλα και Κουεμπραντίγιας.

Οι ισχυρότατες βροχοπτώσεις ανέβασαν τη στάθμη του νερού σε πρωτοφανή επίπεδα, με συνέπεια να καταρρεύσει το φράγμα και να ξεχυθούν αμέτρητα κυβικά νερού, προκαλώντας την υπερχείλιση του ποταμού που διασχίσει τις δύο προαναφερθείσες κοινότητες.

«Αυτός είναι ένας συναγερμός για μεγάλες πλημμύρες για τις περιοχές Ιζαμπέλα και Κουεμπραντίγιας. Αναζητείστε έδαφος με μεγαλύτερο υψόμετρο τώρα», ήταν η ανακοίνωση της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης του Πουέρτο Ρίκο.
«Κινηθείτε γρήγορα για να σώσετε τη ζωή σας. Οι αρχές έχουν δώσει εντολή για εκκένωση των περιοχών Ιζαμπέλα και Κουεμπραντίγιας. Λεωφορεία θα μεταφέρουν τους πολίτες σε άλλες περιοχές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Δείτε βίντεο από τις πλημμυρισμένες περιοχές στο Πουέρτο Ρίκο…Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


protothema

2 thoughts on “Τυφώνας «Μαρία»: Κατέρρευσε φράγμα στο Πουέρτο Ρίκο – Εκκενώνονται οι κοινότητες Ιζαμπέλα και Κουεμπραντίγιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *