Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
14:37 - 05/07/2022

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ 27η ΙΟΥΛΙΟΥ

(Διαβάστε το πολύ προσεκτικά, η ζωή σας εξαρτάται κυριολεκτικά απο αυτό)
=====
Η Νεκροπολιτική, είναι ο όρος που επινοήθηκε από τον Καμερουνέζο καθηγητή Ασίλε Μπέμπε (Achille Mbembe) σε ένα δοκίμιο με τον ίδιο τίτλο, που γράφτηκε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, και δημοσιεύθηκε το 2003 (στα ελληνικά, κυκλοφόρησε το 2020).

Η ανάπτυξη της Νεκροπολιτικής, δημιουργεί αυτό, που ο Μπέμπε αποκαλεί “κόσμους του θανάτου” (deathworlds), ή «νέες και μοναδικές μορφές κοινωνικής ύπαρξης, στις οποίες τεράστιοι πληθυσμοί υπόκεινται σε συνθήκες διαβίωσης που τους προσδίδουν το καθεστώς των ζωντανών-νεκρών».

Από την εποχή του Φουκώ μέχρι σήμερα, έχει συμβεί η εξής θεμελιώδης αλλαγή : μέχρι πριν μερικές δεκαετίες, ως «μη κανονιστικοί» πληθυσμοί στη Δύση, θεωρούνταν οι γύφτοι, οι αλλόχθονες, οι ομοφυλόφιλοι, οι τοξικομανείς και οι ιερόδουλες.

Σήμερα όμως, βιώνετε στο πετσί σας το Great Reset και το σχέδιο ανάκαμψης με το όνομα Ελλάδα 2.0, όπου ΕΣΕΙΣ, ο νόμιμος πληθυσμός, εξολοθρεύεστε αργά, αλλά σταθερά, μέσω της Νεκροπολιτικής, ενώ προστατεύονται οι προαναφερθείσες μειονότητες (στις οποίες έχουν προστεθεί και οι αφροασιάτες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες)
Η ψηφιακή διακυβέρνηση και η ψηφιακή εποχή, δεν είναι απλά μερικές διευκολύνσεις, απάλειψη της γραφειοκρατίας και έκδοση πιστοποιητικών σε μια ώρα.

Αυτα, είναι το τυράκι…

Φυσικά, ακούγονται διάφορα από τα χείλη ανυποψίαστων πολιτών, ότι είναι θέμα παρακολούθησης και “εδώ έχουμε smartphone μας νοιάζει η νέα ταυτότητα;;;” κλπ.

Δεν είναι απλά θέμα παρακολούθησης, είναι θέμα ελέγχου, είναι θέμα υποταγής, είναι θέμα υπακοής.
Πάνω από όλα όμως είναι θέμα ΑΠΟΔΟΧΉΣ !

Ζητάνε την αποδοχή σας!

Τίθεται ζήτημα αποδοχής σας, της ψηφιακής αυτής διακυβέρνησης!

Μαζί με την ψηφιακή μετάβαση, αποδέχεστε τον νέο τρόπο διακυβέρνησης, ο οποίος έχει μια γενική φιλοσοφία:
ΜΙΑ & ΜΟΝΟΝ ριζωμένη φιλοσοφία… you will own nothing and you will be happy!

Όποιος ΔΕΝ ταυτιστεί/αποδεχθεί, τα όσα η νέα ψηφιακή διακυβέρνηση επιβάλλει, ΔΕΝ θα μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία.

Τα εργαλεία της ψηφιακής μετάβασης, είναι τα εργαλεία εκείνα που μεσολαβούν ανάμεσα στον πολίτη και την νέα παρανοϊκή διακυβέρνηση, που μία γεύση της πήρατε με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Μέχρι τώρα η τεχνολογία μας εξυπηρέτησε, όμως εδώ, βάζουμε άνω τελεία, πατάμε στοπ.

Έχει ήδη γίνει σε άλλα κράτη αυτή η μετάβαση, η Ελλάδα είναι από τα τελευταία οχυρά, που θα πρέπει να αποσπάσουν ομολογίες, να συγκεντρώσουν αποδοχές πριν μας πάνε στο επόμενο στάδιο, στην επόμενη κρίση, στην επόμενη πρόκληση που θα επιβάλλει τις «από κοινού λύσεις».

Αυτό στις 27 Ιουλίου, είναι ο προθάλαμος των νεών ταυτοτήτων, αυτό στις 27 Ιουλίου όσοι τρέξουν να κάνουν την μετάβαση, να γνωρίζουν ότι ταυτίζονται με το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης.

Δίνετε στον Πιερβλακάκη, το πράσινο φως για να εφαρμοστεί μία ψηφιακή διδακτορία άνευ προηγουμένου.
Δίνετε το πράσινο φως (ΠΡΟΣΕΞΤΕ!) σε αυτήν την smart ψηφιακή δικτατορία, να αναλάβει τον έλεγχο των πόρων, της ύλης… της πρώτης ύλης… της εργασίας σας…

Παραχωρείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθέριες σας, την επιβίωση σας την ίδια, σε ανθρώπους που σχεδιάζουν…να τα καταπατήσουν !!

Ήδη έχει γίνει μια προσομοίωση σε μικρή κλίμακα όλα αυτά τα χρόνια. Κρίσεις πόλεμοι, απειλές, υποκρισίες, βία, παραποίηση της αλήθειας , εκβιασμοί και το αποκορύφωμα η υγειονομική δικτατορία.

Ο έλεγχος της ύλης, θα οδηγήσει στο να μην μπορείς να βάλεις το χωράφι σου τίποτα, να μην έχεις τις κότες ή το ψάρεμα σου κτλ. Ότι δεν θα μπορείς να έχεις το κρέας σου και αν το έχεις, δεν θα μπορείς να το πουλήσεις… η ψηφιακή διακυβέρνηση, όπου και αν έχεις την βάση της, θα εφαρμόζει κάθετα τις όποιες αποφάσεις θα λαμβάνοντα από………κοινού με σένα βλακάκο.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος λήψης αποφάσεων, όταν όλοι κουμπώσετε στο ψηφιακό αυτό σύστημα, από ένα ιδιοφυές αλγοριθμικό σύστημα που έχει συνείδηση και εκεί πάνω θα συνδεθούν όλα τα ελληνικά και ξένα υπουργεία, από Υγείας, μέχρι το Υπουργείο Αμύνης…

Γι αυτό εξάλλου και ο υπερυπολογιστης ΔΑΙΔΑΛΟΣ, εγκαταστάθηκε στο ΛΑΥΡΙΟ χθες…

Αν τρέξεις να αποδεχθείς την ψηφιακή μετάβαση της 27ης Ιουλίου, χάνεις επίσημα την ελευθερία σου σαν άνθρωπος και καταδικάζεις το μέλλον σου και της οικογένειας σου.

Αποδέχεσαι όρους όπως κλιματική αλλαγή, μαζικός εμβολιασμός, αποδοχή της παιδεραστίας, κτηνοβασίας κτλ.
Αποδέχεσαι την προπαγάνδα κάθε υπόθεσης και όσα θα εφαρμοστούν στο όνομα της.

Αυτή η ψηφιακή μετάβαση είναι μια νέα παγκόσμια απόπειρα κυριαρχίας….smart!
ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ γύρω

Από τον τοίχο του https://www.facebook.com/profile.php?id=1380094046

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/05/2022 @ 3:03 ΜΜ

  «ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ».

  «Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν»

 2. Ε όχι..... 07/05/2022 @ 3:35 ΜΜ

  Και έχουμε λοιπόν και άλλους πολλοί ξέρουμε.ποιους που μας λένε πως όλα έχουν τελειώσει πως οι επικυρίαρχοι ξέρουν πως έρχεται το τέλος τους πως τρέχουν μια δεν φτάνουν και πως σε λίγο θα τρώμε όλοι με.χρυσα κουταλιά. Ωστόσο υπάρχει κ η ζοφερή πραγματικότητα την οποία ήδη βιώνουμε. Πανικός τριγύρω παντού και μας λένε πως όλα θα αλλάξουν άμεσα προς το καλό. Όπως τονκοβω μάλλον ο κύριος Σπηλιωτόπουλος έχει δίκιο. Ότι όμως κι αν είναι να γίνει ας γίνει. Βαρεθηκαμε κουραστηοαμε….

 3. Θανος Παπαδοπουλος 07/05/2022 @ 8:33 ΜΜ

  Ειναι το τριτο ποστ που μου κλεβετε και το ποσταρετε. Θα ηθελα να μου δειξετε αυτον τον κο Κωστη Σπηλιωτοπουλο να δουμε αρχικα εαν ειναι υπαρκτο προσωπο. Εαν δεν βαλετε το ονομα μου στο αρθρο, θα απαντησω με μηνυσεις.
  Και εαν θελετε να αρθρογραφω για εσας, να μου το πειτε, δεν ειναι ντροπη.

 4. ΚΟΣΤΗΣ ΔΑΗΜΩΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 07/05/2022 @ 9:32 ΜΜ

  ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*