Τι μετέφερε και μάλιστα με… συνοδεία χθες, το τουρκικό πλοίο “Cengiz Han”;

Αναστάτωση προκλήθηκε από χθες το μεσημέρι στο Αιγαίο, όταν επιβάτες εμπορικών πλοίων εντόπισαν στην περιοχή της Σάμου τουρκικό βοηθητικό πλοίο να κινείται μαζί με ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο στην περιοχή.

Το πλοίο με την ονομασία”CENGIZ HAN” και αριθμό IMO 9392418, έπλεε χθες το μεσημέρι στα νερά της Σάμου, ενώ όπως διακρίνετε και στο βίντεο ένα τουρκικό πολεμικό σκάφος συνόδευε τον πλου του.

Δεν ήταν δυνατό να γίνει όμως αντιληπτό από το βίντεο εάν πρόκειται για σκάφος της ακτοφυλακής ή του τουρκικού Ναυτικού. Ωστόσο από όσα φαίνονται, είναι αντιληπτό ότι πρόκειται για πολεμικό σκάφος και όχι για απλό ταχύπλοο της ακτοφυλακής.

Πλοία όπως το βοηθητικό CENGIZ HAN, έχουν ως κύρια αποστολή την υλικοτεχνική υποστήριξη και μεταφορά αγαθών (Offshore supply vessel), εργαλείων, εξοπλισμού και προσωπικού προς και από υπεράκτιες πετρελαϊκές πλατφόρμες και άλλες υπεράκτιες κατασκευές.

Το συγκεκριμένο πλοίο έχει δηλώσει λιμάνι προορισμού τη Χάιφα, αλλά η ημερομηνία άφιξης δεν είναι σωστή καθώς είναι προγενέστερη του απόπλου του. Κοινώς κάτι δεν πάει καλά, σύμφωνα με τα στοιχεία που φαίνονται στο marinetraffic.com. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ARMYVOICE.GR

defence-point.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Τι μετέφερε και μάλιστα με… συνοδεία χθες, το τουρκικό πλοίο “Cengiz Han”;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *