Τι είπαν στο Λος Άντζελες για τους «εξωγήινους» – Για ποιο πράγμα προετοιμάζουν τους ανθρώπους

Πόσοι γνωρίζετε το 4ο σενάριο;

Μια είδηση που για πολλούς πέρασε στα ψιλά γράμματα έρχεται να βάλει ξανά φωτιά στις θεωρίες ύπαρξης άλλων πλασμάτων εκτός των ανθρώπινων ή τέλος πάντων των γήινων.

Όπως, ενδεχόμενα, διαβάσατε νωρίτερα, στο Λος Άντζελες διοργανώθηκε σεμινάριο από γλωσσολόγους και άλλους επιστήμονες, με θέμα «Η γλώσσα στον Κόσμο».

Τα βασικά ερωτήματα του σεμιναρίου ήταν:

«Αν υπάρχουν εξωγήινοι και αν ποτέ έλθουν σε επαφή μαζί μας, ποιά γλώσσα άραγε θα μιλούν (αν μιλούν) και κατά πόσο αυτή θα μοιάζει με τις ανθρώπινες, άρα θα είναι κατανοητή;».

Στην πρωτοβουλία, την οποία είχε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός METI (Messaging Extraterrestrial Intelligence), συμμετείχε και ο διάσημος γλωσσολόγος του ΜΙΤ Νόαμ Τσόμσκι.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνωστοί δηλαδή επιστήμονες και γλωσσολόγοι, όχι «συνωμοσιολόγοι».

Ένα βασικό ερώτημα που ζητά απάντηση, είναι κατά πόσο η γλώσσα είναι «καθολική» όχι απλώς στη Γη αλλά στο σύμπαν. Με άλλα λόγια, αν η γλώσσα έχει μια εγγενή δομή, που θα έχει αναπαραχθεί και σε εξωγήινους πολιτισμούς. Αν ναι, τότε οι εξωγήινοι θα μπορούν να διαβάσουν κάποιο μήνυμα που στέλνεται από τη Γη ή, αντίστροφα, οι κάτοικοι της Γης έχουν μια ελπίδα να καταλάβουν κάποιο εξωγήινο μήνυμα.

Το δικό μας ερώτημα είναι: Μας προετοιμάζουν για κάτι; Ίσως για επικοινωνία ή ακόμα και για επαφή με κάποιους;

Το σίγουρο είναι ένα: Αυτό που παρουσιάζεται σήμερα ως επιστήμη ασχολείται επίσημα με το θέμα ύπαρξης «εξωγήινων».

Η μυθιστορία της γης μιλά για άλλα πλάσματα, τα οποία έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους ή τους κυβέρνησαν και δεν ήταν μόνο αγάλματα αλλά «ζωντανές» υπάρξεις.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ( Jean – Claude Juncker ) είχει αποκαλύψει σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ότι συνομιλεί και είναι σε επαφή με ηγέτες άλλων πλανητών οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Δείτε τον και θυμηθείτε ή, όσοι δεν ξέρετε, παρακολουθήστε τι είναι το τέταρτο σενάριο!

el.gr

Loading...

4 thoughts on “Τι είπαν στο Λος Άντζελες για τους «εξωγήινους» – Για ποιο πράγμα προετοιμάζουν τους ανθρώπους

  1. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Δεν Υπάρχει Ορατός Κόσμος Έλλογων Εξωγήινων (ή Ενδογηίνων) Όντων. Στον Κόσμο και ιδιαίτερα στην Γη υπάρχει Κόσμος Ορατών υλικών Άβιων (ορατών μακροσκοπικών και μη ορατών μικροσκοπικών που συνεχώς ανακαλύπτονται από τις λογικές Επιστήμες) και ιδιαίτερα Έμβιων Όντων και έλλογων Ψυχοσωματικών ενσαρκωμένων Προσώπων Ανθρώπων. Παράλληλα υφίσταται Κόσμος Αοράτων “Κτιστών Αιθέριων αλλά μη υλικών ενσαρκωμένων” Όντων Προσώπων Αγγέλων καθώς και εναντιομένων Προσώπων Δαιμόνων (που αποκαλύπτονται και προφανώς δεν ανακαλύπτονται από τις Επιστήμες … ). Εξωγήινα (ή Ενδογήινα) ενσαρκωμένα Πρόσωπα Όντων θεωρούνται τα Δαιμονισμένα ενσαρκωμένα Όντα και Ψυχοσωματικά Πρόσωπα Ανθρώπων, δηλαδή τα υπό την επήρεια έλλογων Προσώπων Αοράτων “κτιστών Αιθέριων” Δαιμόνων ως Δαιμονισμένων ενσαρκωμένων έλλογων ψυχοσωματικών Προσώπων των Ανθρώπων. Ο Σωτήρας Χριστός με την Σταύρωση Του απομάκρυνε και απάλλαξε στον Κόσμο μας ΌΛΑ τα Πρόσωπα των ψυχοσωματικών Προσώπων των Ανθρώπων από την επήρεια των αόρατων Προσώπων των Δαιμόνων και άρα από τον Δαιμονισμό. Μετά Χριστόν μόνο με την ελεύθερη βούλησή τους τα Πρόσωπα Των Ανθρώπων, δηλαδή αν συναινούν και δέχονται τις επήρειες και εγκαταστάσεις στην Προσωπική ψυχοσωματική τους Σφαίρα των Προσώπων των Δαιμόνων με ανταλλάγματα προσωπικά προσωπικά “εν ζωή” οφέλη που όμως “μετά θάνατο” απαγορεύουν την συμμετοχή τους στην υπερεξέλιξη και Θέωση ως Αναστημένων Ενσαρκωμένων Αθανάτων Προσώπων Ανθρώπων με ότι από αυτό συνεπάγεται …..

  2. Σοφοκλής Κ. says:

    ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΝΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΘΕΤΙΚΑ. Η ΝΑΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

  3. Τασος says:

    Η μόνη συμπαντική γλώσσα είναι η αρχαία ελληνική.Αν λοιπόν οι εξωγήινοι είναι τόσο προηγμένοι τεχνολογικά που να τους επιτρέπει να κάνουν διαστρικά ταξίδια, τότε μόνο αρχαία Ελληνικά θα μιλάνε σίγουρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *