ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θρήνος στην Ινδία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από κατολίσθηση σε εργοτάξιο σιδηροδρομικής γραμμής

· Κατοχικά Νέα

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν σημειώθηκε κατολίσθηση σε ένα εργοτάξιο των σιδηροδρόμων στη βορειοανατολική Ινδία, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός της χώρας. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό δεκάδων άλλων που αγνοούνται.

Έφεδροι τα περισσότερα θύματα
Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν έφεδροι που εργάζονταν σε αυτή τη σιδηροδρομική γραμμή, στο κρατίδιο Μανιπούρ.

Σύμφωνα με τον στρατό, 18 άνθρωποι έχουν βρεθεί ζωντανοί, όμως 15 στρατιώτες και 29 πολίτες αγνοούνται.

Οι διασώστες σκάβουν στη λάσπη και απομακρύνουν πέτρες, αναζητώντας επιζώντες, ανέφερε ο εκπρόσωπος του στρατού, Σουμίτ Κούμαρ Σάρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η απώλεια ανθρώπινων ζωών, μεταξύ αυτών και μελών των ενόπλων δυνάμεων, είναι ένα πολύ λυπηρό συμβάν», σχολίασε ο επικεφαλής του κρατιδίου, Ν. Μπίρεν Σινγκ, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η βορειοανατολική Ινδία, μια απομονωμένη περιοχή, πλήττεται τις τελευταίες εβδομάδες από σφοδρές βροχοπτώσεις που έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις και πλημμύρες.

makeleio.gr/

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο Alexander Lukashenko σε συνέντευξηΔΙΕΘΝΗ

Lukashenko: «Το Βατικανό και Ισραηλινοί μεσολαβητές έπεισαν τη Ρωσία να αποχωρήσει από το Κίεβο το 2022»

Χάρτης του στρατηγικού στενού Μπαμπ ελ ΜαντέμπΔΙΕΘΝΗ

Χούθι: Κατέλαβαν τη Μόκα – Συναγερμός για το Μπαμπ ελ Μαντέμπ και τη διεθνή ναυσιπλοΐα

ΔΙΕΘΝΗ

Τα Εδάφια του Τρόμου και της Βίας και η Ιστορική Αλήθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά