Ας θυμηθουμε δυο χρονια πριν – Τι κρύβεται πίσω από το Ίσις και Ισιλ… !
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
· Κατοχικά Νέα

Ας θυμηθουμε δυο χρονια πριν – Τι κρύβεται πίσω από το Ίσις και Ισιλ… !
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις
FEATURED
FEATURED
ΔΙΕΘΝΗ
Νικητές και Ηττημένοι πάντα Ηττημένοι με βέβαιο Νικητή, ποιο άλλο, το Γνωστό “Αφεντικό”. «Αφεντικό» που χρηματοδοτεί .. με ξένα «κόλλυβα» … άμεσα ή και έμμεσα … για να «ηδονίζεται» περιμένοντας να φαγωθούν μεταξύ τους …. Όλοι οι εχθροί του … Γνωστή και αλάνθαστη πανάρχαια «διαβολική» πολιτική … “Διαίρει και Βασίλευε” …. Αν αντιληφθούμε την σημασία και τρόπο χρήσης του «υπερόπλου Αγάπης προς τον πλησίον μας» τότε μπορεί να ανατρέψουμε το «Αφεντικό» και την «διαβολική» πολιτική του.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 1990. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΣΥ ΕΙΠΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕ….. ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 3.10 ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 3.30 ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
https://www.youtube.com/watch?v=E9ubCPIHrPQ
Γιατί είναι πραγματικά για κλάμματα… Ποιο άσχετοι δεν γίνεται. Ο μόνος λόγος που υπάρχουν ακόμα, είναι επειδή Ρώσοι και Αμερικανοί τους θεωρούν χρήσιμους ως δικαιολογία, για να βρίσκονται στην Μ.Ανατολή, διότι δίχως ”τρομοκράτες” δεν έχουν δικαιολογία.
Βέβαια είναι και ένα πολύ συμαντικό πιόνι του Ισραήλ φυσικά…