Θυμάσαι ποιο κράτος είπαμε ότι έδειχνε ο αριθμός 26 μέσα στο Νοέμβριο;

 

Στα μέσα του περασμένου μήνα, είχαμε κάνει μια αναφορά στον αριθμό 26 που για ένα διάστημα έπαιζε πολύ στα δελτία και προσεγγίσαμε τι είναι αυτό που πιθανός να κρύβεται πίσω από το 26, δηλαδή ποιο κράτος στόχευε η ροή του 26 που βλέπαμε.

Συγκεκριμένα, ήταν στις 18 Νοεμβρίου και στο άρθρο Τι μπορεί να σημαίνει το νούμερο 26 που βλέπουμε τελευταία στις ειδήσεις  που έγινε αναφορά για το κράτος που κρύβεται πίσω από την εμφάνιση του αριθμού 26, τη συχνή και επαναλαμβανόμενη εμφάνιση του.

Στις 18/11 ανέβηκε το άρθρο και 18 ημέρες μετά, χθες 6 Δεκεμβρίου, ο Τράμπ ανακοινώνει επίσημα σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ.

Ο αριθμός 26 όπως θυμάσαι ή θα δεις παρακάτω, τότε έδειχνε ένα κράτος, το Ισραήλ.

Έδειχνε οτι σύντομα, όχι μετά από χρόνια ή μήνες, θα υπήρχαν εξελίξεις στο προσκήνιο ή στο παρασκήνιο, όχι καθημερινές, πεζές, αλλά πομπώδης όπως ήταν η χθεσινή.


Νομίζω ότι,  ούτε τα απόνερα του προσκηνίου δεν έχουμε δει, πόσο μάλλον αυτά που τρέχουν στο παρασκήνιο και τις εξελίξεις που θα φέρουν.

Το χθεσινό διάγγελμα Τράμπ δεν ήταν και τόσο όμορφο.

Με λίγα λόγια, η Αμερική, ο Τράμπ, σύσσωμη η διοίκηση της χώρας αυτής μπορούν, πέρα από το να πηγαίνουν όπου θέλουν και να βομβαρδίζουν όποιον θέλουν, να ανακοινώνουν και πρωτεύουσες κρατών, μη υπολογίζοντας τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή τους η απόφαση, ειδικά αυτό το διάστημα που η Μέση ανατολή είναι μια τεράστια αποθήκη πυρομαχικών, στο ταλαιπωρημένο ανατολικό ημισφαίριο του πλανήτη……. ή μήπως ψάχνουν την εκπλήρωση των συνεπειών, αναζητούν το σπίρτο που θα ριχτεί στην αποθήκη αυτή;

Μάλλον το δεύτερο….και λέμε μάλλον γιατί πλησιάζουν γιορτές.

Αυτό που έγινε χθες, οι ανακοινώσεις και τα τετελεσμένα, είναι κάτι πολύ πολύ άσχημο, γιατί πέραν των άλλων, η επικαιρότητα εξελίσσεται στη γειτονιά μας και αν η Μέση Ανατολή εκραγεί, μάντεψε τι θα συμβεί εδώ στην Ελλάδα και όχι μόνο στο τομέα του μεταναστευτικού αλλά και στην Παγκόσμια οικονομία, μέσα από μια πετρελαϊκή κρίση, μια μεταφορά της
κρίσης και στην οικονομία, μέσω των καυσίμων.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας κάτι τέτοιο.

Στην περίπτωση αυτή, που κανονικά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί, το πετρέλαιο θα ξαναγίνει ο μαύρος χρυσός που ξέραμε κια θα δημιουργήσει πολλά πολλά προβλήματα.

Τέλος, για τη σημερινή επίσκεψη Ερντογάν …το κλίμα είναι τεταμένο, βαρύ….. και ο ίδιος Τούρκος πρόεδρος σήμερα προδιέγραψε, με το πλέον επίσημο τρόπο, το μέλλον των σχέσεων των δύο χωρών και ο αριθμός στέκεται εκεί να το επικυρώσει…με ή χωρίς αυτόν στη προεδρική καρέκλα.

Όμως, πόσο θα μείνει ο Ερντογάν στην εξουσία…

Στην συνάντηση με τον Παυλόπουλο ο Τούρκος πρόεδρος είπε κάτι για … Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων……..και το «Matrix» το κατέγραψε

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Μια μικρη παρεμβαση θα κανουμε ..ποσους νεκρους ειπαν οτι ειχε επισημα η καταστροφη στην Μανδρα; Και ποτε εγινε;

call me Rick

ministryoftruth

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άμεση εκπλήρωση

Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

4 thoughts on “Θυμάσαι ποιο κράτος είπαμε ότι έδειχνε ο αριθμός 26 μέσα στο Νοέμβριο;

 1. fiarianna says:

  Εβραϊκό έτος 5777 (=26) http://www.agnosto.gr/index.php?topic=253.msg1021#msg1021 Στις 22 Μαΐου 2017, Ο Πρόεδρος Τραμπ επισκέπτεται το Ισραήλ. Με [223 ] ημέρες να απομένουν ως το τέλος του έτους – 4 μήνες και 2 ημέρες [42] μετά την ορκωμοσία του Η επίσκεψη Τράμπ στο Ισραήλ, έγινε εν μέσω των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εγκαθίδρυση του ισραηλινού ελέγχου επί της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ (πόλεμος 6 ημερών 1967).

  • fiarianna says:

   Ήταν η πρώτη φορά που οι Εβραίοι πήραν τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ μετά την καταστροφή του δεύτερου Ιερού Ναού από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ. Η επέτειος αποτελεί ετήσια κινητή εθνική εορτή γνωστή ως «Ημέρα της Ιερουσαλήμ» Yom Yerushalayim και για το 2017 εορτάστηκε στις 24 Μαΐου. Τα αχνάρια του Βαλαάμ … → 42 ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΜΕΛΙΩΝ 24 ~ ♃~ 42 (κριμένος κεραυνός).

   • fiarianna says:

    6 μήνες μετά Στις 6/12, ο Τράμπ ανακοινώνει επίσημα «Today I am delivering» [Σήμερα εγώ το υλοποιώ] https://youtu.be/1rw-0wH63_4 6 ημέρες αργότερα, το βράδυ της 12ης/12ου [=24], άναψε το 1ο κερί του μενορά του 8ήμερου Χάνουκα. Εβραϊκή γιορτή που τιμά την αναστύλωση του Δεύτερου Ιερού Ναού στην Ιερουσαλήμ.

    • fiarianna says:

     16/12 – (στις 23:00 UT) ο αστεροειδής Φαέθων 3200 (ο γιος του ήλιου) θα περάσει κοντά από τη Γη, ανακοινώνοντας την ημέρα γενεθλίων του πάπα Φραγκίσκου & την έναρξη των Σατουρναλίων στις 17/12. Ο εορτασμός διαρκούσε 7 ημέρες, με αποκορύφωμα την 24η Δεκεμβρίου με τη γέννηση του «αήττητου ηλίου», η γνωστή ως Dies Natalis Invicti Solis. https://katohika.gr/diethni/5778/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *