ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπάιντεν

· Κατοχικά Νέα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, στη Νεβάδα στο πλαίσιο της εκστρατείας του για την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, διαπιστώθηκε πως μολύνθηκε από τον νέο κορωνοϊό και παρουσιάζει «ελαφριά συμπτώματα» της COVID-19, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο Λευκός Οίκος.

Ο Δημοκρατικός αρχηγός του κράτους, 81 ετών, «πλήρως εμβολιασμένος», έχει ρινόρροια, βήχα, γενική αδιαθεσία και του δόθηκε πρώτη δόση Paxlovid· θα παραμείνει σε απομόνωση για μερικά 24ωρα αφού επιστρέψει στο προπύργιό του, το Ρεχόμποθ, στην πολιτεία Ντέλαγουερ, ασκώντας τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως, διαβεβαίωσαν οι υπηρεσίες του — την ώρα που οι αμφιβολίες για τη σωματική και πνευματική υγεία του Μπάιντεν αναζωπυρώνονται και στελέχη της παράταξής του τον καλούν να αποσυρθεί.

Ο Μπάιντεν δήλωσε πως «αισθάνεται καλά»

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως «αισθάνεται καλά», αφού διαγνώστηκε πως μολύνθηκε από τον νέο κορωνοϊό και παρουσιάζει συμπτώματα της COVID-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αισθάνομαι καλά», είπε ο Δημοκρατικός αρχηγός του κράτους, 81 ετών, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους καθώς επιβιβαζόταν στο «Air Force One», το προεδρικό αεροσκάφος.

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο Κιρ Στάρμερ αποχωρεί από τη Βουλή των Κοινοτήτων και προκαλεί νέα εκλογική αναμέτρηση στο ΛονδίνοΔΙΕΘΝΗ

Ο Κιρ Στάρμερ αποχωρεί από τη Βουλή των Κοινοτήτων και προκαλεί νέα εκλογική αναμέτρηση στο Λονδίνο

Αμερικανικές αρχές: Πλοία της COSCO φέρονται να συλλέγουν στρατιωτικές πληροφορίες για το ΠεκίνοΔΙΕΘΝΗ

Αμερικανικές αρχές: Πλοία της COSCO φέρονται να συλλέγουν στρατιωτικές πληροφορίες για το Πεκίνο

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα κόβει στο μισό τη βοήθεια στη Δυτική ΌχθηΔΙΕΘΝΗ

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα κόβει στο μισό τη βοήθεια στη Δυτική Όχθη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά