16:50 - 20/08/2021

Θεωρία Συνωμοσίας η Σύνδεση του 5G με τον Ιοβόλο Όφι;;

Θεωρία Συνωμοσίας η Σύνδεση του 5G με τον Ιοβόλο Όφι;;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. mipos xerete pote tha energopiithi to 5G se olo to Kosmo?

 2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΟΥ 1983 ΕΞΑΡΧΕΙΑ 08/20/2021 @ 9:11 ΜΜ

  ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..

 3. Σωτήρης 08/20/2021 @ 10:58 ΜΜ

  Λογικό, γιατί για αυτό θα χρειάζονταν η βιολογία και η χημεία.

 4. IOANNIS KATSIREAS 08/20/2021 @ 11:27 ΜΜ

  Ημέρα Τετάρτη 11 Αυγούστου έγινε η δοκιμή του 5g σε όλη την Ευρώπη και η εικόνα Αυτή είναι από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας
  https://katohika.gr/wp-content/uploads/2021/08/COVID_19_2021-08-12_.jpg

 5. Προφανώς εξειδικευμένος microcontroller (μικροτσίπ) που θα στέλνει/λαμβάνει/επεξεργάζεται το σήμα που θα μεταδίδουν τα εμβολιασμένα άτομα εν αγνοία τους… και αν έχουν έτοιμο το hardware στη πλακέτα, το σχετικό software/app δεν είναι μακριά!

 6. Ήδη περνάν στο 6g.να δω τι θα λέτε τοτε..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*