09:24 - 09/10/2018

Θεαματική Προσγείωση ΑΤΙΑ σε Λόφο στο Μεξικό ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ σε ΒΙΝΤΕΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα εκπληκτικό βίντεο παρουσιάστηκε από τον Carlos Clemente του TercerMilenio TV, το οποίο καλύπτει την προσγείωση ενός τεράστιου φωτεινού αντικειμένου κόκκινου χρώματος να κατεβαίνει σιγά-σιγά μέχρι να ακουμπήσει το έδαφος πάνω σε ένα λόφο που ονομάζεται Cerro de la Cruz, στο Cape San Luca.

Το Cerro de la cruz που μεταφράζεται ως η «κορυφή του σταυρού» είναι ένας μικρός λόφος ύψους περίπου 36 μέτρων και στην κορυφή του υπάρχει ένας σταυρός. Σε αυτό το λόφο μια γυναίκα που ζει κοντά κατέγραψε ολόκληρο το σκηνικό με την κοκκινόχρωμη φωτεινή μπάλα να πλησιάζει από τον αέρα φωτίζοντας πλήρως τον τόπο και τον σταυρό, μέχρι που προσγειώθηκε κάπου δίπλα του.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, σε όλη την περιοχή υπήρξε πρόβλημα ηλεκτροδότησης και παρέμεινε στο σκοτάδι, ώστε έγινε ευκολότερο για τον καθένα να παρακολουθήσει το περίεργο συμβάν.

Την διερεύνηση του περιστατικού ξεκίνησε ο Μεξικανός ανεξάρτητος ερευνητής UFO Arturo Rodríguez παράλληλα με την καταχώρηση που έκανε ο Carlos Clemente στην Tercermilenio TV.

Ο Arturo Rodríguez έχει δηλώσει ότι πολύ συχνά βλέπουν μυστηριώδη φώτα σε αυτόν τον τομέα και ότι παράξενα πράγματα συμβαίνουν που αναφέρονται από τους κατοίκους.

Σύμφωνα με τον Carlos Clemente, σε εκείνο το κομμάτι της περιοχής πρόκειται να συμβεί κάτι μεγάλο, ίσως ένας σεισμός ή κάτι άλλο, λόγω της υψηλής πυκνότητας των UFO και την υψηλή ζώνη σεισμικής επικινδυνότητας. Θυμηθείτε ότι αυτή η θέση βρίσκεται στο λεγόμενο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την εκπληκτική καταγραφή του φωτεινού αντικειμένου:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

OVNI en los Cabos Baja California

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Εμένα μου μοιάζει πολύ με φωτοβολίδα που είναι πάνω σε αλεξίπτωτο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Το μέγεθος του αντικειμένου σε σχέση με τον σταυρό, η ταχύτητα με την οποία κατεβαίνει και το γεγονός ότι δεν απογειώνεται μετά με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι ΑΤΙΑ αλλά φωτοβολίδα. Αλήθεια δεν πήγε κάποιος να δει τι ήταν;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*