12:24 - 23/07/2022

The Lancet> Κίνδυνος μόλυνσης, νοσηλείας και θανάτου έως και 9 μήνες μετά τη 2η δόση του εμβολίου κατά της COVID

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Τετάρτη, ήταν ο καρκίνος. Την Πέμπτη, ο κορωνοϊός. Αύριο, θα σκεφτείτε, θα είναι η ευλογιά των πιθήκων

Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Όλοι οι άλλοι φαίνεται να έχουν προχωρήσει στο επόμενο ζήτημα, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό που είδαμε προχθές όταν ο Joe Biden κατέπληξε τον κόσμο και ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, ότι έχει μια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια. «Έχω καρκίνο», είπε. «Τον απέκτησα από τη ζωή στο Delaware».

Από τον Tucker Carlson/Fox News
Αποδεικνύεται ότι η πατρίδα του Joe Biden είναι τόσο μολυσμένη, τόσο υπερφυσικά βρώμικη, που ακόμη και οι λεπροί που ζουν σε δημόσιους υπονόμους στην Καλκούτα αρνούνται να πάνε εκεί. Πόσο βρώμικο είναι το Delaware; Είναι τόσο βρώμικο, είπε ο Joe Biden, που όταν βρέχει, βρέχει λάδι. Γι’ αυτό όλοι στο Delaware παθαίνουν καρκίνο. Τον αποκτούν από τη πετρελαιοβροχή. Τώρα τον έχει και ο Joe Biden.

Κοιτάζοντας πίσω, οι ψηφοφόροι μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζουν λίγο περισσότερα για τους παράγοντες κινδύνου του Joe Biden που σχετίζονται με το Delaware προτού γίνει πρόεδρος. Τώρα είναι πολύ αργά και απλά η κατάσταση χειροτερεύει. Όχι μόνο ο Biden είναι άρρωστος από τη βροχή πετρελαίου στο Delaware, αλλά τώρα έχει και COVID. Ο Λευκός Οίκος το ανακοίνωσε! Έτσι, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, συνολικά. Τετάρτη, ήταν ο καρκίνος. Την Πέμπτη, ο κορωνοϊός. Αύριο, θα σκεφτείτε, θα είναι η ευλογιά των πιθήκων. Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε είχε πρόσφατα μη ασφαλή σεξουαλική επαφή με τον Joe Biden, ζητήστε προληπτική ιατρική βοήθεια. Ο Θεός ξέρει τι μπορεί να έχετε αποκτήσει.

Στον Λευκό Οίκο, είναι ειλικρινά αναστατωμένοι από τα νέα, όχι επειδή ανησυχούν για την υγεία του Joe Biden. Όλοι όσοι εργάζονται στον Λευκό Οίκο γνωρίζουν ήδη ότι είναι τόση η αδιαθεσία του που μετά βίας μπορεί να μιλήσει. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που διευθύνουν το μόνιτορ του. Είναι αυτοί που βάζουν τα μικρά κομμάτια ταινίας στο πάτωμα για να ξέρει πού είναι η πόρτα.

Δεν πρόκειται για άτομα που έχουν ψευδαισθήσεις για την κατάσταση του Joe Biden. Αυτό για το οποίο είναι αναστατωμένοι είναι το γεγονός ότι ο Joe Biden μόλις διέλυσε το μήνυμά τους, της πρώτης κιόλας ημέρας, το οποίο ήταν συνεπές και αδυσώπητο: «Κάντε το εμβόλιο αλλιώς…». Κάντε το εμβόλιο διαφορετικά δεν μπορείτε να δουλέψετε ή να μεταμοσχευτείτε ή να περάσετε την Ημέρα των Ευχαριστιών με τα παιδιά σας. Πάρτε το εμβόλιο αλλιώς δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τη μαμά σας καθώς πεθαίνει στο νοσοκομείο. Πάρτε το εμβόλιο, τελεία. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε και είστε τέρας αν δεν το κάνετε.

Άρα, οι άνθρωποι υπάκουσαν. Το έκαναν. «Εντάξει», είπαν, «Θα κάνουμε το εμβόλιο. Δεν φαίνεται ότι έχουμε επιλογή, αλλά είστε σίγουροι ότι λειτουργεί; Είναι αρκετά δύσκολο να φτιάξετε ένα επιτυχημένο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν το έχει κάνει ποτέ. Προσπαθήσαμε με τον SARS σχεδόν πριν από 20 χρόνια και αυτό απέτυχε εντελώς, επομένως είστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτό το υλικό λειτουργεί; Είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό;».

«Φυσικά και είμαστε θετικοί προς αυτό», ούρλιαξε το μανεκέν. «Είμαστε η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αυτά τα ξέρουμε. Δεν κάνουμε λάθη. Σταματήστε να κάνετε ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις δεν έχουν θέση στην επιστήμη. Απλώς κάντε τη δόση και δεν θα κολλήσετε COVID. Αυτό είναι εγγυημένο». Το είπε ο Joe Biden. Δεν το είπε μόνο μία φορά. Το είπε πολλές, πολλές, πολλές φορές.

BIDEN, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021: Το γεγονός είναι ότι αυτή είναι μια πανδημία των μη εμβολιασμένων. Των ανεμβολίαστων.

BIDEN, ΙΟΥΛΙΟΣ 2021: Ο ιός Delta, ο οποίος είναι πολύ πιο μεταδοτικός και πιο θανατηφόρος σε ό,τι αφορά τα μη εμβολιασμένα άτομα… Τα διάφορα εμβόλια που λαμβάνουν τώρα οι άνθρωποι τον καλύπτουν. Είστε εντάξει. Δεν πρόκειται να πάθετε, δεν πρόκειται να κολλήσετε COVID εάν κάνετε αυτούς τους εμβολιασμούς.

BIDEN, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022: Εάν δεν είστε εμβολιασμένοι, έχετε κάποιο λόγο να ανησυχείτε. Πολλοί από εσάς, ξέρετε, θα αντιμετωπίσετε σοβαρή ασθένεια σε πολλές περιπτώσεις εάν κολλήσετε COVID-19, εάν δεν εμβολιαστείτε. Κάποιοι θα πεθάνουν. Έχουμε στα χέρια μας όλα τα εμβόλια που χρειαζόμαστε για να εμβολιαστεί πλήρως κάθε Αμερικανός, συμπεριλαμβανομένου του αναμνηστικού εμβολίου. Επομένως, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, καμία δικαιολογία για κανέναν που είναι ανεμβολίαστος. Συνεχίζει να είναι μια πανδημία των μη εμβολιασμένων.

Ναι, δεν υπάρχει δικαιολογία. Και αν δεν λάβετε το εμβόλιο, θα πεθάνετε από την COVID. Θα κολλήσετε την COVID αν δεν λάβετε το εμβόλιο. Τώρα, αν το είχε πει μια φορά ή ίσως 11 φορές, θα μπορούσατε να πείτε ότι πάσχει από άνοια, όπως και να ‘χει. Το έλεγε σχεδόν κάθε μέρα, και δεν ήταν ο μόνος. Το έκαναν όλοι, ξεκινώντας από τον Λόρδο Fauci.

FAUCI, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ, ΑΚΡΟΑΣΗ COVID: Μπορεί να χρειαστεί, για άλλη μια φορά, ένα άλλο αναμνηστικό, σε αυτήν την περίπτωση, μια ενίσχυση τέταρτης δόσης για ένα άτομο που λαμβάνει το mRNA.

FAUCI, ΜΑΪΟΣ 2021, ΑΚΡΟΑΣΗ COVID: Και τότε το θέμα των εμβολίων, στην πραγματικότητα, τουλάχιστον όσον αφορά τον SARS-CoV-2, μπορεί να πάει καλύτερα από τη φύση.

FAUCI, Μάιος 2021, MSNBC: Όταν οι άνθρωποι εμβολιάζονται, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, ότι δεν πρόκειται να μολυνθούν.

Έτσι, αποδεικνύεται ότι μόλις εμβολιαστείτε, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς. Δεν πρόκειται να μολυνθείτε. Δεν είστε σαν τους βρώμικους που δεν εμβολιάσστηκαν, τους αντι-επιστήμονες που όλοι θα πεθάνουν, και όταν συμβεί αυτό, θα γελάμε μαζί τους γιατί το αξίζουν. Και παρεμπιπτόντως, δεν ήταν μόνο ο Biden. Δεν ήταν μόνο ο Fauci που έλεγε ότι ήθελε και φυσικά κάλυπτε τον δικό του ρόλο στη δημιουργία του ιού. Ακόμη και πραγματικοί γιατροί, ακόμη και η επικεφαλής του CDC, ακόμη και η ίδια η Rochelle Walensky, έλεγε το ίδιο πράγμα.

WALENSKY: Τα δεδομένα μας από το CDC σήμερα υποδηλώνουν, ξέρετε, ότι τα εμβολιασμένα άτομα δεν φέρουν τον ιό, δεν αρρωσταίνουν και ότι αυτό δεν βασίζεται μόνο στις κλινικές δοκιμές, αλλά και σε δεδομένα του πραγματικού κόσμου.

Ναι, δεν αφορούσε μόνο τις κλινικές δοκιμές. Ήταν και σε δεδομένα του πραγματικού κόσμου. Απλά κοιτάξτε γύρω από την παρατηρούμενη πραγματικότητα. Δεν ξέρετε κανέναν που έκανε το εμβόλιο και μετά έπαθε COV–. Ω, περιμένετε, όλοι όσοι έκαναν το εμβόλιο έπαθαν COVID. Πώς έγινε αυτό; Λοιπόν, δεν το εξήγησαν ποτέ. Σταμάτησαν να σας λένε ότι ήταν πανδημία των ανεμβολίαστων επειδή ήταν τόσο προφανώς αναληθές.

Κάνατε το εμβόλιο, έχετε ακόμα COVID, έτσι σταμάτησαν να μη λένε τίποτα και ήλπιζαν ότι θα ξεχάσατε αυτά που έλεγαν για έναν ολόκληρο χρόνο και όλους τους χιλιάδες ανθρώπους των οποίων κατέστρεψαν τη ζωή με βάση αυτό το ψέμα. Αλλά αυτό που δεν έκαναν ποτέ ήταν να ζητήσουν συγγνώμη. Ελπίζουν ότι δεν θα χρειαστεί. Αλλά την περασμένη Παρασκευή, ο Joe Biden, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν εμφανώς συμπτωματικός, με κάτι, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στην Ιερουσαλήμ.

BIDEN: Έκανα μια ομιλία και είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο, με συγχωρείτε, έναν τρομερό πονοκέφαλο και συγγνώμη, αλλά είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο πριν από έξι χρόνια και έκανα μια πολύ ανόητη πράξη.

Θυμηθείτε, όταν ήσασταν παιδί, όλες οι αρχές δημόσιας υγείας προσπαθούσαν να εξαλείψουν το κάπνισμα και τύπωσαν αυτές τις τεράστιες αφίσες ενός που πεθαίνει από κίρρωση, στοχεύοντας το Pall Mall. Με άλλα λόγια, μην γίνεις αυτός ο τύπος. Λοιπόν, αν ποτέ έχουμε άλλη πανδημία, ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε, αλλά αν έχουμε ποτέ, παίξτε αυτήν την εκπομπή. Θυμηθείτε, το CDC στην καθοδήγησή του, όταν εμφανίσετε συμπτώματα, έλεγε να απομονώνεστε αμέσως.

Δεν βήχετε στις συνεντεύξεις τύπου. Αυτοί είναι οι κανόνες με τους οποίους ζούσαν τα παιδιά σας στο σχολείο πριν από λίγο καιρό. Γι’ αυτό φορούσαν τις μικρές μάσκες. Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Στα παιδιά σας έλεγαν επίσης να σαρώνουν κωδικούς QR για σκοπούς ανίχνευσης επαφών, εάν είχαν αναπατύξει ποτέ ξηρό βήχα από COVID, αλλά σήμερα, ο Joe Biden κολλάει COVID και όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν πώς το έπαθε και γιατί δεν απομονώθηκε αφού εμφάνισε συμπτώματα, την απάντηση έδωσε η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου: «Δεν νομίζω ότι αυτό έχει σημασία». Απλά, δεν έχει σημασία. Αποδεικνύεται ότι δεν έχει σημασία. Προχωρήστε και διαδώστε αν θέλετε.

Έτσι, αν ήσασταν στο Air Force One προχθες ή πήγατε σε μια μεγάλη συνέντευξη Τύπου στη Μασαχουσέτη ή αν κάνατε μια χειραψία στη Σαουδική Αραβία, μπορεί να έχετε τη… «Rona», αλλά κανείς δεν νοιάζεται. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία, είπε η Karine Jean-Pierre, δημοσιογράφος. Προφανώς, λοιπόν, είναι υποκριτές. Δεν το ξέρατε; Δεν το είχατε ακούσει από πριν; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να το σημειώσετε ως επιβεβαιωμένο. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας και δεν θέλουμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η πραγματική ιστορία είναι ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 79 ετών και έχει, πώς να το θέσω, περίπλοκο ιατρικό ιστορικό μαζί με COVID.

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, ειλικρινά, ελπίζουμε να είναι καλά. Ξέρουμε ότι θα χάσει την όσφρησή του, ίσως για πάντα. Τι σημαίνει αυτό; Όχι άλλα κοριτσάκια να μυρίσει. Αν είσαι ο Joe Biden και η κύρια πηγή ευχαρίστησής σου, σε αυτό το τελευταίο στάδιο της ζωής σου, είναι να μυρίζεις τα μαλλιά ανυποψίαστων, ανυπεράσπιστων μικρών κοριτσιών και τώρα δεν μπορείς καν να τα μυρίσεις, ας το φανταστείτε. Ας υποθέσουμε ότι οδηγείτε το ποδήλατό σας και βλέπετε ένα κοριτσάκι και σκέφτεστε «Θα ήθελα να του μυρίσω τα μαλλιά. Ω, φίλε. Δεν έχω όσφρηση».

Τώρα, εάν είστε ένας από αυτούς που συμπεριλήφθησαν στη μελέτη, πρέπει να έχετε όλη τη συμπάθεια μας γιατί παραπλανηθήκατε. Αναγκαστήκατε. Η ιατρική δεοντολογία πετάχτηκε από το παράθυρο. Οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να πάρουν φάρμακα που δεν ήθελαν και μερικοί από αυτούς έχουν αρρωστήσει από αυτό. Δείτε μόνοι σας τη μελέτη Lancet. Δεν θα βρείτε τίποτα από το κείμενο του άρθρου να λέει αυτό που είπε ο Kenji Yamamoto, το οποίο είναι περίεργο. Γιατί το Lancet να θέλει να κρύψει ένα σημαντικό εύρημα όπως αυτό; Δεν μπορούμε να πούμε, αλλά αν κοιτάξετε τον πίνακα τρία, θα βρείτε κάτι θαμμένο στα δεδομένα.

«Μεταξύ των ατόμων ηλικίας περίπου 80 ετών που έχουν διπλοεμβολιαστεί, που περιλαμβάνει άτομα όπως ο Joe Biden, το κατά κεφαλήν ποσοστό ιατρικών περιστατικών, συμπεριλαμβανομένων των νοσηλειών λόγω θανάτου, είναι σχεδόν διπλάσιο από το ποσοστό σοβαρών περιστατικών για τους μη εμβολιασμένους».

Κι αυτό, 180 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Τι είναι λοιπόν όλο αυτό και γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς; Το άρθρο περιλαμβάνει επίσης ένα διάγραμμα που δείχνει την αρνητική αποτελεσματικότητα του εμβολίου για όλες τις ηλικίες μετά από οκτώ μήνες, για όλους τους συμμετέχοντες στη μελέτη. Και πάλι, λοιπόν, αυτά είναι θλιβερά νέα για πολλούς Αμερικανούς, αλλά είναι επίσης ένα βαθύ κατηγορητήριο, ίσως το μεγαλύτερο κατηγορητήριο στη ζωή μας για τους ηγέτες μας, την απερισκεψία τους, την ανιδιοτέλεια τους, την ανεντιμότητα τους.

Δεδομένου αυτού, πώς η κυβέρνηση, μεταξύ πολλών άλλων, εξακολουθεί να απαιτεί από μαθητές σχολείων, σε δημόσια ή ιιωτικά ιδρύματα, να κάνουν εμβόλιο κατά της COVID; Αυτή είναι μια ερώτηση που κανείς δεν έθεσε στη συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο. Γιατί απολύονται μέλη του στρατού των ΗΠΑ χωρίς τις συντάξεις τους επειδή δεν θα κάνουν το ίδιο εμβόλιο, υπό το φως αυτών των αποτελεσμάτων της μελέτης; Πώς επιτρέπεται αυτό; Αντίθετα, σήμερα στην ενημέρωση του Λευκού Οίκου, όλες οι ερωτήσεις αφορούσαν το βίντεο απόδειξης ζωής που δημοσίευσε το γραφείο του Joe Biden.

BIDEN: Γεια σας, παιδιά, υποθέτω ότι ακούσατε πως σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στην COVID. Αλλά, έχω διπλοεμβολιαστεί και είμαι διπλά ενισχυμένος. Τα συμπτώματα είναι ήπια και εκτιμώ πραγματικά τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Τα πάω καλά, κάνω πολλή δουλειά. Θα συνεχίσω να το κάνω.

Μία ερώτηση. Υπάρχει κάποια δημόσια δήλωση που έχει κάνει ο Joe Biden χωρίς να διαβάσει από μόνιτορ; Υπάρχει μία; Βρείτε το.

Λοιπόν, ένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου ήταν για το ποιος τράβηξε το βίντεο. Είναι αυτό το άτομο σε κίνδυνο; Λοιπόν, για άλλη μια φορά, η δημοσιογράφος του προέδρου, Karine Jean-Pierre, είπε ότι όλα είναι εντάξει γιατί το βίντεο τραβήχτηκε σε εξωτερικό χώρο και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Αλλά μία ώρα νωρίτερα, για να γίνει αυτό ακόμη πιο ακατάστατο επειδή είναι εγγενώς ακατάστατο, επειδή σχετίζεται με τον Biden, ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και δείχνει τον Joe Biden, να είναι μέσα στο γραφείο του, χωρίς μάσκα.

Λοιπόν, ποιος τράβηξε αυτή τη φωτογραφία; Είναι ακόμα ζωντανό αυτό το άτομο; Έχει αυτό το άτομο ευλογιά; Προφανώς, ο φωτογράφος του Λευκού Οίκου είναι εμβολιασμένος. Αυτό πρέπει να είναι μια απαίτηση προκεμένου να δουλεύεις εκεί. Όμως, όπως μόλις είδαμε, αυτό μπορεί να κάνει τον φωτογράφο πιο ευάλωτο σε μόλυνση και στην πραγματικότητα, και δεν μας αρέσει να το λέμε αυτό, μπορεί να σημαίνει ότι ο φωτογράφος είναι πλέον πιο πιθανό να αντιμετωπίσει σοβαρές επιπλοκές υγείας.

Έτσι, κάτω από όλα αυτά είναι ένα πραγματικά δυσοίωνο γεγονός, και αυτό γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν αρρωστήσει από αυτό. Μισείς να το λες. Το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας διαπίστωσε ότι 1 στους 5.000 Γερμανούς υπέστη «σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβόλιο κατά της COVID 19».

Τώρα, ένας στους 5.000 μπορεί να φαίνεται πολύ ή μικρός αριθμός, αλλά αρκεί να συγκριθεί με τον πληθυσμό στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προκαλεί τεράστια ανησυχία. Δηλαδή, αυτό θα σήμαινε ότι στις ΗΠΑ, εάν αυτός ο αριθμός παραμένει σταθερός σε όλες τις χώρες (και γιατί όχι;), περισσότεροι από 100.000 Αμερικανοί μπορεί να έχουν αρρωστήσει σοβαρά από το εμβόλιο για την COVID.

Γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτό; Γιατί κανείς δεν νοιάζεται για το τι συμβαίνει σήμερα; Εάν ο Joe Biden καταφέρει κάτι, μόνο ως πρόεδρος, είναι να αναγκάσει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν αυτήν την ερώτηση σήμερα. Και είναι μια δίκαιη ερώτηση και στο κάτω-κάτω η επιστήμη έχει να κάνει με ερωτήσεις. Η επιστήμη αμφισβητεί. Οπότε, όποιος σας πει ότι είσαι κατά της επιστήμης αν κάνεις μία ερώτηση τότε δεν έχεις καταλάβει τι θα πει επιστήμη.

kourdistoportocali.com

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Καθ' οδόν 07/23/2022 @ 4:12 ΜΜ

    Ζώης Μπέχλης, στρατιωτικός γιατρός. Συμβουλές για όσους έκαναν την ένεση.

    rumble.com/v1bmvcz-80009027.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*