Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:47 - 23/07/2022

H Amazon ξαφνικά επενδύει 3,9 δισεκατομμυρία δολάρια για να αγοράσει εταιρία πρωτοβάθμιας Υγείας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

H Amazon ξαφνικά επενδύει 3,9 δισεκατομμυρία δολάρια για να αγοράσει εταιρία πρωτοβάθμιας Υγείας. Στην Sainte-Lucie με πλαστικές και γυαλιά Ray Ban-Blues Brothers, οι Βοurla, Τσιόδρας, Δημόπουλος, Μαγιορκίνης, Καπραβέλος, Στυλιανίδης, Μόσιαλος

Aς ξεκινήσουμε κάπως έτσι, πριν φθάσουμε στην απόφαση της Amazon να επενδύσει για τα καλά σε μονάδες Υγείας.

Βy Macron

Η Αγία Λουκία- Sainte-Lucie, είναι μια νησιωτική χώρα στις Δυτικές Ινδίες στην ανατολική Καραϊβική Θάλασσα στα σύνορα με τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το νησί προηγουμένως ονομαζόταν Iyonola, το όνομα που δόθηκε στο νησί από τους ιθαγενείς Arawaks, και αργότερα Hewanorra, το όνομα που δόθηκε από τους ιθαγενείς Caribs, δύο ξεχωριστούς λαούς της Αμερικής.

Μέρος των Ανεμοδαρμένων Νήσων των Μικρών Αντιλλών, βρίσκεται βόρεια/βορειοανατολικά του νησιού Saint Vincent, βορειοδυτικά των Μπαρμπάντος και νότια της Μαρτινίκας. Καλύπτει μια έκταση 617 km2 (238 τετραγωνικά μίλια) και ανέφερε πληθυσμό 165.595 στην απογραφή του 2010. Η μεγαλύτερη πόλη της Αγίας Λουκίας είναι η Castries, η σημερινή της πρωτεύουσα και η δεύτερη μεγαλύτερη είναι η Soufrière, η πρώτη γαλλική αποικιακή πρωτεύουσα στο νησί.

Οι Γάλλοι ήταν οι πρώτοι Ευρωπαίοι που εγκαταστάθηκαν στο νησί. Υπέγραψαν συνθήκη με το νησιωτικό νησί Caribs το 1660. Η Αγγλία πήρε τον έλεγχο του νησιού από το 1663 έως το 1667. Τα επόμενα χρόνια, ήταν σε πόλεμο με τη Γαλλία δεκατέσσερις φορές, και η κυριαρχία του νησιού άλλαζε συχνά.

Το 1814, οι Βρετανοί πήραν τον οριστικό έλεγχο του νησιού. Επειδή άλλαζε τόσο συχνά μεταξύ βρετανικού και γαλλικού ελέγχου, η Αγία Λουκία ήταν επίσης γνωστή ως «Ελένη της Δύσης» από τον ελληνικό μυθολογικό χαρακτήρα, Ελένη της Τροίας. Η Αγία Λουκία είναι ο βασικός παράδεισος του νησιού. Φανταστείτε τις μαγευτικές κορυφές των Pitons να φτάνουν στους ουρανούς, το μεγαλείο των καταπράσινων τροπικών δασών και τα υπνωτιστικά γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής να ξεσπούν ακριβώς έξω από την ακτή. Το τοπίο, οι άνθρωποι, τα έθιμα και η κουζίνα του νησιού συμπλέκονται για να προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για τις διακοπές μιας ζωής.

Ας συνεχίσουμε ως εξής>

Sainte-Lucie 2028. Κάτι μισοδιάσημες φιγούρες κυκλοφορούν ανάμεσα σε ντόπιους και τουρίστες. Μισοδιάσημες μια και τα χαρακτηριστικά τους είναι αλλοιωμένα μετά από πολλές πλαστικές που τους έχουν κάνει σχεδόν αγνώριστους. Κυκλοφορούν φορώντας, ακόμη και τη νύχτα, μαύρα γιαλιά Ray Ban και υποδύονται τους διαδόχους των Blues Brothers. Μια παρέα προσεχτικών head hunters οι οποίοι βρίσκονται εδώ με αποστολή κατάφεραν να εντοπίσουν πίσω από τη παρέα των Blues Brothers κάποιες φιγούρες οι οποίες υπήρξαν πολύ οικείες στη περίοδο 2020-2023. Πίσω από τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά της παρέας που υποδύεται τους Blues Brothers, το 2028 στη Sainte-Lucie της Ανατολικής Καραιβικής είναι ο διάσημος πρώην CEO της Pfizer, Αlbert Bourla, o Ελληνας καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο Δημόπουλος του ΕΚΠΑ, ο επίσης Έλληνας Καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης, ο Καθηγητής Καπραβέλος, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος και ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Πάμε να δούμε τώρα μια ενδιαφέρουσα αγορά από την Amazon του Bezos την οποία αποκαλύπτει η The Wall Street Journal, πριν συνεχίσουμε.

Η Amazon θα αγοράσει ένα ιατρικό δίκτυο κλινικών υγείας καθώς επεκτείνεται στην υγειονομική περίθαλψη καθόλου τυχαία!
Η συμφωνία των 3,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων δίνει στον τεχνολογικό γίγαντα μια νέα βάση με εταιρείες που πληρώνουν για τη φροντίδα των εργαζομένων, τις φυσικές τοποθεσίες
Η One Medical προσφέρει αυτοπροσώπως υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και αλλά και υπηρεσίες απομακρυσμένης ιατρικής.

Η Αmazon αγοράζει έναν χειριστή κλινικών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, μια σημαντική επέκταση που θα βοηθήσει τον τεχνολογικό κολοσσό να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε μια μεγάλη ομάδα εργοδοτών και ατόμων και που υπογραμμίζει τις σαρωτικές φιλοδοξίες του στον τομέα της υγείας.

Η συμφωνία 3,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του χρέους, για την 1Life Healthcare Inc., που λειτουργεί ένα ιατρείο πρωτοβάθμιας περίθαλψης με την επωνυμία One Medical, είναι η πρώτη σημαντική εξαγορά που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Andy Jassy, ​​για τον οποίο η επέκταση στην υγειονομική περίθαλψη αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα.

Η Amazon θα αποκτήσει πρόσβαση σε ένα ιατρείο που λειτουργεί περισσότερα από 180 ιατρικά γραφεία σε 25 αγορές των ΗΠΑ και συνεργάζεται με περισσότερες από 8.000 εταιρείες για να παρέχει οφέλη για την υγεία στους εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής και εικονικής φροντίδας. Αυτό προσθέτει σημαντικά σε μια μικρότερη υπηρεσία που ξεκίνησε η Amazon το 2019 και για την οποία είχε εγγράψει έναν περιορισμένο αριθμό εργοδοτών τον τελευταίο χρόνο.

«Πιστεύουμε ότι η υγειονομική περίθαλψη βρίσκεται ψηλά στη λίστα των εμπειριών που χρειάζονται επανεφεύρεση», δήλωσε ο Neil Lindsay, ανώτερος αντιπρόεδρος της Amazon Health Services. «Βλέπουμε πολλές ευκαιρίες να βελτιώσουμε την ποιότητα της εμπειρίας και να δώσουμε στους ανθρώπους πολύτιμο χρόνο στις μέρες τους».

Η συμφωνία προσθέτει ώθηση στην ώθηση από τους γίγαντες της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου για να διεισδύσουν στην οικονομία υγειονομικής περίθαλψης της χώρας, αξίας 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η ώθηση, μαζί με τη νέα τεχνολογία και τις ιατρικές ανακαλύψεις, έχει τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της ιατρικής περίθαλψης εκτός νοσοκομείων και οι ασθενείς πλέον αναζητούν πιο τακτικά φροντίδα σε πιο βολικές και φθηνότερες ρυθμίσεις. Η ζήτηση για τηλευγεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας αύξησε τη χρήση εικονικής φροντίδας.

Ωστόσο, ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης, ο οποίος διέπεται από πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς κανονισμούς και μια σειρά από εταιρείες και παρόχους που λειτουργούν με μυριάδες τρόπους, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολο να διαταραχθεί. Μια προηγούμενη προσπάθεια επέκτασης στην υγειονομική περίθαλψη, μια κοινοπραξία που ιδρύθηκε από την Amazon, την Berkshire Hathaway Inc. και την JPMorgan Chase & Co. με την ονομασία Haven, απέτυχε μετά από τρία χρόνια. Οι τρεις εταιρείες ξόδεψαν περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν θεμελιώδη ζητήματα που σχετίζονται με το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, των δεδομένων και της εναλλαγής προσωπικού.

Μόλις κλείσει η συμφωνία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της One Medical Amir Dan Rubin θα παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης.

Η τιμή της συμφωνίας σηματοδοτεί ένα premium περίπου 77%, με βάση το πού έκλεισαν οι μετοχές της Οne Life Healthcare την Τετάρτη. Με βάση τον αριθμό των μετοχών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, η συμφωνία θα ήταν αξίας περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαιρουμένου του χρέους.

Οι μετοχές της 1Life Healthcare αυξήθηκαν περίπου 69% στα 17,25 δολάρια την Πέμπτη. Οι μετοχές της Amazon αυξήθηκαν 1,5% στα 124,63 δολάρια.

Η Amazon τον περασμένο Απρίλιο σημείωσε την πρώτη τριμηνιαία της απώλεια εδώ και χρόνια και η εταιρεία αντιμετώπισε επιβράδυνση της ανάπτυξης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, αναγκάζοντας τον κ. Jassy να μειώσει τον αριθμό των κεφαλαίων και το αποτύπωμά της στον τομέα της εφοδιαστικής. Η Amazon έκλεισε επίσης φέτος δεκάδες καταστήματά της με τούβλα και κονιάματα, αν και ξεκίνησε επίσης ένα κατάστημα ρούχων στην Καλιφόρνια.

Ο κ. Jassy, ​​ο οποίος μετέτρεψε την επιχείρηση cloud της Amazon σε μια μηχανή κέρδους και ένα εξάρτημα υποδομής Διαδικτύου, έχει καταστήσει την υγειονομική περίθαλψη πρωταρχικό στόχο από τότε που ανέλαβε CEO. Ο κ. Bezos παραμένει πρόεδρος.

Το Amazon Care στοχεύει να παρέχει μια υπηρεσία που μπορεί να ξεκινήσει σε μια εφαρμογή με μια συνομιλία, να συνεχίσει με μια εικονική επίσκεψη με έναν επαγγελματία υγείας και ακόμη και να περιλαμβάνει μια επίσκεψη στο σπίτι μέσα σε μια ώρα μετά τη σύνδεση ενός χρήστη με την υπηρεσία. Μπορεί να τελειώσει με την παράδοση συνταγογραφούμενων φαρμάκων στο σπίτι ενός ασθενούς, είπαν στελέχη της Amazon.

Η εταιρεία τεχνολογίας έχει επίσης ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση φαρμακείου αφού αγόρασε το διαδικτυακό φαρμακείο PillPack Inc. πριν από περίπου δύο χρόνια. Η πιο εκτεταμένη έκδοση του Amazon Care δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε όλες τις ΗΠΑ. Η εταιρεία είπε ότι το στοιχείο τηλε-υγείας θα είναι διαθέσιμο σε εθνικό επίπεδο το περασμένο καλοκαίρι και η προσωπική φροντίδα θα είναι διαθέσιμη σε πόλεις όπως η Ουάσιγκτον, η DC και η Βαλτιμόρη.

Οι εργοδότες έχουν αγκαλιάσει τις ψηφιακές νεοφυείς επιχειρήσεις και τις νέες εικονικές και λιανικές ρυθμίσεις, στις προσπάθειές τους να διαχειριστούν καλύτερα τα δαπανηρά οφέλη υγειονομικής περίθαλψης για τους εργαζόμενους.

Οι επιχειρήσεις βλέπουν επίσης τις νέες επιλογές ως ελκυστικές για τους εργαζόμενους, ενισχύοντας πιθανώς τη διατήρηση, δήλωσε ο Nathan Ray, επικεφαλής συγχωνεύσεων και εξαγορών υγειονομικής περίθαλψης στη συμβουλευτική εταιρεία West Monroe Partners LLC με έδρα το Σικάγο. Γενικότερα, οι επιχειρήσεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης που συνδυάζουν εικονικές και φυσικές τοποθεσίες έχουν δει ισχυρές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις νεότερων καταναλωτών με γνώσεις τεχνολογίας και στις ανάγκες ενός γηράσκοντος πληθυσμού, είπε ο κ. Ray.

Η One Medical είναι μεταξύ των εταιρειών που επιδιώκουν να διαταράξουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη, με αναγνωρίσιμη παρουσία σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές των ΗΠΑ, όπως η Νέα Υόρκη, και της οποίας άλλοι σημαντικοί ανταγωνιστές, όπως η Oak Street Health Inc., εξυπηρετούν ως επί το πλείστον ασθενείς Medicare, δήλωσε ο Brian Tanquilut, αναλυτής υγείας Jefferies LLC. «Η Amazon αγοράζει ένα φυσικό αποτύπωμα», είπε ο κ. Tanquilut.

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο προσπάθησε να τοποθετηθεί ως μια βολική και ευέλικτη επιλογή για ασθενείς και εργοδότες που προσφέρουν οφέλη υγειονομικής περίθαλψης στους εργαζόμενους.

Το One Medical διαθέτει ένα μοντέλο που μοιάζει με θυρωρό με εικονικές ιατρικές επισκέψεις, εφαρμογές ευεξίας και προσωπικές επισκέψεις. Η εταιρεία επιδίωξε να επεκτείνει την εμβέλειά της με την κυκλοφορία του 2020 μιας εικονικής επιλογής σε εθνικό επίπεδο και την εξαγορά το 2021 της Iora Health, μιας εταιρείας πρωτοβάθμιας περίθαλψης για ασθενείς στο Medicare, της δημόσιας χρηματοδότησης ασφαλιστικής εταιρείας για ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ωστόσο, η One Medical κάηκε σε μετρητά, καθώς διεύρυνε αυτό το αποτύπωμα, είπε, ρίχνοντας χρήματα σε νέες τοποθεσίες και προσλαμβάνοντας και απορροφώντας τις λειτουργικές ζημίες καθώς ξεκινούν οι κλινικές. Αντιμετώπισε μια έρευνα του Κογκρέσου πέρυσι σχετικά με τον χειρισμό της διανομής εμβολίου Covid-19, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε «την πρόσβασή της σε σπάνια εμβόλια για τον κορωνοϊό για να προωθήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα της εταιρείας και να ωθήσει όσους αναζητούν εμβόλια να πληρώσουν για συνδρομές στο One Medical» και ότι η One Medical.

Οι εργαζόμενοι έδωσαν προτεραιότητα στον εμβολιασμό για συγγενείς και φίλους. Ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ της Amazon και της One Medical, η εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Carlyle Group Inc., η οποία πραγματοποίησε μειοψηφική επένδυση έως και 350 εκατομμυρίων δολαρίων στην One Medical το 2018, θα αποχωρήσει από τη θέση της στην εταιρεία, σύμφωνα με πρόσωπο που έχει γνώση για την επένδυση. Η επένδυση πραγματοποιήθηκε πριν από την αρχική δημόσια προσφορά της 1Life Healthcare το 2020.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου στη γνωστή συνέντευξη είχε ρωτήσει τον Bourla, εάν θα πρέπει να αισθάνεται σαν πατέρας ασφαλής επειδή η 9χρονη κόρη του θα κάνει το εμβόλιο. Ο επί μακρόν ανεμβολίαστος CEO της Pfizer ήταν κατηγορηματικός

(Κρατήστε με κάθε τρόπο στο Αρχείο σας αυτή τη συνέντευξη)

Συνεχίζουμε κάπως έτσι>

Μέσω αυτού του πειράματος γενετικής μηχανικής, έχουν κυριολεκτικά εγχύσει «σπόρους του χαμού» σε καθημερινούς ανθρώπους σαν ένα σπρέι κατσαρίδων.

Με βάση μια εκτίμηση του 2011, πιστεύει ότι επιπλέον 700 εκατομμύρια θα σκοτωθούν από αυτό το βιολογικό όπλο – και γνωρίζουν για τους κινδύνους από το 2005.

By Joseph Mercola July 16, 2022/THE EPOCH TIMES

H Iστορία με μία ματιά

Ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό

Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγουν τα εμβόλια COVID-19 είναι ένας γνωστός βιολογικός παράγοντας που προκαλεί ανησυχία
Ο Martin πιστεύει ότι ο αριθμός που μπορεί να πεθάνει μπορεί να είχε αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού»
Ο στόχος για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως, που θα ήταν περίπου 700 εκατομμύρια νεκροί. Αυτό μπορεί να ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι από τώρα έως το 2028».

Η προβλεπόμενη έλλειψη ρευστότητας των προγραμμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid μέχρι το 2028 υποδηλώνει ότι «όσο λιγότερα άτομα είναι αποδέκτες αυτών των προγραμμάτων, τόσο το καλύτερο».

Ο Martin πιστεύει ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω στοχοποιήθηκαν πρώτα με πυροβολισμούς COVID-19

Σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Greg Hunter του USAWatchdog.com, ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.1

Τον Μάρτιο του 2022, ο Martin κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Προέδρου Βiden, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid ισχυριζόμενος ότι οι πυροβολισμοί COVID-19 μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων, που κατασκευάζει πρωτεΐνη ακίδας. Όχι μόνο ο όρος «εμβόλιο» είναι παραπλανητικός όταν αναφέρεται σε εμβόλια για τον COVID-19, αλλά είναι και ανακριβής καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μορφή γονιδιακής θεραπείας.2

«Και όχι μόνο δεν πρόκειται να μας μηνύσουν, ξέρετε, για συκοφαντική δυσφήμιση ή παραπληροφόρηση, αλλά στην πραγματικότητα θεωρούμε τους ανθρώπους ποινικά υπεύθυνους για την εγχώρια τρομοκρατία τους, τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και την ιστορία του οπλισμού του κορωνοϊού που χρονολογείται από το 1998. » λέει ο Martin.3

Ο SARS-CoV-2 βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δεκαετίες

Ο Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ανάδοχος στον κόσμο άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες. Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.4

Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερες από 4.000 πατέντες που σχετίζονται με τον κοροναϊό SARS. Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κοροναϊών που προκάλεσαν το SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας των κορωνοϊών βήτα.

Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci.5

Ο Martin εξήγησε:6

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους ακροατές και τους θεατές σας να θυμούνται ότι ήταν το 1999 όταν ο Anthony Fauci και ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill αποφάσισαν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όπλα για τον κορονοϊό που κατοχύρωσαν το 2002 — και ακούσατε σωστά αυτή την ημερομηνία, είναι ένας χρόνος πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα.

Ξέρετε, ήξεραν ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο από το 2005. Ήξεραν ότι ήταν αποτελεσματικό στο να βλάψει τους πληθυσμούς, να εκφοβίσει και να εξαναγκάσει τους πληθυσμούς».

Ralph Baric

Οι πυροβολισμοί COVID-19 είναι μια «πράξη βιοτρομοκρατίας»

Σύμφωνα με τον Martin, η πρωτεΐνη ακίδας που κατασκευάζουν οι λήψεις COVID-19 είναι μια προσομοίωση υπολογιστή μιας χίμαιρας της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού. «Στην πραγματικότητα, δεν είναι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είναι μια οδηγία ακίδας πρωτεΐνης για να κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια τοξίνη και αυτή η τοξίνη έχει προγραμματιστεί ως γνωστός βιολογικός παράγοντας ανησυχίας σε σχέση με τα βιολογικά όπλα την τελευταία μιάμιση δεκαετία», είπε. 7

Αντί να αποτελούν μέτρο δημόσιας υγείας, όπως γινόταν ευρέως, οι πυροβολισμοί για τον COVID-19 είναι μια πράξη βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατίας.

Ο Martin μοιράστηκε ότι το 2015, ο Δρ Peter Daszak, επικεφαλής της EcoHealth Alliance που διοχέτευσε ερευνητικά δολάρια από το NIAID στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για την έρευνα του κορωνοϊού, δήλωσε-8:

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα όπως το εμβόλιο για τον πανικό κορωνοϊό. Βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη δημοσιότητα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας».

Peter Daszak

Ο Daszak, τον οποίο ο Martin αναφέρει ως «ο επικεφαλής του ξεπλύματος χρήματος», «στην πραγματικότητα δήλωσε ότι όλη αυτή η άσκηση ήταν μια εκστρατεία εγχώριου τρόμου για να κάνει το κοινό να αποδεχθεί την παγκόσμια πλατφόρμα εμβολίων χρησιμοποιώντας ένα γνωστό βιολογικό όπλο. Και αυτά είναι τα δικά τους λόγια, όχι η ερμηνεία μου», είπε ο Martin.9

David Martin, Ph.D

Martin>100 εκατομμύρια στις ΗΠΑ μπορεί να πεθάνουν λόγω πυροβολισμών COVID

Τόσο οι βολές COVID-19 της Pfizer όσο και της Moderna περιέχουν αλληλουχίες νουκλεϊκών οξέων που δεν αποτελούν μέρος της φύσης και δεν έχουν εισαχθεί προηγουμένως στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό ισοδυναμεί με ένα πείραμα γενετικής μηχανικής που δεν πέρασε από μελέτες σε ζώα ή κλινικές δοκιμές.

Ωστόσο, ήδη άνθρωποι πεθαίνουν από τους πυροβολισμούς και, δηλώνει ο Martin, «πολλοί ακόμη θα» λόγω ζητημάτων όπως θρόμβοι αίματος, βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και προβλήματα με το ήπαρ, τα νεφρά και την πνευμονική λειτουργία.10

Αναμένεται επίσης μια επίθεση αναπαραγωγικών περιπτώσεων και καρκίνου που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς. «Το γεγονός είναι ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που υφίστανται ένεση κουβαλούν ήδη τους σπόρους του θανάτου τους», είπε ο Martin.11 Όσο για το πόσοι μπορεί να πεθάνουν, ο Martin πιστεύει ότι οι αριθμοί μπορεί να είχαν αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού» τους:12

«Με βάση τη δική τους εκτίμηση για το 2011, και… αυτή είναι μια ανατριχιαστική εκτίμηση, αλλά πρέπει απλώς να την εκθέσουμε… Όταν το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το κινεζικό CDC, το Jeremy Farrar Wellcome Trust και άλλοι δημοσίευσαν το The Decade of Vaccination για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 2011, ο δηλωμένος στόχος τους ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βάλτε το στην προοπτική, πρόκειται για περίπου 700 εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς… και αυτό θα έδινε τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό σίγουρα ως αναλογία του πληθυσμού με ένεση κάπου μεταξύ 75 και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων».

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα είναι από τώρα έως το 2028».

Προγράμματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid έως το 2028.

«Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι αποδέκτες Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid, τόσο το καλύτερο», είπε ο Martin. «Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι πιθανώς ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν στη σύσταση ότι τα άτομα άνω των 65 ετών ήταν τα πρώτα άτομα που έλαβαν ένεση».

«Γιατί ξαφνικά ακυρώνονται 700 πτήσεις την ημέρα επειδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν πιλότους; … το βρώμικο μυστικό … είναι ότι πολλοί πιλότοι που αντιμετωπίζουν μικροαγγειακά προβλήματα και προβλήματα πήξης, και αυτό τους κρατά έξω από το πιλοτήριο, το οποίο είναι ένα καλό μέρος για να μην τους έχετε εάν πρόκειται να υποστούν θρόμβο και ακολούθως εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή», είπε ο Martin.

«Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Στην πραγματικότητα, η στόχευση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι μεγάλη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε γιατρούς και νοσηλευτές που θα είναι μεταξύ των ασθενών και των νεκρών. Και αυτό σημαίνει ότι οι άρρωστοι και οι ετοιμοθάνατοι επίσης δεν λαμβάνουν φροντίδα.»15

Γιατί οι λήψεις COVID μπορεί να αλλάξουν το DNA σας

Έχει τονιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν το DNA. Ωστόσο, ο Martin εφιστά την προσοχή σε μια ελάχιστα γνωστή επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, γνωστή ως Δαρβινικά χημικά συστήματα,16 που περιελάμβανε έρευνα για την ενσωμάτωση του mRNA σε στοχευμένα γονιδιώματα.

Σύμφωνα με τον Martin:17

«Η Moderna ξεκίνησε… με την πλάτη μιας 10ετούς επιχορήγησης του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών. Και αυτή η επιχορήγηση ονομαζόταν Δαρβινικά χημικά συστήματα… το έργο που οδήγησε στη δημιουργία της ίδιας της εταιρείας Moderna ήταν ένα έργο όπου ανακάλυπταν συγκεκριμένα πώς να γράψουν το mRNA στο γονιδίωμα οποιουδήποτε στόχου αναζητούσαν.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, θα μπορούσε να είναι ένας πολυκύτταρος οργανισμός ή θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος. Και το γεγονός είναι ότι η Moderna ξεκίνησε με το να έχει αποδείξει ότι το mRNA μπορεί να διαμολυνθεί και να εγγραφεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα».

Είναι εντελώς άγνωστο ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του αναλόγου της πρωτεΐνης ακίδας που υπάρχει μέσα σε άτομα που έλαβαν ενέσεις COVID-19. Ωστόσο, όσον αφορά την αλλαγή του γονιδιώματος, ο Martin δηλώνει ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι το mRNA έχει την ικανότητα να γράφει στο DNA των ανθρώπων και «ως εκ τούτου, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν πρόκειται να είναι απλώς συμπτωματικές. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα είναι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα των ατόμων που θα υποβληθούν σε ένεση πρόκειται να αλλάξει.»18

Η απάτη αφαιρεί την ασπίδα ευθύνης της Big Pharma

Η επίθεση άνθρακα του 2001, η οποία προήλθε από ιατρική και αμυντική έρευνα, οδήγησε στην ψήφιση του νόμου PREP, ο οποίος αφαιρούσε την ευθύνη για τους κατασκευαστές ιατρικών αντιμέτρων έκτακτης ανάγκης.

Αυτό σημαίνει ότι όσο οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπονται πράγματα όπως τα «εμβόλια» κατά του COVID-19 βάσει εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης. Και όσο ισχύει η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, οι κατασκευαστές αυτών των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών δεν είναι οικονομικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από τη χρήση τους.

Δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι «εμβόλια». Εάν αυτές οι ενέσεις ΔΕΝ είναι εμβόλια, τότε η ασπίδα ευθύνης πέφτει, επειδή δεν υπάρχει ασπίδα ευθύνης για ένα ιατρικό αντίμετρο έκτακτης ανάγκης που είναι η γονιδιακή θεραπεία. Επιπλέον, οι αγωγές που μπορούν να αποδείξουν τις εταιρείες που εμπλέκονται σε απάτη θα αναιρούν επίσης την ασπίδα ευθύνης. Ο Μartin δηλώνει: 19

«Ένα από τα βολικά πράγματα σχετικά με τον νόμο PREP είναι ότι η ασπίδα ασυλίας έναντι της ευθύνης είναι στην πραγματικότητα τόσο καλή όσο και η απουσία απάτης. Διότι αν υπήρξε απάτη στη γνωστοποίηση των γεγονότων, που οδήγησε σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, τότε όλη η ασπίδα ασυλίας εξαφανίζεται.

Επομένως, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για συνομιλίες όπως αυτή που πρέπει να προωθηθούν και να προηγηθούν είναι επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες — και σε αυτές περιλαμβάνονται η Pfizer και η Moderna και η J&J — γνωρίζουν ότι διαιωνίζουν μια απάτη. Το σπουδαίο με αυτό είναι ότι όταν διαπιστωθεί αυτή η απάτη, το 100% της ευθύνης επιστρέφει σε αυτούς. Oταν μια απάτη ήταν η βάση για μια απάτη, τότε έχουμε στην πραγματικότητα μια σειρά από άλλα νομικά μέσα που σας επιτρέπουν να τρυπήσετε αυτό το πέπλο. Τελικά, δεν υπάρχει αμφιβολία… και είναι αρκετά προφανές με βάση τα τρέχοντα δεδομένα θνησιμότητας και νοσηρότητας που δεδομένου του γεγονότος ότι, όταν πρόκειται για βιολογικά όπλα και βιοτρόμο, κάθε καταμέτρηση επιφέρει πρόστιμο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό μας δίνει το ομοσπονδιακό καταστατικό.

Η ποινή για την εταιρική εγχώρια τρομοκρατία, όταν έχετε ανά καταμέτρηση υποχρεώσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων ανά pop — αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή που αφαιρεί μια εταιρεία όπως η Pfizer ή μια εταιρεία όπως η Moderna. Και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εν εξελίξει νομικών υποθέσεων που επιδιώκουν να αποκαλύψουν την αλήθεια – ότι μια εγκληματική οργάνωση επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της δημιουργίας κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοόπλων που διατίθενται στο εμπόριο ως νέοι ιοί και ενέσεις – μπορείτε να βρείτε όλα οι λεπτομέρειες στο ProsecuteNow.io, έναν ιστότοπο που συντάχθηκε από τον Martin και τους συνεργάτες του.20

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 16 Ιουλίου 2022 στο Mercola.com
Πηγές και Αναφορές

Originally published July 16, 2022 on Mercola.com
Sources and References

1 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022
2 Europe Reloaded March 23, 2022
3 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 1:21
4, 5 Substack July 24, 2021
6 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 9:52
7, 8, 9 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 3:26
10, 11 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 6:22
12 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 7:58
13, 14 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 12:40
15 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 13:38
16 National Science Foundation, Darwinian Chemical Systems
17, 18 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 17:21
19 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 52:01
20 Prosecute Now

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*