Θα δώσουν ναρκωτικά σε θρησκευτικούς ηγέτες – Συμμετέχουν και ορθόδοξοι ιερείς

Θα δώσουν ναρκωτικά σε θρησκευτικούς ηγέτες – Συμμετέχουν και ορθόδοξοι ιερείς

Θρησκευτικοί εκπρόσωποι του πλανήτη

πρόκειται να συμμετάσχουν σε έρευνα που θα γίνει από το Johns Hopkins University και η οποία θα εξετάζει την επίδραση ψυχεδελικών ναρκωτικών στην θρησκευτική εμπειρία!!!!!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», η έρευνα αναμένεται να καθορίσει τον τρόπο που σκέφτονται υπό την επήρεια ψιλοκυβίνης, την βασική ουσία που περιέχουν τα μαγικά μανιτάρια.

Συνολικά, οι συμμετέχοντες είναι 24 σε αριθμό και περιλαμβάνει θρησκευτικούς εκπροσώπους από την Καθολική Εκκλησία, την Ορθόδοξη, την Πρεσβυτεριανή, καθώς και Ραβίνους και Βουδιστές.

Οι συνεδρίες θα γίνουν στο Johns Hopkins και στο New York University και η έρευνα θα τελειώσει αφού οι επιστήμονες ολοκληρώσουν follow up διάρκειας ενός έτους Ορθόδοξοι ιερείς λοιπόν θα δοκιμάσουν «μανιτάρια» προκειμένου να ανακοινώσουν στους «ανθρώπους» τα «οράματα τους».

Τα σχόλια δικά σας!

prisonplanet.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “Θα δώσουν ναρκωτικά σε θρησκευτικούς ηγέτες – Συμμετέχουν και ορθόδοξοι ιερείς

  1. ΣΑΛΟΣ says:

    Οι ψευδαισθήσεις αφορούν την επικοινωνιακή συμπεριφορά των Αγγέλων της «πτώσης», που αποκαλύπτεται «μυστικά» από το Άγιο Πνεύμα στους Ορθόδοξους Χριστιανούς ιερείς και μάλιστα στους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς ιερείς… Προβληματίζομαι αν πράγματι συμμετέχουν Ελληνορθόδοξοι …. Σε αναμονή …

  2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Καλά!τα καμπαλο σιωνιστακια έχουν χασει την μπάλα!οτι μαλακεια τους ερχεται, την αμολανε,μην ξεχασετε να τους δώσετε και κόκα κόλα,παει με ολα και τριμμένο κεραμίδι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *