23:03 - 05/09/2015

Τελικο χτυπημα της Κοκκινης Αρκουδας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τελικο χτυπημα της Κοκκινης Αρκουδας

ΕΚΤΑΚΤΟ..ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ THE TELEGRAPH, Rob Crilly,[ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ 17 ΚΑΙ 45 ΩΡΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ],Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΤΑΚΕΙΑΣ 1.000 ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙSIS!!!

ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΤΑΚΕΙΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ IL-76 ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΡΑΚ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΕΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΝΙΤΗ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΜΟΝΑΡΧΗ ΣΑΛΜΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΩΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ..ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ!!!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

EMAIL AΝΑΓΝΩΣΤΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Οι Ρώσσοι πάνε και μέσα στο σπίτι των Αμερικανών και δεν το κρύβουν καθόλου (όπως και οι Κινέζοι). Και μου αρέσει που οι Αμερικάνοι υποστήριζαν ότι αν άνοιγαν ταυτόχρονα τρια μέτωπα με τη Ρωσσία, οι Ρώσσοι δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.
  http://freebeacon.com/national-security/u-s-shadowing-russian-ship-in-atlantic-near-nuclear-submarine-areas/

 2. Συμφωνα με το RT, ο Πούτιν επιβεβαίωσε την στήριξή του στη Συρία

  Συγκεκριμένα, είπε: : “Αμερικανικά αεροπλάνα κάνουν κάποιες αεροπορικές επιθέσεις,
  μου μέχρι στιγμής, δεν έχουν υψηλή αποδοτικότητα. Είναι πρόωρο να πει κανείς
  ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ίδιο. Αλλά ήδη στηρίζουμε πολύ τη Συρία, με οχήματα,
  εκπαίδευση στρατιωτών, όπλα. Προ 5-ετίας, υπογράψαμε μεγάλα συμβόλαια
  με τη Συρία, και ανταποκρινόμαστε πλήρως στις υποχρεώσεις μας”.

 3. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΙΔΗ :

  ” ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ,
  ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ,
  ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ “….

 4. Καὶ δυστυχῶς ὅπως πάντα Ἡ Ἑλλὰς εἶναι ἀποῦσα!
  Διότι τὸν μοναδικὸ πολιτικὸ ὁ ὁποῖος καταργεῖ τὸ δόγμα “ἀνήκομεν εἰς τὴν Δύσιν” λέγων χαρακτηριστικῶς ὅτι ἡ Ἑλλὰς ἀνήκει ὅπου εἶναι τὰ συμφέροντά της, αὐτὸν τὸ ἔχουμε στὸ περιθώριο. Ἐσχάτως περιμένουμε τὴν σωτηρία καὶ ἀπὸ……..τὸν Λεβέντη !!!!!!
  Καὶ στὸ τέλος ἀνεξαρτήτως κερδισμένου στὶς ἐπερχόμ,ενες κοσμοϊστορικὲς ἀλλαγὲς, ἡ Ἑλλὰς ὅπως ΠΑΝΤΑ θὰ εἶναι ἡ ΧΑΜΕΝΗ! καὶ θὰ ἐξακολουθοῦμε νὰ βρίζουμε τοὺς πολιτικοὺς (τοὺς ὁποίους ὅμως ἐμεῖς ἐκλέγουμε), τοὺς Ἁμερικανούς, τοὺς Γερμανούς, τοὺς Τούρκους, τοὺς Ἑβραίους, τοὺς Ἀρειανούς, τοὺς Σεληνανθρώπους, τοὺς Βρίλλ, τοὺς Νεφελήμ, πάντα τὰ Τελώνια καὶ πάσες γενικῶς τὶς ὀντότητες ὀρατὲς καὶ ἀόρατες.
  Καὶ ὅλα αὐτὰ λόγῳ βλακείας μπροστὰ στὴν ὁποία καὶ ὁ Θεὸς εἶναι ἀνίκανος!
  Τρέξτε Ἑλληναράδες. Ὁ Λεβέντης εἶναι ἐδῶ. Μόλις τὸν ἔβγαλε ὁ ταχυδακτυλουργὸς ἀπ΄τὸ καπέλο! Ὁ Λεβέντης ζῆ αὐτὸς σᾶςὁδηγεῖ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*