Τεχνητή νοημοσύνη για διαχείριση της κυκλοφορίας στις πόλεις!

Η εταιρία Alibaba Cloud που ανήκει στο όμιλο Alibaba Group κι ασχολείται με την ανάπτυξη υπολογιστών, προχώρησε στην διάθεση της δεύτερης έκδοσης του ηλεκτρονικού συστήματος (ET City Brain system) που καλύπτει ηλεκτρονικά όλο το εμβαδόν της πόλης Χανγκζού (420 τετραγωνικά χιλιόμετρα).

Η αναφερόμενη τεχνολογική εφαρμογή δοκιμάστηκε πιλοτικά στην έδρα της εταιρίας που βρίσκεται στην ίδια πόλη, από πέρσι, με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) σε περιβάλλον αστικής διαχείρισης.

Στην διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης της Alibaba για τους υπολογιστές, ο Τζιν Ζι, διευθυντής αρμόδιος για την δημόσια ασφάλεια στον δήμο της Χανγκζού, δήλωσε ότι το αναφερόμενο σύστημα χρησιμοποιήθηκε για την διαχείριση του δικτύου οδικής σηματοδότησης, που αποτελείται από 1.300 σηματοδότες, σε οδικές διασταυρώσεις, αλλά και για την διασύνδεση του συστήματος που αποτελείται από 4.500 κάμερες, για την διαχείριση της κίνησης των οχημάτων.

defence-point.grNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *