Το ταξίδι της Ιθάκης

Σήμερα όλα τα μμε θα σε ποτίσουν με ειδήσεις από την Γαλλία, από της κομένες συντάξεις, τους νέους φόρους, σφαγές και πολέμους.

Όλα όσα σου φυτεύουν είναι με σκοπό να διαστρεβλώνουν την αντίληψη σου, μην δέχεσαι τίποτα ούτε να τα ακούς μόνο.

Πίσω από κάθε είδηση ή νέο που προβάλουν έχουν κώδικα μυνημάτων προς την Ελίτ αλλά και προς εσένα αυτούς τους προστατεύουν ενεργειακά και εσένα απορωφούν κάθε ενεργειακή ασπίδα.

Όλα όσα περνάνε από το οπτικό μας πεδίο είναι απλά εντολές που ο χρόνος τοποθετεί στον χώρο.

Οι ιδέες και τα πιστεύω μας καθορίζουν τα πάντα πιστέψτε ότι θέλετε αλλά σβήστε τα κουτιά που σας καθυλώνουν, κάνουμε επανεκίνηση σε όλα αφού τα παρατηρούμε προσπαθώντας να νοήσουμε την δική μας αλήθεια.

Να ξέρεις όμως θα χαθείς αφού στο δρόμο θα βρεις συρήνες που σκοπό χουν να σε βάλουν στο δικό τους μαντρί. Σαν Οδυσσέας μοναχικός στο κοσμικό λαβύρινθο του πολιτισμού της χέστρας να βρεις την Ιθάκη σου.

Μην ξεχνάς οι αντίνοοι θα ζούνε δήπλα σου με μόνο σκοπό να χάσεις το δρόμο σου. Πάψε να ακούς την επιφάνεια για τα πάντα μπες στο μονοπάτι του δικού σου δρόμου έως να διαβείς της συμπλιγάδες των φόβων που σου προσφέρουν.

Να είσαι αληθινός με στόχους και όραμα να αγαπάς τους συνανθρώπους σου με τα καλά και τα αρνητικά τους, να δέχεσαι την πραγματικότητα ως είναι αλλά σαφί να ψάχνεις κάτω από το χαλί.

Πρόσεχε όμως οι σειρήνες θέλουν να σου σβήσουν κάθε ίχνος αξιών με σκοπό να είσαι υποχείριο τους αργότερα όταν θα κλείσουν το σύστημα.

Δες μέσα από τα ψίγματα αλήθειας που σου δείνουν με σκοπό να συνθέσεις το παζλ της αντίληψης σου, μην πέσεις όμως στο λάκο με τα φίδια των ψευδεσθίσεων και του μηδενισμού.

Υπάρχουν περιθώρια αλλαγής όταν αποφασίσεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος τότε είναι σίγουρο πως θα βρεις το δρόμο της αλήθειας.

Ψάξε για της λύσεις ξέχνα της ιδεοληψίες και τους φητεμένους φόβους, όλα αλλάζουν όταν βρεις το φως που σε βγάζει από το σπιράλ από το λαγούμι που μας έχουν πετάξει.

Δεν είμαστε μόνοι είμαστε μυριάδες και είναι λίγοι το παζλ όμως αν το αφείσουμε σκόρπιο ποτέ δεν θα δούμε ολόκλιρη την εικόνα.

Με σύνθεση δυνάμεων διαφορετικών, από όλες της πεπιθήσεις δημιουργούμε το αύριο που δεν θα έχει μοναδικό σκοπό το κέρδος, το χρήμα αλλά και το εγώ.

Εαν δεν κάνω ένα βίμα πίσω στα πιστεύω μου να ακούσω την άποψη σου τότε θα μείνω μοναχός στο μοναστίρι του φόβου και του πανικού.

Μαζί για να βαδήζουμε θέλει αγάπη και κοινό όραμα που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια θέτουμε τους στόχους και πραγματοποιούμε την θεωρεία.

Η θεωρεία εαν δεν βαδίσει στην πράξει τότε θα μίνει και αυτή μια αμπελοφιλοσοφία όπως χιλλιάδες σκόρπιες σκέψεις γίνονται κάθε δευτερόλεπτο.

Όλα είναι πράξεις αφού αυτό που θα μίνει από την ζωή μας,  είναι οι στιγμές όλα όσα θα πράξουμε θα ορήσουν το χάρτι της ζωή μας.

Η σύνθεση κάθε ζωντανού ανθρώπου όταν αφήσει πίσω της ιδεολογίες και τα πιστεύω του προχωρόντας στην επόμενη μέρα θα βρει λύσεις.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 thoughts on “Το ταξίδι της Ιθάκης

 1. Hermes says:

  Θα ήθελα να τονίσω ότι:
  Πάντα υπάρχουν περισσότερες από δύο επιλογές. Μάλιστα τις επιλογές, τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι.
  Ηλίας Α. Λυμπέρης

 2. 111 Τρίαινα !!! says:

  Αποκλίνουσα σκέψη είναι το σλόγκαν για να σε περάσουν για τρελλό.
  Μην βγεις από το κουτάκι τους.
  Μην βγεις απ την σπηλιά του Πλάτωνα.

  Μην κάνεις κάτι δικό σου.
  Υπάρχει και η ταινία Απόκλιση.
  https://youtu.be/dJhCg0b_zPw

  Δες τα όλα και ξύπνα ήρθε η ώρα σου .

  http://www.g-physics.com/2013/11/blog-post_8.html?m=1
  Είσαι διαφορετικός ξύπνα! ! !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *