20:15 - 16/07/2017

Τα σκοτεινά μυστικά κρύβονται στο Deep Web

Ποιά είναι τα πιο σκοτεινά μυστικά που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος στον επικίνδυνο χώρο του Deep Web;

Δείτε το βλιντεο από το κανάλι του youtube

el.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 4
    1
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ….ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΙΝΤΕ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΓΙΛΕ ΜΕΤΑ.
  2. 6
    1
    Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ Deep και Dark Web. To video αναφέρεται σαφέστατα στο Dark Web και αυτά που λέει ισχύουν. Από την άλλη το Deep Web είναι αυτό στο οποίο δεν έχει πρόσβαση ο web browser που χρησιμοποιείτε. Παράδειγμα οι διαθέσιμες θέσεις στο θέατρο, τιμές εισιτηρίων κλπ. Όλα αυτά για να τα βρείτε πρέπει να συμπληρώσετε κάποιες φόρμες πρώτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί