10:08 - 23/10/2020

Τα Κίτρινα Γιλέκα κατέβασαν τη νεοσβάστικα, την ευρωπαϊκή αστερόεσσα του Δ Ράιχ μπροστά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες.

Τα Κίτρινα Γιλέκα κατέβασαν τη νεοσβάστικα, την ευρωπαϊκή αστερόεσσα του Δ Ράιχ μπροστά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες ως αντίδραση στην απόφαση της 16ης Οκτωβρίου 2020, η οποία αυξάνει το χρέος κατά 750 δισεκατομμύρια ευρώ για να υποδουλώσει περαιτέρω τους λαούς.

Το καταστροφικό μερικό ή γενικό lockdown σκοτώνει τις μικρές οικονομίες και θα βαθύνει το χρέος.

Οι Ευρωπαίοι ηγετίσκοι στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου συναποφάσισαν. Το πακέτο τόνωσης των 750 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο συμφώνησαν οι 27 στις 21 Ιουλίου, διαμορφώνεται..

Ένα σχέδιο αποκατάστασης που δημιουργήθηκε σχετικά με ένα κοινό χρέος των 27 και την καταβολή επιδοτήσεων προς τις χώρες που αποδυναμώθηκαν περισσότερο από την κρίση λόγω του SARS-CoV-2. Αν και οι καταστροφικές συνέπειες του lockdown που επέφερε ημι-σταμάτημα της παγκόσμιας οικονομίας την άνοιξη είναι όλο και πιο ορατές παρά ταύτα οι κυβερνήσεις ήδη μπλοκάρουν την οικονομία προφασιζόμενες β κύμα αντικαθιστώντας για ευνόητους πλην ενδεικτικούς λόγους την ρητορική της νεκροστατιστικής με αυτή της κρουσματοστατιστικής (η συντριπτική πλειοψηφία αφορά ασυμπτωματικούς φορείς) γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα τη δραστική ύφεση των συνεπειών της πανδημίας Covid-19.

Από την άλλη μπαλώνουν με υπέρογκα χρέη τις μαύρες τρύπες που οι ίδιοι δημιουργούν στην παγκόσμια οικονομία με το παρόν σχέδιο αποκατάστασης , διάσωσης που σαδιστικά αποκαλούν next generation την ώρα που ακριβώς υποθηκεύουν το μέλλον όχι μιας αλλά όλων των επόμενων γενιών….

H Δημοκρατία των Βρυξελλών στρατιωτικός νόμος ,απαγόρευση κυκλοφορίας …..και ιντλιμπιοποίηση της εκπαίδευσης…Καθώς η ανάλυση των τηλεφωνικών επαφών του τρομοκράτη αποκεφαλιστή A. Anzorov αποκάλυψε πως είχε συζητήσεις κι επαφές με 2 άτομα που ταυτοποιήθηκαν κοντά στο Idlib, εκ των οποίων ένα ρωσόφωνο. Ο αποκεφαλισμός του Samuel Paty δείχνει Ιντλίμπ τούρκικο προτεκτοράτο γιάφκα τζιχαντιστών….Κάνουν τόσα πολλά για την ασφάλεια μας παίρνουν και ξαναπαίρνουν μέτρα αλλά τα κεφάλια πέφτουν σαν τ΄αστέρια της σημαιούλας της ΕΕ….Καλώς ήρθατε στο Lockdownistan.

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*