Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:09 - 25/12/2017

Τα φωτισμένα Παιδιά Indigo ή αλλιώς Παιδιά του 83

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που υποστηρίζουν πως ανάμεσά μας γεννήθηκαν κάποια ιδιαίτερα παιδιά με μερικές ξεχωριστές ικανότητες. Τι γνωρίζουμε όμως για τα παιδιά indigo; υπάρχουν στα αλήθεια;

Αρκετοί πιστεύουν πως τα παιδιά Indigo είναι το επόμενο βήμα της ανθρώπινης ανάπτυξης, και συχνά λέγεται πως τα κατέχουν ένα είδος ενέργειας που όμοιό του δεν έχει δει κανείς στην Γη. Οι υποστηρικτές της θεωρίας των παιδιών Indigo υποστηρίζουν πως τα παιδιά αυτά διαθέτουν ψυχικές ικανότητες, σοφία που δεν αρμόζει στο νεαρό της ηλικίας τους και γνώσεις που δεν θα μπορούσαν να έχουν αποκτήσει στην σύντομη διάρκεια της ζωής τους. Αρκετοί είναι εκείνοι μάλιστα που αναφέρουν πως τα παιδιά Indigo ήρθαν για να μας διδάξουν ένα μάθημα. Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει ένα παιδί indigo όμως και πως ξεκίνησε η φήμη για την ύπαρξη αυτών των ιδιαίτερων παιδιών με τις σχεδόν μαγικές ικανότητες;

Τα “Σημάδια” των παιδιών Indigo

Το πρώτο παιδί Indigo σύμφωνα με τις καταγραφές, παρατηρήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 από την Nancy Tappe, η οποία υποστήριζε πως μπορούσε να διακρίνει την αύρα των ανθρώπων. Αφού είχε την δυνατότητα να παρατηρεί την αύρα, κάποια στιγμή διαπίστωσε πως σε κάποια παιδιά δύο νέα χρώματα – με το ένα από τα δύο να υποδηλώνει σημάδι ενός παιδιού Indigo – το φούξια και το ματζέντα εξαφανίστηκαν από το φάσμα της αύρας. Το 1982 μετά την έκδοση ενός σχετικού βιβλίου άρχισε να εμφανίζεται η συγκεκριμένη Αύρα των Indigo, όμως το κίνημα των παιδιών Indigo εξελίχθηκε πολύ αργότερα και συγκεκριμένα γύρω από το 1990 και μετά.

Ποιά είναι τα σημάδια που υποδηλώνουν όμως πως ένα παιδί ίσως είναι Indigo; Αρκετοί αναφέρουν πως τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών Indigo είναι τα εξής:

Τα παιδιά Indigo παρουσιάζουν από πολύ μικρή ηλικία μία συμπεριφορά υποχρέωσης προς τον κόσμο, νίωθουν δηλαδή πως οφείλουν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν. Αναγνωρίζουν ποιά είναι,αφού συχνά αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα στους γονείς τους, δυσκολεύονται να δεχθούν την εξουσία οποιασδήποτε μορφής (ειδικότερα αν δεν την έχουν επιλέξει εκείνα), αρνούνται να κάνουν διάφορα πράγματα που είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα, συχνά εκνευρίζονται με το σύστημα που υποχρεώνει την ιεραρχέια και δεν ενισχύει την δημιουργική σκέψη, πολύ συχνά ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να κάνουν διάφορα πράγματα, είτε στο σχολείο είτε στο σπίτι, και αυτό τους κάνει να φαίνονται πως δεν ενσωματώνονται σε κανένα σύστημα, φαίνονται αντικοινωνικά προς τον υπόλοιπο κόσμο εκτός και αν συναναστρέφονται το δικό τους είδος. Σε αυτή την περίπτωση δυσκολεύονται ακόμα και να πάνε στο σχολείο, αφού πιστεύουν πως κανένας άλλος δεν μπορεί να τους καταλάβει, και δεν ντρέπονται ποτέ να εκφράσουν αυτό που σκέφτονται ή να ζητήσουν αυτό που χρειάζονται!

Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμη σημάδια που δείχνουν πως ίσως ένα παιδί είναι Indigo, αλλά τα παραπάνω χαρακτηριστικά παραδείγματα μπορούν να υποδείξουν μία περίπτωση indigo, αν υποθέσουμε τελικά πως αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά όντως υπάρχουν ανάμεσά μας. Οι υποκατηγορίες των παιδιών Indigo είναι κάπως

στερεοτυπικές, αφού περιέχουν τα παιδιά με καλλιτεχνικές ανησυχίες, τα ενεργητικά παιδιά που δεν συγκεντρώνονται αρκετά σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά και τα παιδιά που δεν είναι δημοφιλή και στρέφονται περισσότερο στην ανθρωπιστική πλευρά της ζωής.

Σύμφωνα με την θεωρία των παιδιών Indigo, ένας τέτοιος ιδιαίτερος άνθρωπος μπορεί να αναγνωριστεί από την Αύρα (που είναι η ενέργεια ή το ενεργειακό αποτύπωμα που οι ερευνητές πιστεύουν πως απορρέει από τον άνθρωπο αλλά και κάθε άλλο ζωντανό ον, όμως το πρόβλημα εδώ είναι πως δεν υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα για να αναγνωριστεί η Αύρα και οι άνθρωποι που υποστηρίζουν πως την βλέπουν είναι λίγοι. Λέγεται μάλιστα πως σε αυτή την διαδικασία μπορεί να βοηθήσει η μέθοδος φωτογράφισης Κίρλιαν, που έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές για να αποτυπώσει πιθανά πνεύματα, μιας και μπορεί να “φωτογραφίσει” λεπτοφυή φάσματα που άλλες τεχνικές φωτογράφισης αδυνατούν να πραγματοποιήσουν. Αρκετοί βέβαια είναι εκείνοι που αμφισβητούν την μέθοδο της Αύρας για την αναγνώριση ενός παιδιού Indigo, και πιστεύουν πως ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο είναι μέσα από τα κριτήρια που αναφέραμε πριν.

Τα παιδιά Indigo στην Ελλάδα

Το θέμα των παιδιών Indigo φυσικά εμφανίστηκε και στην Ελλάδα με την ονομασία “Τα παιδιά του 83”. Στην ανάπτυξη της θεωρίας των παιδιών του 83 συνέβαλε ο Ιωάννης Φουράκης ο οποίος ισχυρίστηκε πως 98 παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα κατά τον Απρίλιο του 1983 είναι κόρες και γιοί των Αρχαίων Ημίθεων και Ηρώων. Τα παιδιά του 83 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2001 στο Βιβλίο του Ι.Φουράκη με τίτλο “Πυραιθέριον Ελλήνων όραμα” και σύμφωνα με τον αείμνηστο εκκεντρικό ερευνητή, τα παιδιά αυτά γεννήθηκαν με ιδιαίτερα χαρίσματα αλλά και γονίδια, λόγω ενός γεγονότος που σχετίστηκε με την κοσμική ακτινοβολία που παρατηρείται κάθε 343 χρόνια, και επιδρά στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου. Ο Κύριος φουράκης μάλιστα είχε υποστηρίξει πως τα παιδιά αυτά δέχονταν διάφορα ερωτηματολόγια με “ύποπτα” ερωτήματα, αλλά και προσκλήσεις για εξετάσεις αίματος, με σκοπό ίσως να διαπιστωθεί αν όντως τα παιδιά αυτά είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Το επίμαχο ερωτηματολόγιο που κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιήθηκε για την περισυλλογή άλλων πληροφοριών και όχι για τα παιδιά του “83” είχε τον τίτλο «Διευρωπαϊκό πρόγραμμα: Βιολογι­κά, κλινικά και γενετικά χαρακτηριστικά που προάγουν τη σωματική υγεία» και αφορούσε ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλες χώρες όπως η Αγγλία, η Δανία και η Φινλανδία! Ο Ι. Φουράκης βέβαια ισχυρίστηκε πως τα ερωτηματολόγια αυτά ήταν ύποπτα και πως κυκλοφόρησαν χωρίς τις υπογραφές επιστημόνων από Σαιεντολόγους και διάφορες άλλες ομάδες. Φυσικά αυτή η θεωρία όμως παραμένει ανεπιβεβαίωτη και αρκετά συνωμοσιολογική ακόμα και σήμερα, αρκετά χρόνια αργότερα από το γεγονός!

Παιδιά Indigo και Σύνδρομο Μειωμένης Προσοχής

Τα αποκαλούμενα παιδιά Indigo, με αυτές τις ιδιαίτερες ικανότητες έχουν σχετιστεί και με το σύνδρομο ADHD, που στα ελληνικά ονομάζεται Σύνδρομο μειωμένης προσοχής και Υπερκινητικότητας!

Τα παιδιά αυτά που έχουν διαγνωσθεί με αυτό το σύνδρομο διαθέτουν κοινά χαρακτηριστικά με τα λεγόμενα παιδιά Indigo, όπως υψηλά επίπεδα ενέργειας, ευκολία στην βαρεμάρα, αντίδραση στην εξουσία, μάθηση μέσα από την εξερεύνηση που συνδυάζεται με την μνήμη,ανικανότητα να σταθούν ακίνητα εκτός αν ενδιαφέρονται πραγματικά για κάτι και πολλά ακόμη. Αρκετές περιγραφές των παιδιών Indigo για την ακρίβεια ταιριάζουν με τα συμπτώματα του Συνδρόμου Μειωμένης προσοχής και Υπερκινητικότητας, όμως ο αντίλογος, δηλαδή οι άνθρωποι που πραγματικά πιστεύουν πως υπάρχουν αυτά τα φωτισμένα παιδιά υποστηρίζουν πως λανθασμένα γίνεται η διάγνωση σχετικά με το εν λόγω σύνδρομο. Οι επικεφαλείς της κοινότητας Indigo μάλιστα παρέχουν συμβουλές σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ο γονέας άν το παιδί του διαγνωσθεί με το σύνδρομο ADHD, και οι συμβουλές αυτές συμπεριλαμβάνουν την παύση χορήγησης φαρμάκων στο παιδί και την χρήση εναλλακτικής θεραπείας που συνιστούν την κατανάλωση βιταμινών και ηλεκτρομαγνητική εξισορρόπιση, μία τεχνική στην οποία χρησιμοποιούνται ηλεκτρομαγνητικά πεδία που διαμορφώνουν ανάλογα την πραγματικότητα, ότι και αν σημαίνει κάτι τέτοιο!

Ποιός είναι ο σκοπός των παιδιών Indigo;

Τελικά υπάρχουν τα παιδιά Indigo; και αν ναι, ποιός είναι ο σκοπός τους; Μία κεντρική ιδέα γύρω από το κίνημα αυτό είναι η θεωρία που αναφέρει πως τα παιδία Indigo ή φωτισμένα παιδιά έχουν έρθει στην Γη για να διδάξουν ένα μάθημα στην Ανθρωπότητα!

Σύμφωνα με αρκετούς υποστηρικτές των Indigo, τα παιδιά αυτά είναι παλιές ψυχές οι οποίες έχουν ενσαρκωθεί αρκετές φορές και έχουν απίστευτη γνώση και Σοφία από αυτές τις ενσαρκώσεις, ενώ άλλες ιστορίες αναφέρουν πως οι έφηβοι που έχουν αναγνωριστεί ως Indigo δυσκολεύονται να προσαρμοστούν και για αυτό απομονώνονται και νιώθουν διαφορετικοί! Αρκετοί επίσης πιστεύουν πως τα παιδιά Indigo έχουν έρθει εδώ για να σώσουν την ανθρωπότητα από κάποιο υπέρτατο κίνδυνο, και να απελευθερώσουν τις σκέψεις αλλά και την σκλαβωμένη από τα συστήματα κοινωνία μας.

Όσο για την ερώτηση αν υπάρχουν τα παιδιά αυτά, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει επιβεβαιωμένος επιστημονικός τρόπος για να επαληθεύσουμε την ύπαρξη αυτών των ιδιαίτερων παιδιών. Τα θολά κριτήρια που περιγράφουν τα παιδιά Indigo θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε κάθε νεαρό άνθρωπο ή σε οποιονδήποτε σε κάποια στιγμή της ζωής του. Αυτό θα το καταλάβετε αν πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε random τεστ από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αφού μόλις το τελειώσετε θα σιγουρευτείτε πως και εσείς είστε ένα από τα φωτισμένα παιδιά!! Επίσης τα παιδιά Indigo δεν είναι τα μοναδικά, αφού η θεωρία έχει αναπτυχθεί και μιλά για τα Κρυστάλλινα παιδιά, τα παιδιά Rainbow και πολλά ακόμη, θολώνοντας ακόμη περισσότερο το τοπίο σχετικά με την ύπαρξή τους ή όχι! Όμως ποιος ξέρει.. ίσως τέτοια κινήματα όπως τα παιδιά Indigo υπάρχουν και κάποια στιγμή θα αποκαλύψουν στην ανθρωπότητα τον ιδανικό τρόπο για να απελευθερώσουμε το Νου μας. Η ακόμη πιο ρεαλιστικικά, ίσως τα παιδιά Indigo είναι μία ψευδής θεωρία που εμφανίστηκε από την έμφυτη ανάγκη της ανθρωπότητας να ξεφύγει από τα δεσμά της πεζής καθημερινότητας και της ρουτίνας που εξαφάνιστε ην φαντασία από την ζωή μας..

mindhack.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ανώνυμος 12/25/2017 @ 10:14 ΜΜ

  ποιος αρχισε να διαδιδει αυτες τις σαχλαμαρες; τα “παιδια” ειναι πλεον 40ρηδες. αντε να ξεκολλανε οι χαζομαμαδες. με τις μαλακιες τους πολλες δεν εγιναν γιαγιαδες παρα μονο στην ηλικια

 2. μερικα παιδια ιντιγκο υπαρχουν και στην ελληνικη βουλη …αλλα δεν ειναι 98 ειναι ακριβως 300…

 3. Ανώνυμος 12/26/2017 @ 12:25 ΠΜ

  ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΩΝΟΣ.

 4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 12/26/2017 @ 9:45 ΠΜ

  Τα παιδιά αυτά είναι αυτές οι ψυχές που θα διδάξουν την ανθρωπότητα μετά απο τον Γ παγκόσμιο πόλεμο, όταν ηγέτης του αναγεννημένου Βυζαντίου θα είναι ο προφητευόμενος βασιλέας Ιωάννης. Αυτός θα στείλει ιεραποστολές σε όλον τον πλανήτη να διδάξουν παντού την Ορθοδοξία. Αυτοί που θα ηγούνται αυτών των αποστολών θα είναι τα παιδιά indigo. Γνωρίζω ένα τέτοιο άτομο στόν οποίο κάποιος διορατικός σαν τον Άγιο Παίσιο του έχει αποκαλύψει ότι μετά τον πόλεμο θα βρεθεί σε μεγάλη Ευρωπαική χώρα σαν ιεραπόστολος κηρύσσοντας την Ορθοδοξία.

 5. ΧΡΗΣΤΟΣ 12/26/2017 @ 10:51 ΠΜ

  Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

 6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 12/26/2017 @ 2:12 ΜΜ

  ΕΧΩ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ!
  ΣΕ BINTEO ΣΤΟ YOUTUBE:
  INDIGO ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ’83 ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ!
  ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 83 ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΥΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!
  ΑΡΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ?
  ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ!
  ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΗΧΟ:
  Το κομμάτι ήχου καταργήθηκε λόγω αξίωσης που αφορά πνευματικά δικαιώματα.
  ΡΕ ΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ!
  ΑΠΛΑ ΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
  ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ!
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ-ΙΣΩΣ ΟΧΙ!
  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!
  ΓΕΝΙΚΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ??????????????????????????????????????????
  Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ-ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΦΟΥΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΛΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??????????????????????
  …………ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ…………

 7. Παιδιά ΙΝΤΙΓΚΟ, και τρίχες κατσαρές κάτι βλαμμένους βλέπω μόνο που κυκλοφορούν στούς δρόμους και κινδινεύει κάποιος να τον σκοτώσουν έτσι όπως οδηγούν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*