Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:45 - 25/07/2021

Τα διαίρει και βασίλευε της πανδημίας. Πως καταφέρνουν να κρατούν ένα πλανήτη διχασμένο, ακόμη και μπροστά στην μέγιστη μαρξίζουσα σατανοδικτατορία.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://poster.keepcalmandposters.com/default/6173703_keep_calm_and_divide__conquer.png

Γιατί τί καλύτερος τρόπος για να φέρεις μία παγκόμια δικτατορία του Αντιχρίστου ονόματι μεγάλη επανεκκίνηση, από το να κρατάς τα γκούμ απασχολημένα σε χίλιες δύο εσωτερικές αντιπαραθέσεις… .

Black lives matter.

Με την στημένη δολοφονία του παρακμιακού πορνοστάρ george floyd διαλέξαν οι αρχιτέκτονες της κοινωνικής μηχανικής να επαναφέρουν το φυλετικό άπαρχαϊντ, και να διχοτομήσουν μάυρους και άσπρους ανθρώπους. Φωτιές, λεηλασίες και μπόλικη παρανομία ήταν μερικά μόνο κατορθώματα αυτού του εμφύλιου καρκινώματος στην αμερική. Κακοί λευκοί άνδρες, καλοί όλοι οι άλλοι, και τα λοιπά γενοκτόνα μηνύματα… . Και η ψυχομόρφωση της θυματοποίησης καλά κρατεί.

Metoo και μισανδρισμός.

Με τα κωλόζωα της φεμινίστριες να λένε να εδραιωθεί ο όρος γυναικοκτονία. Υπάρχει ήδη νομικός όρος και λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟκτονία, εκτός αν υπονοούν ότι οι γυναίκες είναι υπάνθρωποι. ή υπεράνθρωποι των οποίων οι ζωές υπερβαίνουν των άλλων σε αξία. Και να φανταστώ είναι γυναικοκτονία μόνο όταν το κάνει άνδρας. Όταν το κάνει γυναίκα πως να το πούμε? (ρητορική ερώτηση, μην τσιμπήσεις).

“Τότε μην τους ανοίγεις τα πόδια/σπίτι μωρή. Εκτός αν εννοείς τον μπαμπά σου, που τότε να σε χαίρεται”. Απάντηση στην επαγγελματία “θύμα” από πάνω.

Επίσης μας πρήξαν με παρενοχλήσεις, βιασμούς κλπ. Ότι μπορέσουν δηλαδή να τσιμπήσουν απ τα έτοιμα, από άντρες celebrities τώρα που οι θεατρίνες βγήκαν στην ανέχεια. Γιατί να φανταστώ τους μαζικούς βιασμούς και τις “γυναικοκτονίες” των πακιστανών και λοιπών λαθρό δεν πρόκειται να τις πιάσει κανένας. Αυτοί μας λύνουν και το δημογραφικό βρε, που λέει και η προεδράρα, όχι τίποτ άλλο.

Δημιουργικές υγειονομικές ασάφειες

Δύο μάσκες, τρείς μάσκες. Μιά του κλέφτη δύο του κλέφτη. Τον μπερδέψανε τον κόσμο με τις αντιφατικές οδηγίες τους κάθε μέρα. Με αποτέλεσμα ο κάθε ένας να γίνει ένας μίνι λοιμωξιολόγος του καφενείου και να debateάρει με τους άλλους για το πια είναι τα σωστοτερότερα μέτρα. (Το να βάλουν κάτω από το φως της κριτικής σκέψης την ίδια την πανδημία και τα premises της, δεν θα τους πέρασε απ το μυαλό φαντάζομαι. Άμα το είπε η τηλεόραση αλήθεια θάναι δεν μπορεί… .)

Κλασικά πάθη και διαχωρισμοί

Αριστερός δεξιός, πανωραχουλιώτης κατωραχουλιώτης, γαμιάς καληνυχτάκιας, γαύρος βάζελος, ότι μας χώριζε πάντα μας χωρίζει και στην κατοχή της Νέας Αταξίας Πραγμάτων. Μόνο που τώρα προστέθηκαν και εμβολιολάγνοι ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΚΈΤΟς ΚΑΡΚΊΝΟΣ. Μιλάνε για το διπλο-μπόλι που κάναν, λές και πιάσαν τον πάπα απ τα αρχίδια. (Που να κάνουν και την τρίτη από Σεπτέμβρη). Και άμα τολμήσεις να δηλώσεις απών απ το γκρούπ τους σε στραβοκοιτάνε κιόλας. Όχι μόνο στραβοκοιτάνε, burn the witch! είναι έτοιμοι να ουρλιάξουν, και να σε κηνυγάν με πυρσούς και σκεπάρνια… .

Που να στεριώσει επανάσταση μετά. Ως τον τάφο ακόμα θα τρωγόμαστε για το αν η Φάιζερ δίνει καλύτερες μυοκαρδίτιδες από την Μοντέρνα. Ποιά κάνει τα πιό καλά prions και δεν συμμαζεύεται…. .Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*