Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

earthschakrasΓράφει ο Σπύρος Μακρής
Τα τσάκρα της γης ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τα δικά μας. Μας επηρεάζουν άμεσα. Όταν η Γη “φωτίζεται”, τότε “φωτιζόμαστε” και εμείς.Όταν η Γη πέφτει σε “αποχαύνωση” τότε πέφτει και ο άνθρωπος. Όμως, τους τελευταίους αιώνες ως σήμερα, κάποιοι επιδιώκουν το τελευταίο…

Με τον ίδιο τρόπο που η δική μας ενέργεια αναβλύζει από το χαμηλότερο τσάκρα και επιδιώκει να φτάσει το Στέμμα, ώστε να φωτιστεί και να αφυπνιστεί, με τον ίδιο τρόπο η ενέργεια του πλανήτη μετακινείται από τσάκρα σε τσάκρα. Κατ’ αυτό τον τρόπο ο πλανήτης μπορεί να φτάσει σε ανώτερα επίπεδα και παράλληλα να συμμετέχει, στην δική μας διαδικασία αφύπνιση και φώτισης.

Ας τα δούμε συνοπτικά.

1ο Τσάκρα – (Mooladhara)

Βρίσκεται στο Όρος Shasta στην Καλιφόρνια (Κάποιοι θεωρούν ότι εκεί βρίσκεται το 5ο τσάκρα του πλανήτη.) Η ενέργεια εκεί θεωρείται αρχέγονη και ότι εκεί συσσωρεύεται η ζωή προτού να γίνει η ζωή.

2ο Τσάκρα – (Swadhistana)

Βρίσκεται στην λίμνη Τιτικάκα στο Περού. Το Πλουμιστό Φίδι που συναντάται σε πολλούς μύθους της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, είναι αντιπροσωπευτικό της ενέργειας Κουνταλίνι και σχετίζεται με το σεξουαλικό κομμάτι του πλανήτη. Πολλά ley lines (ενεργειακές γραμμές της γης) διασταυρόνονται στην περιοχή και σχετίζονται με την γέννηση των μορφών.

3ο Τσάκρα – (Manipura)

Βρίσκεται στην Αυστραλία στο πασίγνωστο κόκκινο βράχο Uluru, ή αλλιώς Ayers Rock. Εκεί “χορεύουν” τα συναισθήματα του πλανήτη ενώ θεωρείται ένας ανάλογος «ομφάλιος λώρος».

4ο τσάκρα – (Anahata)

Εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή του Glastonbury στην Μ. Βρετανία. Το “σπίτι” του Αγίου Δισκοπότηρου. Η καρδιά του πλανήτη και η περιοχή με τις περισσότερες εμφανίσεις και καταγραφές αγρογλυφικών και άλλων φαινομένων στον πλανήτη. Από εκεί πηγάζουν η “αγάπη” και οι “θεραπευτικές” ιδιότητες της Γης.

5ο τσάκρα – (Vissuddha)

Βρίσκεται στην περιοχή των πυραμίδων κοντά στο όρος Sanai και το όρος Ελαιών στη Μέση Ανατολή. Είναι η φωνή του πλανήτη.

6ο Τσάκρα – Το Τρίτο Μάτι

Είναι το κέντρο ενεργοποίησης και τοποθετείται περίπου στο κέντρο της Ευρώπης, χαμηλά. Αυτό το τσάκρα, έχει την ιδιότητα και την δυνατότητα να ανοίγει πύλες και να επιτρέπει επιπλέον διαστάσεων ενέργεια να εισέρχεται σε αυτόν τον κόσμο. Δηλαδή, όπως ακριβώς η ανθρώπινη επίφυση επιτρέπει στον άνθρωπο να αναγνωρίσει άλλες διαστάσεις και πραγματικότητες, το ίδιο κάνει και το 6ο τσάκρα της γης.

7ο Τσάκρα – (Sahasrara)

Είναι το υψηλότερο Ενεργειακό Κέντρο του πλανήτη. Το Στέμμα. Βρίσκεται στα Ιμαλάια στο Θιβέτ. Δεν είναι τυχαίο πως η περιοχή καλείται ως η «Στέγη του Κόσμου”. Ούτε είναι τυχαίο που έχουν επιλέξει να μένουν εκεί, επί του στέμματος του πλανήτη, ο Δαλάι Λάμα και οι μοναχοί του. Εκεί βρίσκεται η συνείδηση του πλανήτη και συνδέεται με το πνευματικό πεπρωμένο του.
Αλλά…

Αλλά, όπως είπαμε στην αρχή, τα τσάκρα του πλανήτη συνδέονται με τα δικά μας, με ένα μοναδικό τρόπο. Παράλληλα είναι και η γενική εικόνα της υγείας της Γης, ως ζωντανός οργανισμός, απέναντι σε άλλους ζωντανούς οργανισμούς-πλανήτες.

Διάφορα πραγματικά γεγονότα της ιστορίας μας, δείχνουν ότι κάποιοι έχουν φροντίσει να αναχαιτίσουν και να μπλοκάρουν βασικά τσάκρα του πλανήτη δημιουργώντας έναν άρρωστο πλανήτη ή έναν πλανήτη φυλακή του ανθρώπου.

Η βασική ιστορία ξεκινάει όταν ο Κολόμβος πήγε στην Αμερική. Κατέσφαξε ιθαγενείς και κατέστρεψε ή εξαφάνισε βασικά σημεία, σε ένα ζωτικό τσάκρα, το σεξουαλικό. Ο πλανήτης έμεινε στείρος….

Ένας “αιώνιος” πόλεμος μαίνεται στην Μέση Ανατολή και γενικότερα. Η αρμονική, γάργαρη και χαρισματική φωνή του πλανήτη έχει μετατραπεί σε “κραυγές της μητέρας”. Σήμερα με τα βίας μπορεί να κάνει έκκληση για βοήθεια. Μήπως κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν τον πλανήτη να εκπέμψει sos προς κάπου αλλού έξω;…

Στην σύγχρονη εποχή μας, επιχειρείται μία ακόμα κατάληψη. Ίσως, στο ποιο νευραλγικό σημείο από όλα τα υπόλοιπα τσάκρας…. Βρίσκεται στην Ευρώπη. Μπορεί να ανοίγει πύλες και να έρχεται σε επαφή με άλλες διαστάσεις. Το 6ο τσάκρα του πλανήτη, το λεγόμενο Τρίτο Μάτι, αν και είναι λίγο φευγαλέο και μετατοπίζεται με τα χρόνια και τους αιώνες… προσδιορίζεται την ευρύτερη περιοχή της Ελβετίας.

Προφανώς, δεν είναι τυχαίο που το CERN έχει ιδρυθεί σε μία αρχαία πόλη με την ονομασία Απολλύων. Ούτε είναι τυχαίο ότι γεγονός ότι φήμες θέλουν ως απώτερο σκοπό του να ανοίξει μία αστροπύλη και να περάσει σε μία άλλη διάσταση, με το γεγονός ότι βρίσκεται σε μία περιοχή που μπορεί να ανοίγει πύλες σε άλλες διαστάσεις. Το CERN είναι ένα “τεχνολογικό Τρίτο Μάτι”…

Ποιοί και γιατί απομονώνουν τον πλανήτη; Ποιοί και γιατί κόβουν βασικά σημεία επικοινωνίας και αναγένησης του πλανήτη και κατά συνέπεια της ίδιας της ανθρωπότητας; Ποιοί και γιατί θέλουν να περάσουν σε άλλες διαστάσεις ή να φέρουν τις άλλες διαστάσεις εδώ;

Ποιοί και γιατί εδώ και αιώνες κυνηγούν τον άνθρωπο;

Σημείωση. Ο χάρτης δείχνει τσάκρας και πύλες του πλανήτη. Το εξάκτινο αστέρι προσδιορίζει το 6ο Τσάκρα, το Τρίτο Μάτι. Όμως, όπως εξηγήσαμε δεν έχει μία σταθερή θέση. Στα χρόνια μας, δεν βρίσκεται εκεί πια, αλλά θεωρείται ότι έχει κατέβει χαμηλότερα κάπου κοντά στην Ελβετία. Σε μία άλλη εποχή, υπολογίζεται ότι βρισκόταν κάπου στην Μ.Βρετανία ενώ σε μία άλλη πιο μακρινή λέγεται ότι μάλλον ήταν στην Υπερβορεία.

Σας Ενδιαφερουν:Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Τωρα αν σου πω, οτι ετσι οπως τα λες ειναι ,θα με πιστεψεις?
  Απο τη μια θελω οτι ειναι να γινει, να γινει να τελειωνουμε ,απο την αλλη δε σου κρυβω οτι φοβαμαι!!!!

  • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 09/21/2015 @ 10:11 ΜΜ

   ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟ D.N.A. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΟΙΟΥΣ; ENAN ΠΙΘΑΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ; ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ; ΤΗN ΠΕΙΝΑ; THN ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ; TON ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ; ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ , ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ. ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΞΙΑ. ΛΟΓΙΚΗ= ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ= ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΝΣΤΙΚΤΟ= ΕΡΠΕΤΑ ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΟΙ . ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο STRANGER ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ
   ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ..

 2. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 09/21/2015 @ 9:51 ΜΜ

  1ο Τσάκρα – (Mooladhara)
  Βρίσκεται στο Όρος Shasta στην Καλιφόρνια

  2ο Τσάκρα – (Swadhistana)
  Βρίσκεται στην λίμνη Τιτικάκα στο Περού.

  3ο Τσάκρα – (Manipura)Βρίσκεται στην Αυστραλία

  4ο τσάκρα – (Anahata)
  Εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή του Glastonbury στην Μ. Βρετανία.

  5ο τσάκρα – (Vissuddha)
  Βρίσκεται στην περιοχή των πυραμίδων κοντά στο όρος Sanai και το όρος Ελαιών στη Μέση Ανατολή.

  6ο Τσάκρα – Το Τρίτο Μάτι
  Είναι το κέντρο ενεργοποίησης και τοποθετείται περίπου στο κέντρο της Ευρώπης, χαμηλά.

  7ο Τσάκρα – (Sahasrara)
  Είναι το υψηλότερο Ενεργειακό Κέντρο του πλανήτη. Το Στέμμα. Βρίσκεται στα Ιμαλάια στο Θιβέτ.

  ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΠΕΡΟΥ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΥΡΩΠΗ ΧΑΜΗΛΑ, ΘΙΒΕΤ ΙΜΑΛΑΙΑ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ.
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΝΙΩΘΩ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ,
  ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ .

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΗ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ,
  ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ.

  ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΔΕΛΦΟΙ, ΔΗΛΟΣ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ , ΟΡΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΡΗΤΗ.

  ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ , ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΗΝΗ ΝΟΗΣΗ , ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΑΜΑΣΕΙ , ΕΛΕΓΞΕΙ,
  ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ .
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΗ ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΚΕΝΤΡΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
  ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ .

 3. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 09/21/2015 @ 9:56 ΜΜ

  ΑΠΛΑ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΑΓΥΡΤΕΙΕΣ….

 4. ανωνυμος 09/21/2015 @ 9:57 ΜΜ

  Τα ενεργειακα κεντρα μολυνθησαν με την παροδο των χρονων απο το πληθος επισκευτων.
  ΡΕΝΑ

 5. κεφαλονιτης 09/21/2015 @ 10:19 ΜΜ

  Ενημερωτικά το 6ο τσακρα βρίσκεται αυτο το διάστημα στο νοτιοδυτικό άκρο της ελλάδος.

 6. Ανώνυμος 09/21/2015 @ 11:20 ΜΜ

  αφιερωμενο σε ολους
  https://www.youtube.com/watch?v=WTqYftNZ6js

 7. Πάνος Τρίμης 09/22/2015 @ 12:34 ΠΜ

  Είχα την εντύπωση πως οι “ομφαλοί” όπως αυτός στο μαντείο των Δελφών και άλλοι ήταν τα κέντρα ενέργειας ή chakras της Γης και ότι αντιστοιχούν και στα ανάλογα ζωτικά όργανα του ανθρώπου. Η θέση της καρδιάς, π.χ. σε σχέση με την σπονδυλική στήλη είναι ίδια με την θέση της Ελλάδας σε σχέση με τον άξονα της γης και τους πόλους.
  Το ότι μετατοπίζονται μου φαίνεται παράξενο. Θα το ψάξω.
  Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο ευχαριστώ!

 8. Ανώνυμος 09/22/2015 @ 12:23 ΜΜ

  Αγαπητέ κύριε Μακρή,
  Από πρόσφατο channeling της Γαίας μαθαίνουμε ότι τα chakras της έχουν αλλάξει στη σημερινή εποχή, με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο της Suzanne Lee στην ηλεκτρονική διεύθυνση που σας παραθέτω.
  Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας να ενημερώνετε τον κόσμο για θέματα που δεν είναι φανερά.
  Ευχαριστώ

  http://campaign.r20.constantcontact.com/render?ca=cd1ddbe3-2c5f-4ced-a8f7-20610acd6663&c=d9c3acb0-3739-11e3-a567-d4ae528ec60a&ch=db48ed20-3739-11e3-a5f4-d4ae528ec60a

 9. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ 09/22/2015 @ 2:12 ΜΜ

  ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ Κ. ΜΑΚΡΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*