ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Συντριβή αεροπλάνου στο Νεπάλ: Τουλάχιστον 50 νεκροί – «Ανασύρουμε πτώματα και τραυματίες από τα συντρίμμια» (Photos)

· KORAKAS NEWS

Επιβατικό αεροπλάνο του Μπανγκλαντές που μετέφερε 71 ανθρώπους συνετρίβη την Δευτέρα κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, πρωτεύουσας του Νεπάλ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 50 άνθρωποι, δήλωσε στο Ρόιτερ εκπρόσωπος του στρατού.

Άλλος εκπρόσωπος του στρατού, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Γκοκούλ Μπανταρί, ανέφερε πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον 27, αλλά πρόσθεσε πως «οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί είναι ελάχιστες διότι το αεροπλάνο έχει καεί».

Το αεροπλάνο ανήκε στην εταιρεία US-Bangla Airlines του Μπανγκλαντές και είχε απογειωθεί από την Ντάκα με 67 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα.

Πτώματα ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια αεροπλάνου, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Νεπάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ανασύρουμε πτώματα και τραυματίες από τα συντρίμμια», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ναραγιάν Πρασάντ Ντουβάντι.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο BBC, το αεροπλάνο των μπανγκλαντεσιανών αερογραμμών US-Bangla βγήκε από τον διάδρομο στη διάρκεια της προσγείωσής του και πιστεύεται ότι μετέφερε 67 ανθρώπους.

Το αεροσκάφος έφθασε στο Κατμαντού στις 14:20 τοπική ώρα (10:35 ώρα Ελλάδος).

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Καταιγιδοφόρα νέφη, συμβολική φωτογραφία για τον ΕιρηνικόFEATURED

Ειρηνικός: Ιστορικό ρεκόρ ισχυρών τυφώνων με το El Niño – Γιατί οι καταιγίδες διαρκούν περισσότερο και γίνονται εντονότερες

Κίεβο και Δνείπερος, εικόνα αρχείουFEATURED

Ζελένσκι: Χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση από συμμάχους πριν από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο – Το κενό στην αντιπυραυλική άμυνα

Αθήνα Ακρόπολη, συμβολική εικόνα για τις ελληνοαμερικανικές διπλωματικές σχέσειςFEATURED

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από την πρεσβεία στην Αθήνα – Οι καταγγελίες και η διπλωματική διάσταση

3 απαντήσεις στο “Συντριβή αεροπλάνου στο Νεπάλ: Τουλάχιστον 50 νεκροί – «Ανασύρουμε πτώματα και τραυματίες από τα συντρίμμια» (Photos)”

  1. Μετέφερε 71 ανθρώπους = 8
    Με 67 επιβάτες και 4μελες πλήρωμα = 8
    Πώς φτιάχνονται οι ειδήσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *