Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:34 - 15/10/2023

Συμφωνία «Βηλασραέλι» & υποτακτικών μαζόνων της Χύπρο@ να σταλούν οι Χελληνοχύπρ@οι εξόριστοι μελλοθάνατοι στην Λωρίδα Γκάζζας. Έτσι λύουν το δημιουργημένο τους Χψυπρι@κό Πρόφλημα…..Για αυτούς είμαστε όλοι Παλαιστήνιοι το δηλώνουν ευθαρσώς…. 

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συμφωνία «Βηλασραέλι» & υποτακτικών μαζόνων της Χύπρο@ να σταλούν οι Χελληνοχύπρ@οι εξόριστοι μελλοθάνατοι στην Λωρίδα Γκζζας. Κατάρα κατά των Σατανιστών των στοών. Έτσι λύουν το δημιουργημένο τους Χψυπρι@κό Πρόφλημα….. Για αυτούς είμαστε όλοι Παλαιστήνιοι το δηλώνουν ευθαρσώς…. 

Το άρθρον πρόκειται για μέρος μυθιστορήματος αχαλίνωτης φαντασίας….. Κάθε ομοιότητα με πραγματικά γεγονότα & πρόσωπα είναι τυχαία & άσχετα……

Το «Βηλασραέλι» έλυσε το Χυπριακ@: 110 ουρανοξύστες Τρίκωμο & συνεχίζει. Αγοράζει ξενοδοχεία κλειστή Αμμοχώστου μαζύ με Τούρκους [& οικ. Ταύπ], ξεσπιτώνει από περιουσίες Χελληνοχύπρ@@υς με την υπερεθνική Blak Rok & Cia [της ανήκουν όλες οι τράπεζες & επενδυτικές που δρουν αυτή την στιγμήν στην Κύπρο & την Ελλάδα με τες πλείστες με έδρα στο Δουβλίνο σε πανάκριβη περιοχή]. Αγόρασε Λάρνακα, Λεμεσσό & τώρα Πάφο. Τους Χελληνοκύπρ@@υς θα τους στείλουν τη κατάλληλη στιγμή Λωρίδα Gunguzάζας. Χαϊβάνια ε Χαϊβάνια. Μάθετε ν’ αγαπάτε αντί να φθονείτε αυτούς που σας ξυπνούν!

Όλες οι εταιρείες της Blac Roc & Cia που δρούν σε Ελλάδα & Κύπρο είναι περίπου 30. Τα μέλη της εταιρείας  αυτής στην Ελβετία την ώρα της τέλεσης των Χριστουγέννων σε βίλλες με υπόγεια κόβουν 300 τρισεκατομμύρια χρήμα ηλεκτρονικό, κάνουν όργια, σφάζουν παιδιά αφού τα βιάσουν και εκφοβίσουν για να παραχθεί μετά την αδρεναλίνη το αδρενοχρώμιο. Πανάρχαια τακτική των σατανιστών που έγινε πάγια μόδα στην Βαβυλώνα. Ο Χριστός του έλεγε: «θέλω αναίμακτη θυσία». Ο Ησαΐας τους καταράζετο επειδή απήγαγαν ανθρώπους στον δρόμο για θυσία και αιμοποσία, και εν τέλει τον διαμέλισαν στα δύο. Κανέναν προφύτη δεν άφησαν ζωντανό αυτοί οι βρυκόλακες και προορίζονται να αποθάνουν εξ’ Αντιχρίστου και αναστηθούν σε 3,5 ημέρες οι κορυφαίοι οι Ενώχ, Ηλίας & Ιωάννης ο Θεολόγος.

Η έκτοτε πάγια παρατήρηση μου για το Κυπριακό Πρόβλημα που δημοσίευα:

Διαμοίραση της Χύπρο@ για να μην φθάνουν τα σύνορα της Ελλάδος ως τον Απόστολον Ανδρέα Καρπασίας ήτοι σύνορα με Συρία, Αίγυπτο και δη από Ιταλία, Αλβανία, Σκόπια έως Μέση Ανατολή! Ούτε οι Τούρκοι να εκτείονται εις τα βάθη της Μεσογείου προς Λιβύη, Τυνησία, Αγίους Τόπους.

Πάντοτε είχαν υπόψιν ως προέκταση του «Βηλασραέλι» στην νήσον Χύπρ@ και το δήλωσαν πριν τρεις αιώνες. Στα σχέδια η αρπαγή του 90% της Μέσης Ανατολής.

Ακρωτηρίασαν την Χύπρ@ βάζοντας Χριστιανούς & Μωαμεθανούς σε έναν ατέλειωτο πόλεμο με όπλα & χαρτοπόλεμο. Εμπαιγμό μέσω της οργάνωσης του Ηνωμένα Κατεστραμμένα Έθνη, ώσπου να πτωχεύσουν και καταχρεώσουν τους Χελληνοχύπρ@@υς διά τραπεζών & να αρπάξουν τες κατεχόμενες περιουσίες τους από το κράτος που δημιούργησαν παράνομα μέσω Τουφρκυνίας.

Οι πλείστοι Μωαμεθανοκύπριοι εξαναγκάστηκαν εκ πιέσεων να ξενητευτούν και έφεραν κουβαλητούς. Ουδέν κρυφόν υπό ηλίου.

Ελληνοκύπριοι & αντιδραστικοί Χωαμεθανοχύπρ@@ι έχουν τες τύχες των Παλαιστηνίων στην Λωρίδα της Γάζας, σε Λωρίδα της Χύπρ@@ ή μπορεί να τους κουβαλήσουν εκεί, άσε που έρχεται η μασονική Αλά Κάρτ Πωλείτη & Θρησκευτικής και Εθνικής Πωλήσεως διά ψήφου της Αλακάρτ Πωλείτη, αφού ψήφος στα αρχαία σημαίνει ψήγμα & πλακίδιον, εξού ψηφιδωτόν και όπως λέγει ο Υπερμέγας Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, πρώτα θα ψηφίσουν τον Αντίχριστον και ύστερα θα έρθει ο τύρρανος. Λαμβάνοντας την Κάρτα του τον ψηφίζεις [λέγεται ψηφοφορία επειδή η επιλογή & διαλογή υποψήφιου γραφόταν σε πλακίδιον = ψήφον] στην Κάλπη = κάλπικη = ψευδής υπόσχεση = εξαπάτηση, ψευδείς ειδήσεις και υποσχέσεις [fake news & promises]…..

Ο έχων νουν ας κατανοήσει ότι ο Χελληνοχύπρ@@ς & ο ΧωαμεΦανοΧύπρ@@ς απλός άνθρωπος είναι Παλαιστήνιος που παλεύει να επιβιώσει και κατακλέβεται από την σατανοσιών νέα αταξία σατανικών απραγμάτων!

Το να υποστηρίζεις το «Βηλασραέλι» [κρίμα τα θύματα εντεύθεν & εντεύθεν, διότι ούτε τους δικούς τους υπολογίζουν τα Μεγαλοκαθάρματα του Βηλασραέλι] Ελληνοκύπριε είναι ωσάν να αυτοεξερριζώνεσαι…..

Κατεχόμενη γη η Χύπρ@ς και Νότια & Βόρρεια από τον Παγκόσμιον Βρυκόλακα που επιστήμως πιστεύει & θυσιάζει στον Σατανά, ξύπνα & ερεύνα ή εμπιστεύσου όσους σου παραδίδουν πληροφορίες & τεκμήρια!

Η κυβέρνηση της Xύπρο@ & τα κόμματα είναι μασονικά και σας εμπαίζουν με ρόλους αλά Χόλλυγουντ! Ξυπνάτε χαϊβάνια!…..

Η Hihgpr@ts είναι αμερικάνικη εταιρεία με το όνομα @@prus Ltd & @@prus Government Ltd με τότε πρόεδρον της δεύτερης εταιρείας που παρουσίασα τα στοιχεία κάποιον @@istos @@nstantin….. που διατάσσει την εδώ ψευδοκυβέρνηση. Το άρθρον αυτόν δεν είναι για περαιτέρω στοιχεία, τα δείξαμε στο παρελθόν, αλλά αναθύμιση…. Οι έδρες των εταιρειών αυτών όπως και της @@prus Police Ltd [Γιατί άραγε; Επειδή αυτοί θα επιβάλουν την Τυραννία & τον κατ’ οίκον περιορισμόν για διοξείδιον του άνθρακα ή άλλη ψευδοαιτία καταστροφής της ελευθερίας & της Βαβυλώνος της μεγάλης όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη, θελήσει Θεού!] & 4 άλλων έχουν έδρα την Νέα Υόρκη & είναι γραμμένες στα Μητρώα Εταιρειών! Κούκου, ψάξε μόνος σου, μπορεί ν’ αργήσεις ολίγον να τα εύρεις αλλά θα είναι συναρπαστικότερον !

Οι Χεψα@ραίοι θα τιμωρρηθούν σφόδρα, το λένε οι προφυτείες «τους» στην Παλαιά Διαθήκη & άλλοι θα τιμωρρήσουν αυτούς που θα τους τιμωρρήσουν. Ουσιαστικά Ο Θεός θα κανονίσει όλοι αλυσιδωτά να τιμωρρηθούν χρησιμοποιώντας κάθε άδικον να τιμωρρεί άλλον άδικον.

Οι Αντίχριστοι το ίδιον πρόγραμμα έχουν για όλους τους ανθρώπους. Ψεύδονται όταν λένε είναι οι Πρωτόπλαστοι Αδάμαντος & Εύα και παρότι αυτοί εξέπεσαν και διωκόμενοι εκτός Παραδείσου αγίασαν, οι γενεές τους ειδικά από Κάϊν ασπάσθηκαν στον σατανά και Ο Θεός μάχεται να τους συνεφέρει. Ψεύδονται καθότι στην ίδια την Γένεση γράφει ότι υπήρχαν & άλλοι ανθρώποι. Το ομολογεί ο Κάϊν όταν Ο Θεός τον διατάσσει να φύγει προς τινή κατεύθυνση μετά που φόνευσε τον αδελφόν του Αύελ και ο Κάϊν του είπε: «ο πρώτος που θα με συναντήσει θα με σκοτώσει». Και Ο Θεός απάντησε φύγε & μην ανησυχείς και του έδωσε σημάδι για να μην τον φονεύσει κανείς, τι σημάδι ήταν αυτόν;…… Δεν πιστεύεις, πήγαινε μόνος σου στην Γένεση. Τα παρουσίασα ουκ ολίγες φορές παλαιότερα.

Καλόν Χριστόν συνάντησιν να έχουμε Αδέλφια εν Χριστώ αγαπητά!

Παναγιώτης Δίας

Σας Ενδιαφερουν:

ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ , ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
STRANGER-VOICE
Η σπονδυλική στήλη είναι η δεύτερη καρδιά του σώματος. Πώς μπορείς να αποκαταστήσεις μόνος σου την υ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τωρα λιγοτερος πονος σε Οστεοπόρωση ,αρθρίτιδα , παρελκομενες ασθενειες ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Καμία γλώσσα δεν είναι πλέον "ξένη" χάρη σε αυτή την έξυπνη ιαπωνική καινοτομία
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SPOT CLEANER Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτό το κρυμμένο ιαπωνικό μυστικό καταπολεμά το άγχος & την πίεση
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Επανακτήστε πλήρως την όρασή σας χωρίς να τυφλωθείτε
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Όταν οι αρθρώσεις δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΟΧΑΛΙΖΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μόνο η γνώση διακρίνει έναν άρρωστο από έναν υγιή, γνώμη ειδικού για τη θεραπεία του διαβήτη
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Υπήρχαν απόγονοι του Άβελ. Ο Άβελ σκοτώθηκε, όχι οι απόγονοι του. Μετά ο Κάιν και οι Καινίτες έφυγαν από εκεί, ενώ ο Κάιν ήταν σημαδεμένος

  2. ΠάνοςΓέριμου 10/16/2023 @ 12:18 ΜΜ

    ΒΗΡΣΑΒΕΕ ΜΑΝΙΑΤΗ, Εάν άγραψα απόγονοι του Αύελ είναι λάθος, του Κάϊν εννοούσα. Έκαμε τον Σήθ καλός σε αντικατάσταση Αύελ. Ήταν σημαδευμένος και γλύτωσε, μπας και το έχουν ακόμη το σημάδι και δεν το βάζουμε υπόψιν, κάτι μου έρχεται στο μυαλόν. Άλλωστε, έχουν να πουν ότι οι σημαδευμένοι είναι του διαβόλου, εντάξει δεν το πιστεύω απόλυτα. Έφυγε και ο Κάϊν αφού του έδωσε σημάδι, κάτι ωσάν χαιρετισμόν ή νέψιμον ίσως, να γιατί οι μαζόνοι ακόμη συνεννούνται με νεψίματα…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*