21:13 - 26/11/2015

Συλλήψεις στη Γερμανία – Σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στο Ντόρτμουντ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

germany_478_355Συλλήψεις στη Γερμανία – Σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στο Ντόρτμουντ

Δύο άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή σε επικίνδυνους ισλαμιστικούς κύκλους και οι οποίοι –σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Der Tagesspiegel– σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στο Ντόρτμουντ, συνέλαβε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία του Βερολίνου.

Η γερμανική αστυνομία, αξιοποιώντας σχετική πληροφορία, ερεύνησε το αυτοκίνητο του ενός εκ των συλληφθέντων, όπου εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο, ενώ έρευνα έγινε επίσης στο Ισλαμικό Πολιτιστικό Κέντρο στο δυτικό Βερολίνο, όπου ωστόσο δεν βρέθηκαν όπλα ή εκρηκτικά. Το ίδιο Κέντρο είχε ερευνηθεί σε αστυνομική επιχείρηση τον Σεπτέμβριο.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας επισήμανε πάντως αργότερα ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία τα οποία να συνηγορούν υπέρ της θεωρίας ότι σχεδιάζεται επίθεση στην γερμανική πρωτεύουσα.

Πηγή;ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Κύριε Ζαχαρία, κάθε φορά που ανοίγω να διαβάσω ένα άρθρο των Κατοχικών πέρα από κάποιες φυσιολογικές διαφημίσεις βλέπω και κάποιες άλλες που πραγματικά είναι άθλιες το λιγότερο που μπορώ να πω. Σίγουρα δεν έχω πρόβλημα με ιούς και δεν το έχω αυτό το θέμα με άλλα ειδησιογραφικά site. Οι διαφημίσεις είναι μια χορηγία της adnow και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό αυτό. Μήπως γνωρίζετε κάτι?

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 11/26/2015 @ Νοέμβριος 26, 2015 9:42 μμ

   Καλησπέρα.
   Έχουμε ενημερώσει την εταιρεία. Δυστυχώς η επιλογή των διαφημίσεων γίνεται μέσω λέξεων κλειδιών. Και αφού αυτές δεν υπάρχουν στα άρθρα προφανώς τα πέρνει από τα σχόλια.
   Δλδ φταίμε όλοι εμείς με τα μπινελίκια που ρίχνουμε.
   Αυτό αναγνωρίζει το σύστημα τους.
   Από την πλευρά μας πλέον διαγράφουμε τα σχόλια που περιέχουν ύβρεις, ιδιαίτερα όταν αφορούν σε γεννητικά όργανα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*