09:47 - 17/07/2017

Το ΣΧΕΔΙΟ Διέρρευσε… Ήθελαν να τον ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ Εκείνο το Βράδυ….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

ΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! «Στημένο το Πραξικόπημα στην Τουρκία, για να Αρπάξουν τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ της Κύπρου…!!!»

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ …. ΕΚΘΕΣΗ – ΦΩΤΙΑ …

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τις κρίσιμες μέρες πριν και μετά το αποτυχόν τουρκικό πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 2016, αποκαλύπτεται ότι συνέβησαν μερικά «περίεργα» πράγματα στο νησί Ιμραλί όπου βρίσκεται φυλακισμένος από το 1999 ο Κούρδος ηγέτης Αμπντουλάχ Οτσαλάν

Σύμφωνα με πληροφορίες, (Cumhurriyet, NTV), στις 13 Ιουλίου, δυο μέρες δηλαδή πριν από το πραξικόπημα, στην περιοχή Zeytinburnu της Κωνσταντινούπολης είχε ετοιμαστεί μια ομάδα από 12αξιωματικούς η οποία με σκάφη zodiac σκοπεύει να πάει στο Ιμραλί και να απαγάγει τον Οτσαλάν και να τον οδηγήσουν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Το σχέδιο όμως, όπως αναφέρεται, από κάπου διέρρευσε και είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο νησί ενώ αναφέρθηκε ότι γύρω από το Ιμραλί περιπολούσαν και ιπτάμενα μέσα.

Οι μετέπειτα αποκαλύψεις αναφέρουν ότι στις 13 Ιουλίου μεγάλη ομάδα πραξικοπηματιών είχε συγκεντρωθεί σε ένα ξενοδοχείο στην ανατολική ακτή της Κωνσταντινούπολης και από εκεί είχε φύγει η εντολή να γίνει η επιχείρηση στο νησί Ιμραλί. Σύμφωνα όμως με τον αρχηγό του φιλοκουρδικού κόμματος, Selahattin Demirtaş, στις 15 Ιουλίου την ημέρα του πραξικοπήματος έγινε κανονική μάχη γύρω από το Ιμραλί.

Το ΣΧΕΔΙΟ Διέρρευσε… Ήθελαν να τον ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ Εκείνο το Βράδυ…. - Εικόνα2

Ένα μήνα περίπου μετά στις 15/8 έγινε αιφνίδια έφοδο στην νήσο Ιμραλί όπου φυλάσσεται ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν σε φυλακές ασφαλείας, F Tipi, στα πλαίσια των διώξεων, όπως αναφέρθηκε, των οπαδών του Φετουλάχ Γκιουλέν και των συνεργατών του με το PDY, δηλαδή την κουρδική οργάνωση της Συρίας.

Εκείνη την μέρα συνελήφθηκαν ο λοχαγός H. Ü., διοικητής της φρουράς του Ιμραλί και οι ανθυπολοχαγοί, H.U. και M. S.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στην Προύσα όπου και ανακρίθηκαν για συμμετοχή τους στο πραξικόπημα και σαν μελη του διχτύου Φετουλάχ Γκιουλέν.

Η όλη υπόθεση έτσι όπως μεταδόθηκε έχει πολλά κενά και αφήνει πολλά ερωτηματικά

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr

hellasforce.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τι λε ρε παιδί μου… Και αυτό το σχέδιο διέρρευσε τώρα ε; Μετά από έναν χρόνο; Δηλαδή τού χρόνου, αν έχουμε κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός σαν αυτό που συμβαίνει τώρα στην Κύπρο, θα έχουμε διαρροή κάποιου άλλου κρυφού σχεδίου των Τούρκων; Τι άλλο θ’ ακούσουμε…850 διαφορετικές εκδοχές για το τι πραγματικά συνέβη στις 15 Ιουλίου πέρυσι στην Τουρκία. Παιδιά μην λαμβάνετε τίποτα στα σοβαρά, το μακρύ του και το κοντό του ο καθένας. Στην τύχη πετάνε όλοι την μαλακία τους και ό,τι τούς βγει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*