09:50 - 17/07/2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Πάνω από 1000 Στρατιώτες της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στη Βουλγαρία… (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

«ΦΡΟΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάνω από 1000 στρατιώτες συμμετέχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να ΕΠΙΤΕΘΕΙ στη ΡΩΣΙΑ… !!!


hellasforce.com

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ!ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ Ο ΜΠΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΤΟΝ

  2. Ασε καλα παιζουν απασχολουμενοι με το ετσι και το αλλοιως.Ντορος να γινεται προς εκφοβισμο του κοσμακι οπως κανουν οι γυφτοι μεταξυ των ….

  3. Ποσο μαλακες θεέ μου!1000 ειδικα στρατιωτες,αυτοί και αν σε κανουν να τρέμεις,ειδικά αν είσαι ρωσος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*