20:49 - 14/07/2019

Στρατιωτική διοίκηση διαστήματος συστήνει η Γαλλία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Προς το διάστημα στρέφεται πιο δυναμικά η Γαλλία. Όπως είπε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε ομιλία του δημιουργεί στρατιωτική διαστημική διοίκηση μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Μακρόν εκφώνησε την ομιλία αυτή στους κήπουςψ του Οτέλ ντε Μπριάν, της έδρας του υπουργείου Άμυνας, κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής δεξίωσης για τη στρατιωτική κοινότητα, την παραμονή της παρέλασης στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

«Για να διασφαλίσουμε την ανάπτυξη και την ενίσχυση των δυνατοτήτων μας στο διάστημα, θα δημιουργηθεί διαστημική διοίκηση τον επόμενο Σεπτέμβριο στην αεροπορία, η οποία τελικά θα γίνει αεροπορία και διαστημική υπηρεσία», εξήγησε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο γάλλος πρόεδρος σημείωσε ότι το νέο στρατιωτικό δόγμα με τη δημιουργία μιας διαστημικής διοίκησης θα ενισχύσει την προστασία των γαλλικών δορυφόρων.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ είχε κάνει ανάλογη δήλωση τον Ιούνιο του 2018 λίγο αφού η Κίνα και η Ρωσία είχαν αναλάβει παρόμοιες πρωτοβουλίες σε σχέση με την διαστημική άμυνα.

Η νέα διοίκηση αποτελεί ένα βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας του νέου κλάδου του αμερικανικού στρατού που θέλει να ιδρύσει ο Τραμπ, της Δύναμης του Διαστήματος,

euronews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. …εχουν να πεταξουν κοσμακι στο διαστημα οι εξευγενισμενοι βαρβαροευρωπαιοι της ασιας …..σε πενηντα χρονια απο σημερα….αυτη και αν ειναι καταδικαστικη εξορια ….φορτωμενα και ιπταμενα πουλμαν , χιλιαδες , χαλασμενα θα γινονται ”δορυφοροι ” της σεληνης για αιωνες και μετα ανασκαφες !!!! Πλανητη Δια ετοιμασου για ταφικη γη.

  2. Ηδη νεογεννημενοπεθαμενος 07/14/2019 @ Ιούλιος 14, 2019 9:09 μμ

    …εχουν να πεταξουν κοσμακι στο διαστημα οι εξευγενισμενοι βαρβαροευρωπαιοι της ασιας …..σε πενηντα χρονια απο σημερα….αυτη και αν ειναι καταδικαστικη εξορια ….φορτωμενα και ιπταμενα πουλμαν , χιλιαδες , χαλασμενα θα γινονται ”δορυφοροι ” της σεληνης για αιωνες και μετα ανασκαφες !!!! Πλανητη Δια ετοιμασου για ταφικη γη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*