Στήνεται σκηνικό Αποκάλυψης: Hχούν σειρήνες πολέμου στην Ιαπωνία, άνοιξαν τα καταφύγια στη Χαβάη, ξεκίνησαν δημοσκοπήσεις πολέμου στις ΗΠΑ! (βίντεο)

Ανοιξαν και επιθεωρούνται τα καταφύγια στη Χαβάη, ηχούν οι σειρήνες πολέμου στην Ιαπωνία, μαζικές στρατιωτικές προετοιμασίες από ΗΠΑ, Ν.Κορέα, δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ για βομβαρδισμό της Β.Κορέαας και το «κερασάκι στη τούρτα», Ευαγγελικός σύμβουλοςς του Ν.Τραμπ του δίνει το «πράσινο φως» για έναρξη επίθεσης λέγοντας πως «έχει την ευλογία του Κυρίου»!

Πιο αναλυτικά, στην ιαπωνική πόλη Σακάτα, ο πληθυσμός παίρνει την απειλή των βορειοκορεατικών βαλλιστικών πυραύλων πολύ σοβαρά: οι Αρχές ξεκίνησαν ασκήσεις για τον τρόπο αντίδρασης των αμάχων σε περίπτωση που η Πιόνγκγιάνγκ πραγματοποιήσει πυραυλική επίθεση και δη με πυρηνικά.

Δείτε στο βίντεο στο τέλος του κειμένου τις ασκήσεις ετοιμότητας μαθητών αλλά και ενηλίκων στην Σακάτα, στην βορειοδυτική ακτή της Ιαπωνίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει «την ευλογία του Κυρίου» να βγάλει από τη μέση τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ισχυρίστηκε σήμερα σε δήλωσή του ο Ευαγγελικός ιερέας μιας εκκλησίας στο Τέξας που αριθμεί χιλιάδες μέλη, εν μέσω της πρωτοφανούς κλιμάκωσης της ρητορικής πολέμου από τον Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Ρόμπερτ Τζέφρες, ένας από τους Ευαγγελικούς συμβούλους του Τραμπ ο οποίος μάλιστα χοροστάτησε και στην τελετή ορκομωσίας του, εξέδωσε σήμερα μια ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα είναι «ηθικά καλυμμένος» αν θελήσει να… ξεπαστρέψει τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

«Όσον αφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε όσους πράττουν το κακό, η Βίβλος, στην Επιστολή προς Ρωμαίους, είναι απολύτως ξεκάθαρη: Ο Θεός δίνει την ευλογία του σε εκείνους που κυβερνούν να χρησιμοποιούν κάθε απαιτούμενο μέσο – ακόμα και τον πόλεμο – για να σταματούν το κακό. Στην περίπτωση της Βόρειας Κορέας, ο Θεός έχει δώσει την ευλογία του στον Τραμπ να βγάλει από τη μέση τον Κιμ Γιονγκ Ουν».

Εξηγώντας την δήλωσή του σε μια τηλεφωνική συνέντευξη, ο Τζέφρες επισήμανε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει όταν ο Τραμπ δήλωσε πως θα οι ΗΠΑ θα απαντήσουν με «φωτιά και οργή» σε περαιτέρω απειλές της Βόρειας Κορέας.

«Το κεφάλαιο 13 της Επιστολής προς Ρωμαίους εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει όπως κρίνει αναγκαίο όσους πράττουν το κακό. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να κάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης ή της βίαιης τιμωρίας ανθρώπων όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν», επισήμανε ο Τζέφρες. Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί ειρηνιστές Χριστιανοί επικαλούνται το προηγούμενο κεφάλαιο, το 12, που αναφέρει:

«Να μην ανταποδίδετε κακό αντί κακού σε κανέναν. Να προνοείτε για καλά πράγματα ενώπιον όλων των ανθρώπων». Ωστόσο το συγκεκριμένο εδάφιο αφορά γενικά στους χριστιανούς, και όχι στην κυβέρνηση που έχει…άλλες ευθύνες, υπογραμμίζει ο Τζέφρες.

Στο κήρυγμά του το πρωί της ορκομωσίας του Τραμπ, ο Τζέφρες είχε παρομοιάζει τον Αμερικανό πρόεδρο με τον βιβλικό ηγέτη Νεεμία, που βοήθησε στην ανοικοδόμηση της πόλης της Ιερουσαλήμ.

«Το πρώτο βήμα για την ανοικοδόμηση ενός έθνους ήταν η οικοδόμηση ενός τείχους, όπως εκείνο της Ιερουσαλήμ, για την προστασία των πολιτών του. Βλέπετε, ο Θεός δεν είναι ενάντια στα τείχη», είχε πει τότε ο ιερέας, προωθώντας την ατζέντα του Τραμπ για το τείχον στα σύνορα με το Μεξικό.

Οι Αμερικανοί ανησυχούν για την κλιμάκωση της έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο, από την Βόρεια Κορέα την οποία και θεωρούν πλέον μια πολύ σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης (SSRS) που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Περίπου τα 2/3 όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση (62%) πιστεύουν ότι η απομονωμένη δικτατορία του Κιμ Γιονγκ Ουν αποτελεί πλέον σοβαρή απειλή για τις ΗΠΑ.

Το ποσοστό αυτό, έχει αυξηθεί έναντι ποσοστού 48% τον περασμένο Μάρτιο, ενώ έχει σήμερα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, από την έναρξη διεξαγωγής της δημοσκόπησης το 2000.

Η ανησυχία των Αμερικανών κλιμακώνεται καθώς ποσοστό 77% θεωρούν ότι η Βόρεια Κορέα είναι ικανή να πραγματοποιήσει εκτόξευση πυραύλου, ο οποίος θα μπορούσε να πλήξει την γεωγραφική επικράτεια των ΗΠΑ.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μετά τις δύο δοκιμαστικές εκτοξεύσεις διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM) που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα μέσα στον Ιούλιο, ενώ η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε προχθές.

Χθες, δημοσιοποιήθηκε η εκτίμηση των αμερικανικών μυστικών ότι η Βόρεια Κορέα έχει στην διάθεσή της μία πυρηνική κεφαλή μικρού μεγέθους, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε την Πιονγιάνγκ ότι οι ΗΠΑ θα αντιδράσουν με “φωτιά και οργή,” στην περίπτωση ουσιαστικής απειλής κατά της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας.

Η δημοσκόπηση εντόπισε ότι πριν από τις δηλώσεις αυτές, στον Τραμπ αποδίδονταν περισσότερες αρνητικές παρά θετικές γνώμες, αναφορικά με τους χειρισμούς του στην επίλυση του προβλήματος με την Βόρεια Κορέα.

Το 50% των ερωτηθέντων δεν ενέκρινε τους χειρισμούς του, ενώ το 37% τους σχολίαζε θετικά. Ποσοστό 13% εξέφραζε αβεβαιότητα σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Έξι στους δέκα Αμερικανούς θεωρούν την Βόρεια Κορέα ως μία πολύ σοβαρή απειλή, καθώς τώρα έχει στάθμιση σοβαρότερης απειλής από το Ιράν (33%) ή την Κίνα (20%), ενώ πλησιάζει το ποσοστό απειλής για την αμερικανική εθνική ασφάλεια που έχει το Ισλαμικό Κράτος (64%).

Το 32% των ερωτηθέντων θεωρούν αξιολογούν την δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει ως κρίση επί τη βάσει του οπλοστασίου που αναπτύσσει η Βόρεια Κορέα.

Το 2003, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των εξαμερών διαπραγματεύσεων με στόχο τον έλεγχο του πυραυλικού και του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας, το 22% των Αμερικανών αξιολογούσαν την κατάσταση, στο επίπεδο της απειλής.

Τις ανησυχίες για την Βόρεια Κορέα και οι απόψεις για την ικανότητά της να πλήξει τις ΗΠΑ, μοιράζονται τόσο Ρεπουμπλικάνοι, όσο και Δημοκρατικοί.

Μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων, ποσοστό 68% αξιολογεί την Βόρεια Κορέα ως πολύ σοβαρή απειλή, ενώ την άποψη αυτή συμμερίζεται και ποσοστό 67% των Δημοκρατικών.

Κοινό ποσοστό 32% από τους υποστηρικτές των δύο κομμάτων προσδίδει χαρακτήρα κρίσης, στα εξοπλιστικά προγράμματα της Βόρειας Κορέας.

Περίπου οκτώ στους δέκα ερωτηθέντες από το κάθε κόμμα, πιστεύουν ότι η Βόρεια Κορέα είναι ικανή να εξαπολύσει έναν πύραυλο που θα μπορούσε να πλήξει τις ΗΠΑ.

Η εκτίμηση αυτή για την πυραυλική απειλή που αντιπροσωπεύει η Βόρεια Κορέα, έχει σταδιακά εδραιωθεί από το από το 2009, όταν το 72% των ερωτηθέντων σκέφτονταν ότι η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να πλήξει με πύραυλο τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι αν η Βόρεια Κορέα έχει κάποια αμυντική δυνατότητα να εξαπολύσει πυραυλικό πλήγμα κατά των ΗΠΑ, αυτή την απόκτησε πρόσφατα.

Το CNN δημοσιοποίησε χθες, ότι ειδικοί στους εξοπλισμούς εκτιμούν πλέον ότι η Βόρεια Κορέα παρήγαγε μία μικρών διαστάσεων πυρηνική κεφαλή, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές. Από την άλλη μεριά, εκτιμάται ότι η τεχνολογία αυτή δεν έχει δοκιμαστεί κι ότι η Πιονγιάνγκ δεν έχει την ικανότητα να φορτώσει την πυρηνική αυτή κεφαλή σε διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM).

Η αμερικανική κοινή γνώμη παραμένει μοιρασμένη για το αν οι ΗΠΑ θα πρέπει ν’ αναλάβουν στρατιωτική δράση, αντιδρώντας στις πρόσφατες εκτοξεύσεις (ICBM) που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα.

Συνολικά, το 50% των ερωτηθέντων είναι υπέρ της ανάληψης στρατιωτικής δράσης ως αντίδρασης, στις πυραυλικές εκτοξεύσεις, ενώ ποσοστό 43% είναι αντίθετοι με την ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

Τα 3/4 των Ρεπουμπλικάνων (74%) υποστηρίζουν την χρήση των όπλων, ενώ το ποσοστό αυτό μειώνεται στο 47% μεταξύ των ανεξάρτητων και στο 34% μεταξύ των Δημοκρατικών.

Ο Τραμπ έχει υποστηρίξει την ανάληψη ουσιαστικού ρόλου από την Κίνα για την επίλυση του προβλήματος στην Κορεατική Χερσόνησο, ενώ οι Αμερικανοί συμφωνούν γενικά με την άποψη αυτή, καθώς το 70% των ερωτηθέντων την υποστηρίζει. Ποσοστό 68% τονίζουν ωστόσο, την ανάληψη σοβαρού ρόλου από τις ΗΠΑ.

Η δημοσκόπηση για λογαριασμό του CNN πραγματοποιήθηκε από την SSRS μέσω τηλεφώνου από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου σε τυχαίο παναμερικανικό δείγμα, με την συμμετοχή 1.018 ενηλίκων.

Το ποσοστό λάθους προσδιορίζεται στις 3,6 μονάδες θετικής ή αρνητικής αξιολόγησης και είναι μεγαλύτερο μεταξύ των υποομάδων που συμμετείχαν.

 

pentapostagma

16 thoughts on “Στήνεται σκηνικό Αποκάλυψης: Hχούν σειρήνες πολέμου στην Ιαπωνία, άνοιξαν τα καταφύγια στη Χαβάη, ξεκίνησαν δημοσκοπήσεις πολέμου στις ΗΠΑ! (βίντεο)

 1. You'll All Die says:

  Και μετά ακολουθεί το Φλας του Ήλιου. Τσούφ….. και μέσα σε μια στιγμή καμία ηλεκτρική συσκευή δε θα λειτουργεί. Όλα τέζα παρέα με την μικρή τερέζα, και τα ανθρωπάκια θα ψοφάνε στους δρόμους, θα παρακαλάνε για λίγο νεράκι μέσα στις πόλεις. Ευτυχώς η Ελίτ έχει κρύψει στα καταφύγια την τεχνολογία της, ότι βρίσκεται εκτός καταφυγίου θα χαλάσει από τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό του ήλιου. Κι ο κόσμος ακόμα Τραλαλά και τρολολό…. στις παραλίες!!!! Θα πεινάσετε ρε!!!! Θα πεθάνετε όλοι. You’ll All Die

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΟΥΖΟ ΕΠΙΔΟΞΕ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ says:

   ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟ 1945 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ, ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ 1975, ΜΕΤΑ ΤΟ 2000, ΜΕΤΑ ΤΟ 2012, ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ 2017 ΚΑΙ 2018, ΟΛΟ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ , ΒΑΡΕΘΗΚΑ..ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

  • ΤΙΤΑΝΑΣ says:

   Απ την μια έχεις δίκαιο, διότι και φλας να μην γίνει, ο πόλεμος θα φέρει πολλές ρίψεις βομβών ηλεκτρομαγνητικού παλμού – αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός, ότι είσαι χαμένο κορμί, μ αυτούς στους οποίους πιστεύεις.
   Διάβασε και ποιο κάτω, να δεις τι σας περιμένει, εσένα και αυτούς που ακολουθείς… ”Θα σας εκτελέσω όλους” ΧΑΧΑΧΑ

  • ΤΙΤΑΝΑΣ says:

   Άκου και το Fuck Off and Die από Darkthrone, αν και μου την σπάνε τα συγκροτήματα Metal που έχουν σατανικά στοιχεία… αλλά όπως και να χει, στο αφιερώνω χαχαχα
   Ποιο πολύ με εκφράζει η Thrash που έχει το πολεμικό στοιχείο μέσα της.

 2. ''Κανένας δεν είναι εχθρός σου, εσύ τους δημιουργείς'' says:

  Αλλά επειδή διψάς να έχεις την πλανηταρχία, δημιουργείς εχθρούς και δίνεις άλλωθι, σε άλλους που και αυτοί θέλουν την πλανηταρχία, να σε δυαλίσουν. ”Η Απλυστία είναι αυτοκαταστροφή” ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ
  Η Αμερική, θα πληρώσει για τα λάθη της, σε Βιετνάμ, Καμπότζη, Ταιλάνδη, Κορέα, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία και το Ισραήλ, για τα λάθη του, σε Λίβανο και Παλαιστίνη.
  (Παρεπιπτώντος: Ο δράκος της ανατολής έχει πολλά κεφάλια, ένα είναι η Β.Κορέα, η οποία θα επιφέρει καταστροφή και ο λαός της, που είναι ένοπλος, διότι μιλάμε για ένα έθνος, ένα στράτευμα, θα συνεχίσει τον πόλεμο απ τα καταφύγια, θα εξοπλίζεται μέσω Κίνας/ Μογγολίας/ Σιβηρίας, οι Αμερικανοί θα πληρώσουν ένα μεγάλο τίμημα, εις βάρος του άξονα των χωρών της BRICS και θ’αποδυναμωθεί και δίχως Αμερικανική υποστήριξη, το Ισραήλ είναι χαμμένο ενάντια στο Ιράν, ούτε υπάρχει κανείς να εμποδίσει την εισβολή της Κίνας στην Μ.Ανατολή, απλά θα καθυστερήσουν λόγω Ινδίας.
  Και επειδή η απλυστία έφερε το χάος και θα εμπλακεί όλο το ΝΑΤΟ, ενάντια στις χώρες της BRICS, θα πληρώσει και το τίμημα και η Ευρώπη, διότι δίχως Αμερικανική υποστήριξη, δεν έχει καμία ελπίδα ενάντια στην Ρωσική πολεμική μηχανή.
  ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΑΠΛΥΣΤΙΑ
  Οι χρηματοδοτούντες τις κυβερνήσεις, που κατέχουν τον παγκόσμιο χρυσό, δεν θ’αφήσουν να διαλυθεί τελείως η δύση, θ’αλλάξουν τις ισορροπίες κατά βούληση, έτσι ώστε να συνεχίσει να εξαντλείται όλος ο κόσμος. Αυτό θα συμβεί και μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, διότι η απλυστία δεν έχει όριο…
  Αφού λοιπόν σε έναν 3ο ΠΠ εξαντληθούν τα έθνη, τότε θα παρουσιάσουν την ιδέα μιας νέας τάξης πραγμάτων, δηθεν στο όνομα μιας παγκόσμιας ειρήνης και όποιος δεν θα συμβιβάζεται, θα θεωρείται τρομοκράτης/ επαναστάτης/ αντάρτης. Αυτός θα ναι ο μόνος πραγματικός πόλεμος, στον οποίον θα χρειαστεί να πάρουμε μέρος, γι αυτό θα πρέπει να μην αναλωθούμε στον πρώτο. Και θα ναι ποιο εύκολος πόλεμος, διότι δεν θα χρειάζεται να τα βάλεις με τεράστιες ομοσπονδίες. Μόνο με όσους θα επιχειρούν στο όνομα της νέας τάξης πραγμάτων τους, να ελέγξουν τα πάντα, κάθε φυσικό πόρο, κάθε εμπορικό στρατηγικό έδαφος κλπ. και ο πόλεμος αυτός, θα ναι ανορθόδοξος και προυποθέτει, εκπαίδευση, προετοιμασία, αυτάρκεια, αυτονομία…
  (ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ)

  • ''Κανένας δεν είναι εχθρός σου, εσύ τους δημιουργείς'' says:

   Όσο για το τι θα πάθει η Ευρώπη: ”Αν είχατε διαβάσει αυτό που διάβασα εγώ, μια έρευνα της ΣΤΑΖΙ, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών της πρωην ανατολικής Γερμανίας, θα τραβάτε τα μαλλιά σας”
   Όταν ένας Ρώσος ανώτατος αξιωματικός, αναλαμβάνει την διοίκηση μιας στρατιάς, του παραδίνει η FSB, έναν φάκελο και τον ενημερώνει για την ”ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ”
   Την επιχείρηση, αποδυνάμωσης των στρατηγικών κέντρων της Ευρώπης, συνοδευόμενη με γενική επίθεση από τον στρατό ξηράς, εξαναγκάζοντας τις Ευρωπαικές δυνάμεις, σε ανορθόδοξο, αμυντικό πόλεμο, μέσω καταφυγίων, καθώς όλες οι υποδομές, έχουν καταρρεύσει…
   Η μόνη απειλή που θα χουν, θα ναι το Βρεττανικό πολεμικό ναυτικό, που έχει στην διάθεσή του, ”ανεπισήμως” 2000 υποβρύχια και οι Γερμανικοί, μη επανδρωμένοι/ αυτόματοι, πύργοι αεράμυνας και πυροβόλα που κάνουν σουβλάκι ακόμα και το ποιο υπερσύγχρονο άρμα μάχης, όπως και ”υπερ”τεθωρακισμένα άρματα. Τίποτ άλλο…

   • ''Κανένας δεν είναι εχθρός σου, εσύ τους δημιουργείς'' says:

    Μεγάλο και πολύ σημαντικό ρόλο σ’αυτό το είδους πολέμου, υπερσύγχρονου, ανορθοδόξου πολέμου, θα παίξει η Ελβετία και τα εδάφη της.

 3. ΔΠ. says:

  Καλα που το ειδε αυτο γραμμενο ο Τζεφρες.Στην επιστολη προς Ρωμαιους κεφ.13 ,λεει οτι οι πολιτες πρεπει να υπακουουν στον κυβερνητη οταν οι νομοι του δεν αντικεινται στους νομους του Θεου.Οτι ο κυβερνητης εχει εξουσια επι των πολιτων του,οχι επι των πολιτων αλλης χωρας.

 4. Ανώνυμος says:

  Τελικά το μεγάλο κακό στην ανθρωπότητα σήμερα…
  το έχει κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν ;

  Και αμερικάνοι θα μας προστατεύσουν απο το κακό ;
  Τι ωραία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *