00:57 - 10/08/2017

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΕΚΛΕΙΨΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 

Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση ξανά! Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας τη μοίρα του κόσμου μας! Όλοι συμφωνούμε ότι η διαδικασία της απελευθέρωσης του πλανήτη παίρνει πολύ χρόνο. Εδώ είναι η ευκαιρία μας να επιταχύνουμε συλλογικά τη διαδικασία. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούμε την ευκαιρία της ηλιακής έκλειψης στις 21 Αυγούστου για να δημιουργήσουμε μια πύλη μέσω της οποίας θα ενοποιήσουμε τη συνείδησή μας και θα διαφωτίσουμε το ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη.

Προωθήστε αυτό παντού! Μοιραστείτε το!

Παρακαλώ δημοσιεύστε το στους ιστοτόπους και τα blog σας. Προσκαλέστε πνευματικές ομάδες να ενωθούν μαζί μας. Εάν γνωρίζετε ένα εναλλακτικό πολυμέσο, μπορείτε να το στείλετε σε αυτό. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Facebook για την τοπική ομάδα ανθρώπων που το κάνουν αυτό στο μέρος σας στον κόσμο. Χρειαζόμαστε επίσης μια κύρια ομάδα Facebook για αυτή την εκδήλωση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο σχετικά με αυτό και να το δημοσιεύσετε στο Youtube.

Οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαίωσαν τις θετικές επιδράσεις των μαζικών διαλογισμών στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ώστε καθένας από εσάς που θα συμμετάσχει σε αυτό το διαλογισμό θα μπορέσει πραγματικά να μας φέρει πιο κοντά στο «Γεγονός» και την Πλήρη Αποκάλυψη:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-round-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Αυτός ο διαλογισμός βοηθά τις Δυνάμεις του Φωτός να εδραιώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη για να ενισχύσουν το Φωτεινό πλέγμα που είναι απαραίτητο για να επιταχυνθεί η διαδικασία της Πλήρους Αποκάλυψης και της Ανάληψης. Ο αριθμός των ανθρώπων που κάνουν αυτό το διαλογισμό είναι ο μοναδικός παράγοντας που επηρεάζει τη δύναμη του επιφανειακού ανθρώπινου πληθυσμού για την επιτάχυνση της διαδικασίας.

Μπορούμε να φτάσουμε στην κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που κάνουν αυτό το διαλογισμό! Αυτό θα δημιουργήσει μια μαζική αλυσιδωτή αντίδραση σε όλο τον κόσμο. Θα δοθεί έμφαση στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου απαιτείται μεγάλη θεραπεία.

Ο αστρολογικός πίνακας για τον διαλογισμό μας δείχνει ένα ισχυρό τρίγωνο μεταξύ του Γαλαξιακού Κέντρου / Κρόνος / Λίλιθ στο Τοξότη, Έρις / Ουρανός στον Κριό και τον Άρη / Σεληνιακό Κόμβο / Ήλιο / Σελήνη στο Λέοντα. Ο πυρήνας αυτού του μεγάλου τριγώνου είναι το ακριβές μεγάλο τρίγωνο του Γαλαξιακού Κέντρου σε 28 μοίρες Τοξότη, του Ουρανού στις 28 μοίρες Κριός και η έκλειψη Ήλιου / Σελήνης στις 28 μοίρες Λέοντα. Στην έκλειψη, η ενέργεια της ηλεκτρικής φωτιάς απελευθέρωσης θα ρέει από το Γαλαξιακό Κέντρο (το Πλήρωμα) σε ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα και θα διοχετεύεται μέσω του Ουρανού και μέσω της έκλειψης Ήλιου / Σελήνης, που όλα βρίσκονται σε φωτεινά ζώδια. Επομένως ο διαλογισμός μας τη στιγμή της έκλειψης έχει τη δυνατότητα για ένα τεράστιο ρήγμα/επανάσταση (breakthrough) στην πλανητική επιφάνεια, καθώς είναι μια στιγμή της πιο άμεσης σύνδεσης με το Γαλαξιακό Κέντρο.

Αυτή θα είναι η πρώτη έκλειψη από το 1918 με το μονοπάτι της ολότητας να διέρχεται από τις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Αυτή η έκλειψη είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε ενότητα. Η ενότητα των αφυπνισμένων ατόμων είναι ο ισχυρότερος καταλύτης για την απελευθέρωση του πλανήτη. Γι ‘αυτό το λόγο εγώ, ο Corey Goode και πολλοί άλλοι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν την κρίσιμη μάζα τουλάχιστον 144.000 ανθρώπων που κάνουν αυτόν τον ακριβή διαλογισμό.

Μια κοινή συνέντευξη Cobra / Corey έχει καταγραφεί ειδικά για αυτή την περίσταση και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Ο δρόμος της ολότητας θα αγγίξει το έδαφος κοντά στο Salem, ή στις 10:18 AM PDT και θα βγεί κοντά στο Charleston SC στις 2:47 μ.μ. EDT. Για τους ανθρώπους στο δυτικό τμήμα των ΗΠΑ η συνολική φάση της έκλειψης θα έχει ήδη τελειώσει όταν ξεκινά ο διαλογισμός. Ο διαλογισμός θα ξεκινήσει ακριβώς πριν από τη στιγμή του μέγιστου σημείου της έκλειψης και οι άνθρωποι στις κεντρικές ΗΠΑ θα διαλογίζονται σωστά μέσα στο σύνολο. Οι άνθρωποι στο ανατολικό τμήμα των ΗΠΑ θα μπορούν να παρακολουθούν τη συνολική έκλειψη μετά το διαλογισμό.

Ο χάρτης της κάλυψης σύννεφων δείχνει ότι οι άνθρωποι στο δυτικό τμήμα των ΗΠΑ έχουν την υψηλότερη πιθανότητα να δουν την έκλειψη:

Θα κάνουμε αυτό το διαλογισμό τη στιγμή της μέγιστης έκλειψης της ηλιακής έκρηξης τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου στις 11:11 πμ PDT στο Λος Άντζελες. Αυτό είναι ίσο με 8:11 μ.μ. EET στο Κάιρο, 8:11 μμ CEST στο Παρίσι, 7:11 μμ BST στο Λονδίνο, 2:11 μ.μ. EDT στη Νέα Υόρκη, 1:11 μ.μ. CDT στο Σικάγο, 12:11 μ.μ. Και 2:11 πμ CST την Τρίτη 22 Αυγούστου στην Ταϊπέι.

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού για τη ζώνη ώρας σας εδώ:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=UNITY+MEDITATION&iso=20170821T111111&p1=137

Οδηγίες:

 1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρή κατάσταση συνείδησης.
 1. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαλογισμό ως εργαλείο για να επιταχύνετε τη διαδικασία της αρμονίας και της ενότητας για τον πλανήτη Γη και τους κατοίκους της.
 1. Οραματιστείτε μια στήλη Φωτός που προέρχεται από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο και μετά περνάει από όλα τα όντα του Φωτός μέσα στο ηλιακό μας σύστημα μέσα από τον επισκιασμένο (eclipsed) Ήλιο και τη Σελήνη και στη συνέχεια μέσα από το σώμα σας στο κέντρο της Γης. Οραματιστείτε μια άλλη στήλη Φωτός που ανεβαίνει από το κέντρο της Γης και έπειτα επάνω από το σώμα σας και προς τα πάνω στον ουρανό προς όλα τα όντα του Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και στον Γαλαξία μας. Σήμερα κάθεστε σε δύο πυλώνες του Φωτός, το Φως που ρέει ταυτόχρονα προς τα πάνω και προς τα κάτω. Κρατήστε αυτούς τους πυλώνες του φωτός ενεργούς για λίγα λεπτά.

4. Τώρα οραματιστείτε μια μαλακή ροζ Θεία θεραπευτική θηλυκή ενέργεια, που θεραπεύει όλους τους ανθρώπους του πλανήτη από τα προηγούμενα τραύματα τους, φέρνοντας την ειρήνη, την αρμονία, την κατανόηση, την αφθονία και την ενότητα. Οραματιστείτε αυτό το μαλακό ροζ Φως που θεραπεύει τα μυαλά και τις καρδιές όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Δείτε όλους τους Εργάτες του Φωτός, τους Μαχητές του Φωτός και τους Αναζητητές της Αλήθειας (Truthers) που εργάζονται στην ενότητα για τη δημιουργία της Νέας Γης. Δείτε τους ανθρώπους της Γης να γιορτάζουν και να συμμετέχουν χαρούμενα στη δημιουργία της νέας μας πραγματικότητας, όπου όλοι μπορούν να αποκτήσουν ό,τι χρειάζονται και να επιλέξουν ελεύθερα να ζήσουν όπως θέλουν.

Προτεινόμενος χρόνος για το διαλογισμό είναι 15 λεπτά.

Η Θεά θέλει ενότητα και ενότητα θα υπάρξει!

Ενημερώσεις σχετικά με το Διαλογισμό Ενότητας:

http://2012portal.blogspot.com

ΠΗΓΗ: http://2012portal.blogspot.gr/2017/08/make-this-viral-unity-meditation-at.html

ΚΕΙΜΕΝΟ: COBRA

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

https://universalblessing.blogspot.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με pan78

«ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ Ν’ ΑΦΥΠΝΊΣΕΙΣ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ, ΤΌΤΕ ΑΦΎΠΝΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ… ΕΆΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΊΨΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΟΥ, ΕΞΆΛΕΙΨΕ ΠΡΏΤΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΆΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΌΠΩΣ ΛΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΔΏΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΌΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ»

Σχόλια Αναγνωστών (24)

 1. 23
  4
  Υδροχοiκη εποχη….Νεοταξιτικα θεματα….
 2. Στέλιος Κομοτηνή 10 Αυγούστου 2017 @ 02:45
  23
  3
  Ρε Αριστανδρε Ανδρομέδας τι δουλειά έχεις με τον cobra το παλιοερπετο, τον παρακολουθώ αυτό το αρχιδι τον cobra από το κανάλι του (the event is coming soon),πλάκα μας κάνεις;είσαι υπέρ της συγκομιδής;αντε σαλτα και γαμησου cobra
 3. 17
  2
  Δεν αφήνουμε τον ομαδικό διαλογισμό και να αρχίσουμε τον ομαδικό αυνανισμό?
  • 5
   0
   ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΑΣ…
 4. 10
  3
  Θεε μου προστατεψε μας απο τους επικινδυνους τρελους,δεν ξερουν τι κανουν.Αυτο που λενε ματριξ,ξερουν τι ειναι;Αλλο το ματριξ που δημιουργησαμε εμεις με τον πολιτισμο και τη ζωη μας και αλλο η δημιουργια.Ο Θεος να μας βοηθησει.
  • 2
   2
   Φιλαρακο θα το ξαναπω για πολλοστη φορα κ ας γινω κουραστικος.εδω ισχυει αυτο που ειπε ο Αποστολος Παυλος.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΕ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΡΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΙ!!δεν το βλεπουμε με τους πολιτικους κ οχι μονο?με κατι παραξενους τυπους που μολις σου μιλησουν για παραξενα κ αποκρυφα πραματα τους κοιταμε οπως το εγγονι τη γιαγια που λεει το παραμυθι?μιλησε ο Πλατωνας για το μυθο του σπηλαιου,το εδεσε ο κοσμακης κομπο κ το εκανε κυριολεξια.ζουμε σε ψευτικο κοσμο!!!ε ρε μυθια.να σε ριξω μια με το τουφεκι απ’τα 2μετρα να δουμε ποσο αληθεια ειναι?πολυ φαντασια εχει ο κοσμος που φτανει στο βαθμο της μυθοπλασιας.ακουγα ενα πνευματικο παιδι του γεροντα Ζερβακου.ο γεροντας του εβαλε κανονα να μην ξαναδει κινηματογραφο.στην αρχη δεν εκανε υπακοη αλλα τελικα σταματησε να βλεπει.τωρα καταλαβε τι καλο του εκανε ο Αγιος Γεροντας!!ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ
 5. 2
  5
  Εγω τωρα τι πρεπει να κανω;
  • Αγρότης Ανεπιστήμονας 10 Αυγούστου 2017 @ 08:24
   13
   4
   Έλα σε καμιά εκκλησιά η μοναστήρι μαζί μου κι ας τους αυτούς να κουρεύονται. Εκεί θα δεις πως η πίστη των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ολοζώντανη.
 6. 4
  3
  WE ARE ALL ONE…..WE ARE ALONE….WE ARE ALL ALONE AS ONE….? μ’αρεσει ο διαλογισμος….ειναι το ετερον ημισυ της διαλεκτικης,η εσωτερικη διαδικασια….ολοκληρωνει και ενωνει,δεν ειναι αντιθετα… ο βουδας τα ειπε ολα ξεκαθαρα και η γιογκα ξεκλειδωνει ολα τα εργαλεια….αρκει….. μ’αρεσει και η αποκαλυψη τη μελεταω χρονια….και ζω χριστιανικα,το κατα δυναμην,οσο μπορω σ’αυτη τη ζουγκλα…. για οσους μελετανε χρονια και ζουνε,πραττουν στη ζωη τους συνειδητα,δεν εχουνε τρομακτικες διαφορες οι θρησκειες,οψεις του ιδιου πρισματος ειναι….. αυτο που ΔΕΝ μ’αρεσει ειναι η ανδρομεδοπλειαδεια πανθρησκεια των μασονοτερατων!μια χωριατικη σαλατα ειναι που τα περιλαμβανει ολα.. κατσε να το πιασω απο την αρχη…θα μαζευτουνε οι 144000!truthers και θα διαλογιστουνε!οραματιζομενοι τις ΔΥΟ ΚΟΛΟΝΕΣ?που κρατανε το συμπαν στη θεση του και στηριζουν και ολες τις στοες? αυτο το αρθρο που μετεφρασες αριστανδρε δεν ψαχνει ανθρωπους που μελετανε και πρατττουν…..ψαχνει ημιμαθεις,πιτσιρικια,ενθουσιασμενους και αλαφροισκιωτους καθε ειδους που θα γινουν οχηματα,σκευη δηλαδη,για οποιου ειδους σατανοδαιμονικες επιβουλες… ο διαλογισμος ξεκιναει απο το γνωθι σαυτον του σωκρατη και αυτο ειναι και η ουσια του….δεν παιρνεις εντολες μεσω ιντερνετ,απο καποιον που δεν ξερεις,να διαλογιστεις,ευχηθεις ,προσευχηθεις,για καποιο θεμα ακαταληπτο που δεν εχεις ιδεα τι ειναι….! εκτος αν ψαχνεις το “διαλογισμο” που κανανε οι ροκ σταρ στην καλιφορνια,με πολυ επιφανεια,γκομενες ναρκωτικα και συμφωνιες με το διαολο…σιγουρα απο εκει θα ερχεται το μυνημα….california uber alles…..! αι στο διαολο σας ανδρομεδιοι!που κανετε και “πνευματικα” μαθηματα…..
  • 2
   0
   Ποιος Αρίστανδρος Ανδρομέδιος μωρέ. Χαζός είναι ο τύπος. Είχα μιλήσει με αυτόν κάποτε στο φβ για 2-3 λεπτά. Δεν μπορούσες να συζητήσεις περισσότερο μαζί του. Παράλογα καχύποπτος και πολύ κακόπιστος συζητητής. Νομίζει ότι γνωρίζει πολλά και χωρίς να προλάβω να πω εγώ κάτι με χαρακτήρισε εγωίσταρο (όταν οσφριζόμαστε δυνατή προσωπικότητα απέναντί μας και ανταγωνισμό, το ρίχνουμε στην παλαβή μετά…). Ενώ αυτός που έχει τόσους φίλους στο φέις, που έχει δικό του σάιτ και διαμορφώνει άποψη και γράφει ό,τι τού κατέβει, αυτός δεν είναι καθόλου εγωιστής… Ένας γελοίος είναι που νομίζει ότι είναι απεσταλμένος των εξωγήινων και “έχει αναλάβει μεγάλο έργο για τον πλανήτη” όπως μού είχε πει. “Δεν μπορείς να καταλάβεις τι κάνουμε στο παρασκήνιο” μού είπε. Ανδρομέδιε από τα …Καμένα Βούρλα, να σού πω εγώ τι κάνεις στο παρασκήνιο; Άσε να μην το πω γιατί δεν θα δημοσιευτεί το σχόλιο…
 7. 1
  3
  αφου κατι αλλο δεν κανετε περα του πληκτρολογιου ασ το δοκιμασετε … και που ξερεις ..μπορει και να πετυχει σαν παραθυρο δυνατοτητων υπαρχει ..
  • 1
   0
   pananas δεν ειναι για δοκιμη .Δεν ξερουν τι ζητανε,αν αντεχουν να το λαβουν,απο ποιον το ζητανε και τι θα λαβουν τελικα.Ο Θεος βοηθος.
 8. ΩΜΕΓΑΤΡΟΛΑΡΧΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ NEW VERSION 10 Αυγούστου 2017 @ 11:26
  1
  0
  Ο Cobra είναι ένας από τους μαθητές μου στον νοητικό αυνανισμό αλλά και ένας πολεμιστής στην υπηρεσία του Ρόδου και του αρχηγού μας του Saint Germain και μπορεί και αυτός να λέει μαλακιές όπως και όλοι μας αλλά το παλεύει όπως λίγοι. Σε ότι αφορά τον διαλογισμό και χωρίς να μελετήσω τα αστρολογικά δεδομένα η ιδέα του channeling ενέργειας από το γαλαξιακό κέντρο = Μilky way galaxy και η δημιουργία μιας γέφυρας είναι το main ζητούμενο για της υλοποίηση της συνείδησης του Κοσμικού Χριστού και δηλαδή του Νιμπίρου όπως αναπόφευκτα θα καταλάβετε όλοι σε κάποια φάση μέσα από την ενδυνάμωση αυτής της γέφυρας. Μιλάμε ασφαλώς και για την υλοποίηση του Νέου Κόσμου της Νέας Ατλαντίδας για την οποία εργάζονται όλοι οι ανελιγμένοι διδάσκαλοι και δηλαδή οι μαθητές του Ένκι- Ποσειδώνα όπως ίσως να προλάβετε να μάθετε.
 9. 4
  0
  ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΛΛΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ! Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΠΕΔΙΟ. Η ΠΡΟΣΥΧΗ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΕΝΑΡΘΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΩΣ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
  • 1
   0
   …ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ. Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ-ΣΚΕΨΟΜΟΡΦΕΣ, ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ Η ΜΑΤΡΙΞ ΑΝ ΘΕΣ…
 10. 2
  0
  Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ Ο ΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ… ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ;;;
 11. 1
  2
  ΠΑΣΙ ΤΟΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ
  • 1
   2
   ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΙΣΗ… ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΟΣ Η ΕΞΩ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ Π.Χ. Η Ο ΕΞΥΠΝΟΣ;;; ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΩ ΕΞΑΙΡΕΣΗ….
 12. 5
  1
  Τριχες…..ο διαλογισμος ειναι για τα χαπατα…η προσευχη στον Τριαδικο Θεο και στην μητερα Παναγια ειναι για αυτους που οτι ζητησουν θα το λαβουν …μονο πιστη στο Θεο….και που ειστε οταν λεω οτι ζητησουν θα το λαβουν δεν εννοω …υλικα…γι αυτο οποιοι προσευχονται ….ας ζητουν το γενικο καλο….γιατι θεοι εστε και υιοι του υψιστου απαντες…..
 13. 9
  2
  In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi. Είς το όνομα του Εωσφόρου-Γιαλνταμπαώθ, είμαστε όλοι ένα! Ζήτω ο Σατανάς! Ζήτω η Νέα Τάξη Πραγμάτων! Στις 21 Αυγούστου 2017, οι Πύλες της Κολάσεως θα ανοίξουν και αόρατες εξωδιαστατικές οντότητες θα κατακλύσουν τον πλανήτη Γη… (δε θα δείτε τίποτα, διότι θα είναι αόρατες για τα δικά σας μάτια!!!) Βρήκαμε το Χαμένο Ενωχιανό Κλειδί (The Lost Enochian Key), πλέον τίποτα δε μας σταματά. Έχοντας πλέον όλα τα ενωχιανά κλειδιά, η τελετουργία θα γίνει στις 21/8/2017. Hail, Doom! Hail, Satan!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί