20:53 - 20/09/2017

Η στιγμή που ο σεισμός ενεργοποιεί ηφαίστειο στο Μεξικό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με τις εικόνες από τα ερείπια των κτιρίων στη μεξικανική πρωτεύουσα Μέξικο Σίτι και σε άλλες περιοχές μετά το χτύπημα των 7,1 Ρίχτερ του Εγκέλαδου να κάνουν τον γύρο του κόσμου και να σοκάρουν, ο μεγάλος σεισμός είχε κι άλλες συνέπειες, γεωλογικού χαρακτήρα, καθώς είναι πιθανόν να προκάλεσε την ενεργοποίηση του ηφαιστείου Ποποκατεπέτλ.

Το μεγάλο ηφαίστειο «βρυχάται» τις τελευταίες ώρες και εκτοξεύει σκόνη και λάβα σε μεγάλο ύψος, απειλώντας τις γύρω περιοχές, οι κάτοικοι των οποίων έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Οι εικόνες με την ηφαιστειακή σκόνη και τη λάβα να εκτοξεύεται σε μεγάλο ύψος στην ατμόσφαιρα είναι συγκλονιστικές…

thetoc

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. 2017-09-08 04:49:21.2 15.02 N 93.81 W 72 8.1R OFFSHORE CHIAPAS, MEXICO https://static1.emsc.eu/Images/EVID/61/ … gional.jpg 27 Οκτωβρίου Ιταλία ή 31 Οκτωβρίου Ελλάδα. Το μέγεθος αναμένεται να είναι μικρότερο κατά μία μονάδα (1R) τουλάχιστον. 2017-09-19 18:14:38.5 18.59 N 98.47 W 50 7.1R PUEBLA, MEXICO https://www.emsc-csem.org/Images/EVID/6 … gional.jpg 7 Νοεμβρίου Ιταλία ή 11 Νοεμβρίου Ελλάδα. Το μέγεθος αναμένεται να είναι μικρότερο κατά μισή μονάδα (0,5R) τουλάχιστον. πηγή http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=37&t=132

  2. O Τραμπ δεν ήθελε να κάνει τοίχος στο Μεξικό? Αραγε κάτι ήξερε? Κάτι ήταν σχεδιασμένο?

  3. Που το βρισκουν το αστειο και γελανε;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*