ΣΟΚ ! Υπάρχουν υβρίδια ανθρώπων και ζώων ! – Ζωντανές κούκλες υβρίδια σε PET SHOP προς πώληση (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ)

ybridia

Πάνω από 150 έμβρυα υβρίδια ανθρώπων-ζώων δημιούργησαν επιστήμονες σε εργαστήρια της Βρετανίας.

Από το 2008 έχουν ξεκινήσει τα πειράματα με «αναμεμειγμένα» έμβρυα τα οποία περιείχαν ανθρώπινο και ζωικό γενετικό υλικό σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail.
Ο λόγος; Η εύρεση θεραπίας για ανίατες ασθένειες. Αυτό όμως που πρέπει να μας προκαλεί περιέργεια είναι πως τα συγκεκριμένα υβρίδια δημιουργήθηκαν κρυφά, τα τελευταία χρόνια σε εργαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το θέμα έφτασε να γίνει γνωστό αφού υπάρχει «ηθικός» και «ιατρικός» σκοπός και δεν υπάρχει λόγος τα πειράματα να γίνονται εν αγνοία του κόσμου.

Εντύπωση προκαλεί η απάντηση που έδωσε ο υπεύθυνος καθηγητής Robin Lovell-Badge του Medical Research Council’s National Institute for Medical Research: «Ο λόγος που γίνονται αυτά τα πειράματα είναι για να κατανοήσουμε την πρώιμη ανθρώπινη ανάπτυξη αλλά και για να βρούμε θεραπείες σε σοβαρές ασθένειες. Σαν επιστήμονας αισθάνομαι ότι υπάρχει ηθικό χρέος να συνεχιστεί αυτή η έρευνα».
Μπορεί προς το παρόν η συγκεκριμένη έρευνα να έχει σταματήσει λόγο έλλειψης οικονομικών πόρων, αλλά οι επιστήμονες που ασχολούνται με αυτή είναι βέβαιοι ότι η «δουλειά» τους θα συνεχιστεί στο μέλλον.
Το ερώτημα είναι ποιοί και με ποιο σκοπό θα εκμεταλλευτούν αυτές τις «αλλαγές»; Τι συνέπειες θα έχουν στους Νόμους της Φύσης; Πόσα από αυτά τα πειράματα που κατά καιρούς ξεβράζονται στην θάλασσα ή βρίσκονται ανορθόδοξα σε ερήμους είναι πλαστά, αυθεντικά ή «δημιουργήματα» των συγκεκριμένων ή άλλων επιστημόνων;
Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνεται η μεγαλύτερη απειλή του 21ου αιώνα για την ανθρωπότητα

makeleio.gr


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

2 thoughts on “ΣΟΚ ! Υπάρχουν υβρίδια ανθρώπων και ζώων ! – Ζωντανές κούκλες υβρίδια σε PET SHOP προς πώληση (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ)

 1. Ανώνυμος says:

  Ε καιιιί τι εγινε
  Ελα μωρε τωρα . . .πφφφ συνομοσιολογιες.

  You have been warn . . . .αλλα ο Ενφια προηγειται στις . . .καρδιες μας.

  Guard

 2. Chris says:

  Δυστυχισμένα πλάσματα, χωρίς να υπάρχει λόγος δημιουργούνται δυστυχισμένα πλάσματα, αυτά είναι εγκλήματα κατά της ζωής αυτών των δυστυχισμένων πλασμάτων.
  Εγκληματίες τύπου Μένγκελε είναι όλοι αυτοί οι δήθεν επιστήμονες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *