Εμφάνιση Αμερικανών μισθοφόρων στα σύνορα Ουκρανίας – Κριμαίας προμηνύει άσχημες εξελίξεις

syria

Σύμφωνα με πληροφορίες , στην περιοχή πέριξ της κριμαϊκής Χερσονήσου έκαναν την εμφάνιση τους Αμερικανοί μισθοφόροι, κινητοποιώντας τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα .

Στα σύνορα της Ουκρανίας με την Κριμαία εμφανίσθηκαν τζιπ τύπου Hummer, τα οποία μετέφεραν Αμερικανούς μισθοφόρους της γνωστής ιδιωτικής εταιρείας «Akademi» ( πρώην Blackwater).

Περίπου 50 άτομα με αμερικανικά τυφέκια και άλλο εξελιγμένο φορητό οπλισμό μαζί με Ουκρανούς εθνικιστές εντοπίσθηκαν κοντά στα σημεία του συνοριακού ελέγχου Islyamov και Chubarov.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, για την επανεκπαίδευση και την κατάρτιση των Ουκρανών εθνικιστών του « δεξιού τομέα» και Τατάρων τρομοκρατών , ήρθαν κατευθείαν από τις ΗΠΑ ειδικοί εκπαιδευτές, τονίζει η ίδια πηγή.

Προφανώς τονίζει το δημοσίευμα, η επίσκεψη του Τ. Μπάιντεν στην Ουκρανία είχε κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, ειδικά στα επιθετικά σχέδια του Ποροσένκο στην κριμαϊκή χερσόνησο.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι πράξεις δολιοφθοράς στην Κριμαία με την συμμετοχή Ουκρανών και Τατάρων έχει κινητοποιήσει τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες , οι οποίες εκτιμούν ότι πρόκειται για τα « προεόρτια» αυτονομιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή.

Ρώσοι ειδικοί θεωρούν ότι , η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προώθηση στρατηγική της στην Μαύρη Θάλασσα και προφανώς ετοιμάζει μια κλιμάκωση της σύγκρουσης στην περιοχή αυτή.

Σύμφωνα με τον ειδικό αμυντικό εμπειρογνώμονα Eduard Basurin, έχουν ήδη ετοιμασθεί πολλές ανατρεπτικές ομάδες οι οποίες είναι έτοιμες να διεξάγουν ανατρεπτικές επιχειρήσεις , τόσο στην κριμαϊκή χερσόνησο , όσο και στην Ανατολική Ουκρανία .

Άφιξη της ίδιας ομάδας μισθοφόρων ξένης εθνικότητας πραγματοποιήθηκε και δυτικά του Ντόνετσκ.

Αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν και πάντα αποτελούσε προάγγελο μεγάλων επιθέσεων και μακελειού . Υπάρχουν έντονες φήμες σχετικά με την έναρξη ολοκληρωτικού πολέμου στις δύο αυτές περιοχές , και το μόνο που δεν είναι σαφές είναι, από ποιες ακριβώς δυνάμεις, τονίζουν Ρώσοι ειδικοί .

pentapostagma.gr

Loading...

One thought on “Εμφάνιση Αμερικανών μισθοφόρων στα σύνορα Ουκρανίας – Κριμαίας προμηνύει άσχημες εξελίξεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *