Το γνωρίζετε άραγε ότι τα περισσότερα τυριά στις ΗΠΑ παρασκευάζονται με πυτιά της Pfizer; Αυτό το γεγονός με εξέπληξε κι εμένα — δεν το γνώριζα μέχρι πρόσφατα.
Η πυτιά χρησιμοποιείται για τη μετατροπή του γάλακτος σε τυρί και παραδοσιακά η πυτιά προέρχεται από τα στομάχια των νεαρών μοσχαριών. Αλλά το 1990, ο FDA (ο Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων των ΗΠΑ) ενέκρινε έναν νέο τύπο πυτιάς, που ονομάζεται πυτιά FPC, η οποία παρασκευάζεται από προϊόντα Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών (ΓΤΟ) και εφευρέθηκε από την Pfizer, γράφει ο Peter Imanuelsen.
Η εταιρεία DSM-Firmenich, γνωστή για την Bovaer, είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αυτών των εργαστηριακών ΓΤΟ και λαμβάνει εκατομμύρια δολάρια από τον Μπιλ Γκέιτς.
Μέχρι και το 90% όλων των Αμερικανικών τυριών, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των Ευρωπαϊκών τυριών, παράγεται τώρα με αυτή τη Γενετικά Τροποποιημένη Πυτιά της Pfizer. Πολλοί καταναλωτές δεν το γνωρίζουν καν αυτό.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η πυτιά δεν χρειάζεται να επισημαίνεται (με ετικέτα) ως ΓΤΟ, αφήνοντας τους καταναλωτές στο σκοτάδι & στην μοναχική παχυλή άγνοια τους. Μακροχρόνιες μελέτες σχετικά με την ασφάλεια αυτού του προϊόντος στον άνθρωπο δεν υπάρχουν, και παράγεται με τη χρήση γονιδιακής επεξεργασίας CRISPR, εισάγοντας γονίδια αγελάδας σε μαύρη μούχλα ή βακτήρια E. coli ─ κάτι βέβαια που ακούγεται κάθε άλλο παρά ορεκτικό.
Οι ΓΤΟ μικροοργανισμοί παράγουν το ένζυμο χυμοσίνη, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την παρασκευή των τυριών. Το ΓΤΟ συστατικό αφαιρείται, αλλά το ένζυμο που έχει παραχθεί με αυτό τον τρόπο παραμένει. Επομένως, τα προϊόντα δεν χρειάζεται να φέρουν την ένδειξη ΓΤΟ, παρόλο που δεν θα μπορούσαν ποτέ να παραχθούν χωρίς ΓΤΟ.
Ο Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχει ταξινομήσει το προϊόν αυτό ως «γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές», αλλά δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες μελέτες που να επιβεβαιώνουν την πραγματική του ασφάλεια — κάτι παρόμοιο με τα εμβόλια mRNA της Pfizer.
Ορισμένα τυριά με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) δεν χρησιμοποιούν πυτιά FPC, αλλά την παραδοσιακή ζωική ή φυτική πυτιά. Επομένως, έχετε ακόμη την δυνατότητα να επιλέξτε τυριά με φυσιολογική ζωική ή φυτική πυτιά, αν θέλετε να αποφύγετε τυριά που παρασκευάσθηκαν με την πυτιά ΓΤΟ της Pfizer.
Παραθέτουμε μερικά παραδείγματα τυριών για την παρασκευή των οποίων χρησιμοποιείται η παραδοσιακή πυτιά, και είναι τα εξής:
-Παρμεζάνα Ρετζιάνο (Ιταλία)
-Γκράνα Παντάνο (Ιταλία)
-Γκοργκοντζόλα = Gorgonzola (Ιταλία)
-Ελβετική Gruyère (Ελβετία)
-Βρετανικό Τσένταρ = Cheddar (Ηνωμένο Βασίλειο)
-Τυρί Έμενταλ = Emmentaler (Ελβετία)
-Πεκορίνο Ρομάνο (Ιταλία, με πυτιά αρνιού)
-Camembert de Normandie (Γαλλία)
Συμπερασματικά, ψάξτε & αναζητήστε λοιπόν τυριά που παρασκευάστηκαν από φυσιολογική παραδοσιακή «μικροβιακή» ή «φυτική» πυτιά, καθώς όλα τα άλλα τυριά, συχνά τα περισσότερα, περιέχουν Γενετικά Τροποποιημένη Πυτιά της Pfizer.
ΠΗΓΗ: https://dissident.one/90-van-de-kaas-is-gemaakt-met-gmo-stremsel-van-pfizer
ΠΗΓΗ: https://www.petersweden.org/p/shocking-90-of-cheese-made-with-pfizer?utm_source=post-email-title&publication_id=547128&post_id=168421572&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=false&r=pf6gr&triedRedirect=true&utm_medium=email
Μετάφραση: ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ,triklopodia.gr
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Το 90% ΤΩΝ ”ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ” για να αποφυγουμε την τρομολαγνικη ειδηση .και δεν εινα μονο αυτο με τα τυρια αλλα μσχεδον με ολες τισ αμερικλανικες τροφες οι οποιεσ ειναι σχεδον εξ ολκληρου διαφορετικες απο αυτες που ξερουμε (οσοαφορα τα συστατικα )