20:18 - 12/06/2021

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προστέθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «εμβόλιο» μαγνητισμός για να αναγκάσει το mRNA να μπει σε ολόκληρο το σώμα ώστε να διασφαλιστεί η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προστέθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «εμβόλιο» μαγνητισμός για να αναγκάσει το mRNA να μπει σε ολόκληρο το σώμα ώστε να διασφαλιστεί η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο http://greeknewsondemand.com/2021/06/11/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-100-%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf/” rel=”noopener” target=”_blank”>Επιβεβαιώνεται 100% ο μαγνητισμός που προκαλείται από το περιεχόμενο του εμβολίου μέσα στο σώμα εμβολιασμένων!!! σας αποκαλύψαμε για τη πολλοστή φορά ότι όλα τα εμβόλια κορωνοϊού προκαλούν και φρικτές παρενέργειες και…ΘΑΝΑΤΟ σε όσους τα κάνουν. Αυτό είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ και έχει επιβεβαιωθεί από ιατρούς, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε θέματα υγεία από όλο τον κόσμο. Και εκτός αυτών, προκαλεί και κάτι άλλο εξίσου ανατριχιαστικό, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, συνδέεται με όλα τα καινούρια δίκτυα… 5G. Επιβεβαιώσαμε επίσης το γεγονός πως, σε όσους που έχουν κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού, υπάρχει ένας πάρα πολύ περίεργος μαγνητισμός που έχει διαμορφωθεί ενεργιακά γύρω από το χέρι τους όπου το περιεχμένο του εμβολίου. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Και τώρα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) έρχεται να σας αποκαλύψει το ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!….

Στο ακόλουθο βίντεο-σοκ, η Αγγλίδα Δρ. Τ. μας εξηγεί, σύμφωνα με τις δικές έρευνες-υποθέσεις (δηλ. δεν έχει δημοσιεύσει τίποτε το επίσημο ακόμη αλλά εμείς, πάντως, την ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!), το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ όσον αφορά όλους αυτούς τους λίαν περίεργους μαγνητισμούς που υπάρχουν πλέον στον οργανισμό πολλών εκατομμύριων εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο.

Τα κύρια σημεία είναι τα εξής….

Τα εμβόλια κορωνοϊού περιέχουν ένα μαγνητισμένο νανο-σωματίδιο συνδεδεμένο με το mRNA…
Στη συνέχεια, διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και προσελκύεται στον εγκέφαλο….

Δύο πράγματα βοηθούν αυτό το πέρασμα του μαγνητισμένου mRNA στον εγκέφαλο. (a) Τοπικές επιδράσεις θερμοκρασίας από την ακτινοβολία EMF. (b) Και από ένα τεχνητό δίκτυο, όπως από την υδρογέλη.

Αναφέρεται τώρα ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι η περιοχή του χεριού τους όπου έλαβαν τον εμβολιασμό είναι πλέον μαγνητική.

Τα άτομα που έλαβαν δύο εμβολιασμούς έχουν ισχυρότερο πεδίο μαγνητισμού από εκείνα που πήραν μόνο έναν.

Και παρ΄ολο που δεν υπάρχει -όλως περιέργως– αναφορά σε μαγνητικά στοιχεία στην λίστα συστατικών των εμβολίων, ωστόσο, η μαγνητική νανοτεχνολογία υπάρχει και διεξήθησαν εκτενείς μελέτες σε ζώα και κύτταρα in vitro τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, και σύμφωνα με πληροφορίες του δημόσιου τομέα, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna χρησιμοποίησαν μια πρωτεΐνη-ακίδα S2 κατά το στάδιο κατασκευής των εμβολίων COVID από μια εταιρεία που ονομάζεται Agro Bio Systems και δείχνουν επίσης ένα διάγραμμα του mRNA με μαγνητισμένο νανο- σωματίδιο στο ένα άκρο που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη αυτών των εμβολίων!!!

Το μαγνητισμένο mRNA διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και προκαλεί βλάβη εκεί για διάφορους λόγους !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!…

Σύμφωνα με το έγκριτο ιστολόγιο forbiddenknowledgetv.net

Ο οικονομολόγος της Υγείας, η Δρ Jane Ruby, με περισσότερα από 20 χρόνια στη φαρμακευτική έρευνα, μίλησε πρόσφατα με τον δημοσιογράφο Stew Peters για να εξηγήσει γιατί βλέπουμε αυτές τις μαγνητικές επιδράσεις που σχετίζονται με τις ενέσεις COVID.

Εξηγεί ότι τα χειραγωγικά, μαγνητικά νανοσωματίδια προστέθηκαν σκόπιμα στα εμβόλια, επειδή «Είναι ένας πιο επιθετικός μηχανισμός παράδοσης για να μπει για τα καλά (το mRNA που δημιουργεί τις πρωτεΐνες-ακίδες) σε όλα τα κύτταρα του σώματός σου. Είναι μια διαδικασία που ονομάζεται «μαγνητοσύνθεση» (magneto-fection)… χρησιμοποιούν μαγνητικά πεδία μέσω διαφορετικών χημικών για να συγκεντρώσουν το mRNA στα κύτταρα των ανθρώπων. Αυτό ευθυγραμμίζεται με όλα όσα έχουμε αναφέρει εδώ και εβδομάδες, τώρα. Γνωρίζουμε απλώς τι και πώς κρύβονται πίσω από αυτά τα μαγνητικά φαινόμενα, όπου μεταλλικά αντικείμενα  κολλάνε πάνω σε εμβολιασμένους ανθρώπους.

«Λοιπόν, αυτό που είναι ένα νανοσωματίδιο λιπιδίων και είναι ένα σύστημα υπερ-παραδόσεως και υπάρχουν μέρη στο σώμα σας που δεν πρέπει να πηγαίνουν συνθετικά DNA και RNA και όμως, αυτή η προσέγγιση αναγκάζει το υλικό – την κωδικοποίηση mRNA – να αναγκάσει το κύτταρα για να δημιουργήσουν, ξανά και ξανά, αυτές τις επικίνδυνες πρωτεΐνες-ακίδες σε όλο το σώμα σας. Είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα αναγκαστικής παράδοσης γονιδίων.»

Λέει ότι θα ακούσουμε όλο και περισσότερα για τα SPIONs (Superparamagnetic Iron Oxide Nanoparticles), που σημαίνει τα υπερπαραμαγνητικά νανοσωματίδια οξειδίου του σιδήρου, «Που τοποθετούν αυτήν την τεχνολογία μαγνητικού πεδίου μέσα και γύρω από το φάκελο των νανοσωματιδίων λιπιδίων για να ενσωματώσουν αυτό το mRNA στα κύτταρα σου.»

Η Δρ. Ruby πιστεύει ότι η Pfizer και η Moderna χρησιμοποιούν αυτές τις ουσίες παράνομα, κάτι που αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ότι ο μηχανισμός αυτών των μαγνητισμένων νανοσωματιδίων και αντιδραστηρίων είναι αυτός που εξηγεί αυτό που βλέπουμε σε όλα αυτά τα βίντεο, όπου, αρχικά, βλέπουμε μαγνητικά αντικείμενα να κολλάνε σε ανθρώπους και, αργότερα, τα αντικείμενα φαίνονται να κολλάνε στα μέτωπα και στα μάγουλά τους.

Περισσότερα εδώ >> https://forbiddenknowledgetv.net/magnetism-intentionally-added-to-vaccine-to-force-mrna-through-entire-body/

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

Αλλά ΠΑΛΙ δεν σταματάμε εδώ!….

Διαβάζουμε τώρα τον ακόλουθο τίτλο της ακόλουθης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ εκθέσεως…

Χειριστική μαγνητική νανοϊατρική: το μέλλον της πανδημικής / ενδημικής θεραπείας COVID-19 (Manipulative magnetic nanomedicine: the future of COVID-19 pandemic/endemic therapy)….

ΠΟΙΕΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Manipulative magnetic nanomedicine: the future of COVID-19 pandemic/endemic therapy

No abstract available

Similar articles

Cited by 3 articles

Πηγή της εκθέσεως >> https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33307877/

http://greeknewsondemand.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ο/ΗΔΙΑΜΑΝΤΩ ΔΕΛΙΟΤΖΑΚΗ12|06|2021 στις 23:01
    Το εκανα και εγω το μπολιασμα ειμαι 65 ετων και εχω υποκειμενα νοσηματα τα ποδια μου ειναι μουδιασμενα και πονανε.Δεν θελω να πεθανω Στεφανε θελω να σε ακουο και να Διαβαζω το Μακελειο .Κανω τωρα εξετασεις Τριπλεξ.Κατω ακρων και δεν συμμαζεβετε και αλλλες πολλες σε εξωτερικα ιατρεια ..Τα κοριτσια μου δεν θα το κανουν το πηραν αποφαση και οτι πουνε αυτη θα περιμενουμε. .Δεξου μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα Η παναγια μαζι σου!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*