ΣΟΚ – Δικαστής στη Γερμανία αφαίρεσε τον σταυρό από την αίθουσα σε δίκη Αφγανού

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε δικαστήριο της Βαυαρίας, καθώς δικαστής αποφάσισε να αφαιρέσει τον σταυρό από την αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όπου εξεταζόταν η υπόθεση ενός Αφγανού μετανάστη, ο οποίος χτύπησε έναν συμπατριώτη του, επειδή ο τελευταίος αποφάσισε να ασπαστεί τον χριστιανισμό.

Ο δικαστής Κλάους Γέργκεν Σμιτ αποφάσισε να απομακρύνει από την αίθουσα τον σταυρό, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, αφενός τα θρησκευτικά σύμβολα δεν είναι υποχρεωτικά μέσα στην αίθουσα, αφετέρου «στη Γερμανία ο νόμος είναι υπεράνω κάθε θρησκείας».

Η υπόθεση αφορούσε σε δύο Αφγανούς μετανάστες. Ο ένας από τους δύο, φανατικός ισλαμιστής, χτύπησε και απειλούσε να σκοτώσει τον συμπατριώτη του, επειδή ο τελευταίος αποφάσισε να γίνει χριστιανός και ξεκίνησε να επισκέπτεται κάθε Κυριακή την εκκλησία.

Η απόφαση του Γερμανού δικαστή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από πολίτες της Βαυαρίας, ενός κρατιδίου της Γερμανίας όπου μεταπολεμικά κυβερνoύν με απόλυτοι πλειοψηφία οι συντηρητικοί Χριστιανοκοινωνιστές, οι οποίοι απέστειλαν απειλητικά μηνύματα στον κ. Σμιτ.

Ο ίδιος ο δικαστής, μιλώντας σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης, επέμεινε στην απόφασή του, λέγοντας πως στο δικαστήριο θα απαγόρευσε όλα τα θρησκευτικά σύμβολα, είτε πρόκειται για σταυρό είτε για μαντίλα, καθώς σε ένα κοσμικό κράτος Δικαίου, ο νόμος είναι ανώτερος από κάθε θρησκεία.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pronews

2 thoughts on “ΣΟΚ – Δικαστής στη Γερμανία αφαίρεσε τον σταυρό από την αίθουσα σε δίκη Αφγανού

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ 11:25 says:

    http://aktines.blogspot.gr/2011/06/blog-post_8774.html
    “Και πώς θα τους νικήσει ο Αντίχριστος τους Χριστιανούς; «Δυνάμει κοσμική», κατά τον Άνθιμον Ιεροσολύμων· με δύναμη κοσμική… Αυτό σημαίνει ότι ο Αντίχριστος θα κρατάει στα χέρια του όλη την κοσμική δύναμη. Όλη την κοσμική δύναμη· αρχές και εξουσίες στα χέρια του θα είναι. Ο δικαστικός κόσμος, οι Τράπεζες, οι άρχοντες, οι στρατιωτικοί, οι πάντες στα χέρια του θα είναι…”

  2. Heron says:

    Γιατί πότε ήταν Χριστιανοί στην κυριολεξία οι Γερμανοί ; Ουδέποτε ! Τουλάχιστον αυτό αντικατοπτρίζει συνεχώς η κουλτούρα τους . Π.χ. Δείτε την “κυβέρνηση” τους αυτοαποκαλείται “χριστιανοδημοκρατική” ενώ δεν είναι ούτε Χριστιανική , ούτε δημοκρατική , και ίσως ούτε Γερμανική . Έτσι εξηγούνται όλα αυτά τα περιστατικά .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *