18:42 - 06/05/2021

ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ή «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ» ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ»

Η βιοστατιστικός 𝙉𝙖𝙩𝙖𝙡𝙞𝙚 𝙀. 𝘿𝙚𝙖𝙣, 𝙋𝙝𝘿, στην προσπάθειά της να εξηγήσει την θεωρητική «δύναμη» των εμβολίων, δημιούργησε μια εικόνα, η οποία απεικονίζει με χρωματιστά τουβλάκια, σύμφωνα με την άποψή της, την πιθανή επίδραση των εμβολίων στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Στην εικόνα αυτή, η οποία περιέχεται στον δεύτερο σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης, αναφέρει ότι θεωρητικά το εμβόλιο, μειώνει μεν την νόσο αλλά δε σταματά την μόλυνση.

Διάφοροι, μεταξύ των οποίων και ο ανοσολόγος 𝙇𝙪𝙠𝙚 𝙊’𝙉𝙚𝙞𝙡𝙡, «καταχράστηκαν» την προσπάθειά της και «αλλοίωσαν» την εικόνα για να περάσουν το δικό τους «μήνυμα» ενώ η ίδια δηλώνει κατηγορηματικά ότι δε θα χρησιμοποιούσε την εν λόγω εικόνα για να επιδείξει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Χωρίς να χάσει την ευκαιρία, ο καθηγητής από το Λονδίνο, θεώρησε σοφό να διανέμει και αυτός με την σειρά του, την ήδη παραποιημένη από τον ανοσολόγο εικόνα.

Και για να συνεχίσει το «έγκλημα» ή όπως λένε στις ΗΠΑ, “𝙖𝙙𝙙 𝙞𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩 𝙩𝙤 𝙞𝙣𝙟𝙪𝙧𝙮”, ο γνωστός πρώην συνεργάτης του ΓΑΠ, φρόντισε να αναφέρει ότι η εικόνα αυτή προέρχεται από τη γνωστή βιοστατιστικό, γεγονός το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Επίσης, η 𝙉𝙖𝙩𝙖𝙡𝙞𝙚 𝙀. 𝘿𝙚𝙖𝙣, δηλώνει ότι βρίσκει αστείο το γεγονός ότι κάποιοι παραποιούν ή και χρησιμοποιούν τις εικόνες της, χωρίς την άδειά της.

Για ποιον λόγο άραγε κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο; 🤔
Λέτε να αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα; 🤔

Υ.Γ. Αφού ο καθένας μπορεί να πάρει μια φωτογραφία, την οποία βρήκε τυχαία στο διαδίκτυο και να την κάνει ό,τι θέλει για να περάσει το δικό του μήνυμα ενώ συγχρόνως μένει ατιμώρητος, τότε τι πιο δίκαιο από το να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Για τον παραπάνω λόγο, αφιερώνω στους καιροσκόπους, ανά τον κόσμο, την εικόνα 2. Κανείς δεν ξέρει. Μπορεί και να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα 🤔

hellasbook.gr3

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh