Συνάντηση Πούτιν Αναστασιάδη σήμερα στο Κρεμλίνο.

Πριν λίγη ώρα Έληξε η συνάντηση μεταξύ του Κύπριου προέδρου κυρίου Αναστασιάδη με τον ομόλογό του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να επισκεφΘεί την Κύπρο….κύριε πρόεδρε θα ήθελα και πάλι να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την πρόσκληση να επισκεφτώ τη Μόσχα και για τη φιλοξενία που παρέχετε σε μένα και τη σύζυγό μου και το σύνολο της κυπριακής αντιπροσωπείας ελπίζω ότι θα δοθεί η ευκαιρία να δώσουμε πίσω σε σας την ίδια φιλοξενία δήλωσε ο κ.Αναστασιάδης στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο της ρωσικής Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η Ρωσία και η Κύπρος έχουν προοπτικές στον τομέα της στρατιωτικοτεχνικής συνεργασίας(MTC).

Ο Ρώσος πρόεδρος Σημείωσε επίσης ότι η προτεραιότητα στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου καταλαμβάνεται από Πολιτιστικές και ανθρωπιστικές επαφές, σημείωσε επίσης ότι στην Κύπρο δίνουν πάντα μεγάλη σημασία στη μελέτη της ρωσικής γλώσσας,ελπίζω ότι οι φίλοι μας θα συνεχίσουν να δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο ενδιαφέρον των σπουδαστών να μάθουν ρωσικά στην Κύπρο

Ο Ρώσος ηγέτης εξέφρασε Επίσης ευγνωμοσύνη στον Πρόεδρο της Κύπρου για διεξοδικό και εποικοδομητικό διάλογο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


The subtle art of not giving a fuck!

Όλα όσα δε θα περίμενε κανείς από ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης!

Μην προσπαθείς. Παράτα τα. Κάνε λάθος. Μάθε από τον πόνο. Αρνητικές έννοιες εμφανώς αληθινές, χρήσιμες και πολύ πιο ισχυρές από τη συνηθισμένη θετικότητα. Καταλήγοντας σε μια νοοτροπία άμεσα εφαρμόσιμη και ανταποκρίσιμη στους σημερινούς καιρούς.

Ο παγκοσμίως γνωστός blogger Μαρκ Μάνσον, μέσα από τα βιώματά του καταλήγει σε μία αντιπαρορμητική προσέγγιση της ζωής, την οποία μεταδίδει στους αναγνώστες του με πολύ χιούμορ και ανεπίσημο λεξιλόγιο.

ΤΙΜΗ 17,90€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

One thought on “Συνάντηση Πούτιν Αναστασιάδη σήμερα στο Κρεμλίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *