«Σημαδιακή» φυγή Εβραίων προς το Ισραήλ

Το «μεγάλο» Ισραήλ προ των πυλών! Όπως αναφέρεται το τελευταίο έτος 2015 έσπασε ρεκόρ το ρεύμα φυγής Εβραίων από την Ευρώπη και την βόρειο Αμερική προς το Ισραήλ, με ότι
μπορεί να σημάνει αυτό.

Ο αριθμός των Εβραίων που μετοίκισαν στο Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος εδώ και δώδεκα χρόνια και δείχνει πως ή κάτι περιμένουν, ή κάτι προσπαθούν να αποφύγουν, ή το πιο πιθανό να επιτύχουν και για τον λόγο αυτό πηγαίνουν προς το Ισραήλ παρά του ότι η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή είναι εκρηκτική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Το θέμα έχει μεγάλη σημασία γιατί ο όγκος αυτών που μετοικούν προς το Ισραήλ εγκαθίσταται σε περιοχές που ανήκουν στους Παλαιστίνους δημιουργώντας έτσι νέες εστίες εκρηκτικής έντασης.
Οι περισσότεροι από τους Εβραίους που μετοικούν στο Ισραήλ προέρχονται από τις χώρες Γαλλία, Ουκρανία και Ρωσία, ενώ παρατηρείται ρεύμα και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το τελευταίο έτος συγκεκριμένα 15.000 προήρθαν από την ανατολική Ευρώπη, 9.330 από την δυτική Ευρώπη και 3.770 από την βόρειο Αμερική.

Το κύμα φυγής προς το Ισραήλ αναμένεται να ενταθεί καθώς η προπαγάνδα επαναπατρισμού στην Σιών έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε πολλές χώρες με κύριο σκοπό την ανασύσταση του μεγάλου Ισραήλ της Βίβλου.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημεία των Καιρών.

sinomosiologos

Loading...

6 thoughts on “«Σημαδιακή» φυγή Εβραίων προς το Ισραήλ

 1. ANEFIX says:

  Ε καιρός είναι να ξεκουμπίζονται κι από ‘δω. Αρκετά τούς ανεχτήκαμε. Ούτε φόρους πληρώνουν τα κοπρόσκυλα ούτε τίποτα. Μόνο γλώσσα ξέρουν να βγάζουν, να μάς απειλούν και να μάς ειρωνεύονται. Τ’ ακούς Φριζή;

   • ANEFIX says:

    Ώρες-ώρες ρε Μνήκανδρε δεν σε πιάνω καθόλου. Δεν μιλάς με σαφήνεια. Τι σχέση έχει το μπαστάρδεμα τού dna με αυτό που είπα εγώ; Περιμένω εξήγηση.

 2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Έτσι ακριβως!και ωρα ειναι να ανοιξουμε και τα δικά μας γκάβα,τι είπε σήμερα,στις ειδήσεις του αντένα ο πρόεδρος της Μοριάς Λεσβου;»δεν μπορούμε άλλο με αυτήν την κατασταση,τους βοηθησαμε(τους λαθραιους),ειμασταν αλληλεγγυοι κ.τ.λ,ααα…! μπαααα;δεν μπορείτε άλλο;,λουστητε τους τώρα και κυττατε μην σας ελθουν και πειρατές απο την Μπαρμπαριά και τουνεζι και σας πάρουν για σκλάβους!συνεχίστε να χτύπατε παλαμάκια στους μωυσηδες και θα σας έλθουν και άλλα,μπορείς να μην τους χλευασης;,η χώρα βουλιάζει απο τους λαθραιους,οι νεοταξιτες μασόνο- σιωνιστές,εχουν ξεσαλωσει εναντιον μας,(ευτυχώς,γιατί τους βλεπη πια μεγαλο μέρος του πληθυσμου)και ο άλλος λέει,δεν μπορεί,να δης για πότε θα βάλουν μυαλό οι μαϊμούδες,πως θα στριγγλιζουν όταν θα τους κυνηγούν οι οφιδοι,πως το ειπές αυτό;δεν μπορείς άλλο;;;τα ρέστα απο αυτους που ψηφιζατε,μαλακομπουκωμενοι!

 3. ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ says:

  Οι εκλεκτοί προωθούν πολλούς διαφυγόντες μη εκλεκτούς της διασποράς για θυσία στον βωμό με την ονομασία Αρμαγεδδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *