Σέρβος πολιτικός για το δημοψήφισμα: «Νίκησε ο ηρωικός λαός της ‘Μακεδονίας’»

Ο ηγέτης του εθνικιστικού Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, Βόισλαβ Σέσελι, στην τηλεοπτική εκπομπή του Μιλόμιρ Μάριτς το Σάββατο στη σερβική τηλεόραση, δήλωσε τη θέση του σχετικά με το αποτυχημένο δημοψήφισμα για την αλλαγή του συνταγματικού ονόματος της πΓΔΜ.

Ο Σέσελι που εκφράζει ακροδεξιές σερβικές θέσεις είπε χαρακτηριστικά, όπως τις παρουσιάζει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων:

«Νίκησε ο ηρωικός λαός της ‘Μακεδονίας’. Έδειξε πόση υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια και εθνική συνείδηση έχει. Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ‘μακεδονικό’ έθνος. Εμείς οι Σέρβοι σε όλον τον κόσμο δεν έχουμε άλλον πιο εθνικά κοντά από το λαό αυτόν, τους ‘Μακεδόνες’», δήλωσε ο Σέσελι.

Ο ιδρυτής του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, είναι γνωστός για τις αντιδυτικές του θέσεις και την φιλορωσική πολιτική του. Παλαιότερα είχε προτείνει την ένωση των ορθοδόξων στα Βαλκάνια ως μέτωπο κατά της Δύσης.

echedoros-a.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

3 thoughts on “Σέρβος πολιτικός για το δημοψήφισμα: «Νίκησε ο ηρωικός λαός της ‘Μακεδονίας’»

  1. HiiiiiiiiIIIIIiiiiiiiiiiiii says:

    Είδατε παιδιά πόσο μας αγαπάνε οι φίλοι μας οι Σέρβοι; Όλα θα τα θυμηθούμε κουφάλες σλάβοι , όταν έρθει η ώρα. Άκου ρε ……ΑΚΟΥ ΡΕ!!!

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

    Οι φίλοι μας οι Σέρβοι. Αυτά για όσους βλέπουν αδέρφια σέρβος ομοδοξους κ παραμύθια της Χαλιμάς. Καταλαβαιτε το, δεν μας χωνεύει καν εις από δαύτους, μισούν την ιστορία μας τα πρωτεία μας σε όλα. Στο λαιμό τους κάθεται η ανωτερότητα μας ειδικά ο αρχαίος ελληνικός Πολιτισμός, ο μέγας Αλέξανδρος το Βυζάντιο μας η πρωτοκαθεδρία στην ορθοδοξία κ ΠΟΛΛΑ Αλλά. Έχετε ακούσει ποτέ σέρβος η άλλο σλαβοβαλκανιο σκουπίδι να μιλά για Αριστοτέλη η για Σωκράτη? Με τίποτα είναι απλά βόδια. Στην καλύτερη ξέρουν να παίζουν καλό μπάσκετ. Οι σερβοι για οσους δεν ξερουν πηραν το ονομα τους διοτι ηταν σερβιτοροι των αγαδων στη οθωμανικη αυτοκρατορία. Τι να πεις? Να μιλησεις για πνευματικο επιπεδο βουλγαρων? Για αλβανων? ΑΥΤΟΙ οι βαλκανοσλαβοι είναι οι χειρότερη ράτσα μαζυ με τους Γότθους τους γερμανούς.

  3. Ο τρελός του χωριού says:

    Τέτοιο μίσος εναντίον της Ελλάδας δεν μπορεί να εξηγηθεί ρε παιδιά! Όταν τους πελεκουσανε πριν χρόνια εμείς στέλναμε βοήθεια χώρια πόσους είχαμε μαζέψει τουλάχιστον στην αρχή! Αλλά κινούν τους νόμους του σύμπαντος κι αυτοί και δεν θα τους βγει κάποια στιγμή σε καλό! Δεν γίνεται τέτοια αδικία εις βάρος μας αλλά και εις βάρος άλλων λαών από όλους τους πολιτισμένους , δεν μπορεί να μην πληρωθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *