Σενάρια συντέλειας με σφραγίδα NASA: «Μυστηριώδη αντικείμενα πλησιάζουν τη Γη – Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το ένα από αυτά»

Δύο ουράνια (αστεροειδής και κομήτης ) θα εισέλθουν προς την τροχιά της Γης τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, προκαλώντας και πάλι σενάρια καταστροφολογίας στον πλανήτη και κινητοποιώντας το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας.

Ένας από τους αστεροειδείς  που είναι γνωστός και ως C / 2016 U1 NEOWISE, ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από την αποστολή NEOWISE της NASA τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αναμένεται να φτάσει στο πιο κοντινό σημείο στην γη στις 14 Ιανουαρίου 2017.

Σύμφωνα με τη NASA, και τον επιστήμονα Paul Chodas, ο κομήτης «έχει μια καλή ευκαιρία να γίνει ορατός ακόμη και με ένα ζευγάρι κιάλια, «αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, διότι  η φωτεινότητα ενός κομήτη είναι εμφανώς απρόβλεπτη», τονίζει ο ίδιος.

Σενάρια συντέλειας με σφραγίδα NASA: «Μυστηριώδη αντικείμενα πλησιάζουν τη Γη – Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το ένα από αυτά» (βίντεο) - Εικόνα0

Υπάρχει ένα κομμάτι  σύγχυσης γύρω από το άλλο αντικείμενο, ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες είναι αβέβαιοι ως προς το αν είναι ένας κομήτης ή ένας αστεροειδής.

Το εν λόγω ουράνιο αντικείμενο έχει ονομαστεί 2016 WF9 και δεν ακολουθείται από την γνωστή  «ουρά» με τα παγωμένα συντρίμμια, όπως ένας κομήτης , αλλά  δεν φαίνεται να έχει και την αντανακλαστική δομή ενός κομήτη.

Καθώς πλησιάζει, οι επιστήμονες θα το μελετήσουν για να επιβεβαιώσουν ποιος  ακριβώς τύπος  ουράνιου σώματος είναι.

Ο αναπληρωτής επιστημονικός υπεύθυνος της NASA James Bauer, του ινστιτούτου Propulsion Laboratory, δήλωσε: «το 2016 ο WF9 θα μπορούσε να αποτελεί ένα κομήτη . Αυτό το αντικείμενο δείχνει ότι ευρίσκεται στο όριο μεταξύ αστεροειδούς  και κομήτη αλλά η εικόνα  είναι θολή. Ίσως με την πάροδο του χρόνου αυτό το αντικείμενο να  χάσει το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του και να  αποκαλυφθεί  το τι  ακριβώς είναι κάτω από την  επιφάνειά του».

Οι αστεροειδείς είναι μικρά, βραχώδη αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο. Ο πρώτος αστεροειδής που ανακαλύφθηκε ήταν ο Ceres,  από τον Ιταλό αστρολόγο Giuseppe Piazzi το 1801.

Υπάρχουν επί του παρόντος πάνω από 600.000 γνωστοί  αστεροειδείς στο ηλιακό μας σύστημα. Οι περισσότεροι αστεροειδείς που βρέθηκαν σε τροχιά είναι στην ζώνη των  δακτυλίων που βρίσκονται ανάμεσα στις τροχιές του Άρη και του Δία.

Ωστόσο, υπάρχουν εκατομμύρια αστεροειδείς στο ηλιακό μας σύστημα, που  περνούν από τη γη προκαλώντας πολλά και διάφορα σενάρια .

Οι αστεροειδείς συχνά ονομάζονται δευτερεύοντες πλανήτες ή πλανητοειδείς επειδή είναι μικρότεροι από τους πλανήτες  ακόμα και από το φεγγάρι . Ένα μικρό κομμάτι αστεροειδή (μετέωρο) που έχει το μέγεθος ενός αυτοκινήτου εισέρχεται  στην γήινη ατμόσφαιρα περίπου μία φορά το χρόνο.

Αναμένεται να φτάσουν  στο κοντινότερο σημείο της προς τη γη στις 25 Φεβρουαρίου, δηλαδή  μόλις 32 εκατομμύρια μίλια μακριά, που αποτελεί  μια ασφαλή απόσταση, αλλά από γαλαξιακή άποψη  δεν είναι καθόλου μακριά .

Σενάρια συντέλειας με σφραγίδα NASA: «Μυστηριώδη αντικείμενα πλησιάζουν τη Γη – Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το ένα από αυτά» (βίντεο) - Εικόνα1

Ενώ αυτή την φορά δεν διαφαίνεται προς το παρόν  κανένας υπαρκτός κίνδυνος για την γη , οι ειδικοί ανησυχούν όταν  κάποιο από  τα ουράνια σώματα που περιφέρεται γύρω από τον Δία και τον Ήλιο, θα εισέλθει  ακόμα πιο κοντά στον πλανήτη γη.

Μιλώντας πριν ένα μήνα σε  συνέδριο της αμερικανικής γεωφυσικής ένωσης , ο δρ Τζόζεφ Ναθ του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Goddard ανέφερε ότι παρότι οι δυνητικά επικίνδυνοι κομήτες και αστεροειδείς είναι υπερβολικά σπάνιοι, μια πρόσκρουση στον πλανήτη μας θα μπορούσε να εξαφανίσει τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Γι” αυτό, ως μέτρα προφύλαξης, ο κ. Ναθ πρότεινε η NASA να κατασκευάσει ένα πύραυλο αποτροπής, ο οποίος θα είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, καθώς και ένα διαστημικό σκάφος παρατήρησης.

Ο πύραυλος θα μπορούσε να εκτοξευθεί το πολύ μέσα σε ένα χρόνο. Είτε θα έφερε πυρηνική κεφαλή για να διαλύσει τον αστεροειδή, είτε απλώς θα επιδρούσε κινητικά πάνω του και θα τον «έσπρωχνε» σε άλλη τροχιά.

Η Ρωσία όμως για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει δημιουργήσει την περιβόητη διαστημική άμυνα με σκοπό την εξουδετέρωση με πύραυλο με πυρηνική κεφαλή του οποιουδήποτε ουράνιου αντικειμένου που θα εισέρχονταν στην γήινη ατμόσφαιρα, τρέχοντας μάλιστα και σενάρια επί του θέματος  αυτού.

Κάτι γνωρίζουν οι «Μπολσεβίκοι» και απλά δεν μας το λένε .

Βίντεο

pentapostagma

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

4 thoughts on “Σενάρια συντέλειας με σφραγίδα NASA: «Μυστηριώδη αντικείμενα πλησιάζουν τη Γη – Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το ένα από αυτά»

  1. Πάτερ Μάξιμος says:

    Ο «Πλανήτης Νιμπίρου» φέρνει μαζί του την Μεγάλη Συγκομιδή της ανθρώπινης ψυχικής ενέργειας. Είναι ο Τελικός Θερισμός που οργανώνουν οι Απέθαντοι Θεοί. Δεν είναι πλανήτης, δεν είναι αυτό που φαίνεται! Οι άνθρωποι θα θεριστούν σαν τα καλαμπόκια όταν θα έρθει η ώρα. Μερικοί Χριστιανοί ονομάζουν αυτό το φαινόμενο ως Αρπαγή. Για να το κατανοήσετε καλύτερα, το φαινόμενο της Μόρας είναι ακριβώς το ίδιο με το φαινόμενο της Εξωγήινης Απαγωγής, απλά με άλλο όνομα. Όπως τις νύχτες έρχεται η Μόρα στους ανθρώπους και τους ακινητοποιεί, όπως οι ψεύτικοι εξωγήινοι κάνουν εικονικές απαγωγές και ακινητοποιούν τον άνθρωπο, έτσι στη Μεγάλη Συγκομιδή θα βγουν μέσα από την Κόκκινη Σφαίρα του Νιμπίρου οι εξωδιαστατικοί Απέθαντοι Θεοί και θα ακινητοποιήσουν όλο τον πλανήτη! Οι άνθρωποι θα βλέπουν ένα έντονο φώς στον ουρανό, αυτό το φώς θα τους υπνωτίζει και θα τους τραβάει προς τα πάνω. Οι Θεοί ως τα Αρχαιότερα Ψυχικά Βαμπίρ θα ξεζουμίζουν το Αστρικό Σώμα του ανθρώπου, θα τρέφονται από την Αύρα του και μόλις ο άνθρωπος εξασθενεί και πεθαίνει στα χέρια τους, θα τον πετάνε σαν αποξηραμένο καρπό στο έδαφος. Έχουν σκοπό τώρα να ανοίξουν Νέες Πύλες δύναμης και για αυτό αποφάσισαν να θυσιάσουν με αυτό τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Όσοι άνθρωποι επιβιώσουν, θα γίνουν δούλοι στη Νέα Εποχή που ετοιμάζεται. Λίγοι συνομωσιολόγοι θα σας τα πουν όλα αυτά, στους πολλούς θα ακουστούν ως φαντασία, οι μυημένοι όμως ξέρουν και οι δικοί μας έχουν ήδη προετοιμαστεί. Σύντομα το φτερωτό Κρανίο της Μαύρης Αδελφότητας θα δεσπόζει στον Ουρανό, η Αποκάλυψη Έρχεται. The Final Harvest is coming!
    https://www.youtube.com/watch?v=vHJOrAgZrGg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *