Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:06 - 01/07/2023

Σε όλο το πλανήτη μιλούν πλέον ανοιχτά για το πρωτόκολλο θανάτου Covid στα νοσοκομεία, πλην Ελλάδας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα θέμα που συζητείται καθημερινά πλέον στα Ιταλικά ΜΜΕ είναι το πρωτόκολλο θανάτου που χρησιμοποιούσαν τα νοσοκομεία για να σκοτώνουν τους ασθενείς με Covid και να ανεβάζουν τα ποσοστά των θανάτων, το ίδιο πρωτόκολλο υπήρχε αυστηρά σε όλο το πλανήτη.

Στο επεισόδιο της εκπομπής “Fuori dal Coro”, στο Ιταλικό κανάλι Rete4, ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ έδωσε φωνή σε ορισμένες από τις οικογένειες των πολλών θυμάτων.

Η ίδια συζήτηση γίνεται και στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, στα Βρετανικά ΜΜΕ ακόμα και στα Ινδικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχει η μαρτυρία του γιατρού Sai , πρώην Διευθυντής του Εθνικού Συστήματος Υγείας που στο τέλος της καριέρας του, έγραψε ένα νήμα στο Twitter στο οποίο, μεταξύ άλλων, έδωσε πληροφορίες για τις αλλαγές στο σύστημα αναφοράς θανάτων που εφαρμόστηκε στο NHS:

Ο Sai δεν μίλησε μόνο για τις ακατάλληλες θεραπείες που έδιναν στους ασθενείς με σκοπό να τους εξοντώσουν αλλα και πως ασθενείς που εισήχθησαν με κοινές παθήσεις όπως η ηλικία, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, οι αιμορραγίες, τα εγκεφαλικά επεισόδια, η ΧΑΠ και ο καρκίνος κ.λπ. είχαν πλέον πιστοποιηθεί ως covid-19 μέσω της ιατρικής εξέτασης.

“Ακατάλληλες επιζήμιες θεραπείες”, αυτό προκύπτει και απο επίσημη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Clinical Investigation. Μεταξύ των οποίων και η εξαναγκαστική οξυγόνωση, η πιθανή αιτία των πνευμονιών που οδήγησαν στο θάνατο πολλών ασθενών, οι οποίοι στη συνέχεια απλά χαρακτηρίστηκαν ως “θύματα της Κόβιντ”.

Έτσι, ενώ όσοι είχαν COVID-19 πήγαιναν στο νοσοκομείο, στην πραγματικότητα δεν πέθαιναν απο Covid αλλά απο μια λοίμωξη που προκλήθηκε από τη χρήση μηχανικού αναπνευστήρα, αυτή ήταν και η βασική η αιτία θανάτου!

Αυτό που στην ουσία παραδέχονται ανοιχτά είναι αυτό που ισχυριζόμασταν απο μαρτυρίες που ακούγαμε εντός νοσοκομείων εμείς οι “συνομωσιολόγοι” και τα Εllinika Hoaxes κατέβαζαν τα άρθρα μας ως ψευδή, με αποτέλεσμα το κακό συνεχίζεται και ο κόσμος να μην έχει την δυνατότητα ενημέρωσης. Το απίστευτο σε όλο αυτό ήταν πως οι μαρτυρίες έρχονταν απο τελείως διαφορετικά μέρη στο κόσμο ήταν πανομοιότυπες.

Χωρίς αυτούς τους θανάτους, δεν θα υπήρχε καμμιά δικαιολογία για τα μέτρα, για να μένετε στο σπίτι και να αποδεκατίσετε την οικονομία καταστρέφοντας ζωές. Αυτό ισοδυναμεί με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όλοι αυτοί οι θάνατοι καλύφθηκαν με ψέματα ότι ευθυνόταν ο Covid-19.

Remdesivir ή αλλιώς το φάρμακο του θανάτου

Το Remdesivir είναι τόσο θανατηφόρο που πήρε το παρατσούκλι «Run Death Is Near» αφού άρχισε να σκοτώνει χιλιάδες ασθενείς με Covid στο νοσοκομείο. Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι το Remdesivir θα σταματούσε τον Covid. Αντίθετα, διέκοψε τη λειτουργία των νεφρών και στη συνέχεια κατέστρεψε το συκώτι και άλλα όργανα.

«Έδιναν μπόνους μετρητών όταν κάποιος πέθαινε από τον COVID. Ήταν ένα κίνητρο για να σκοτωθούν άνθρωποι και λειτούργησε απίστευτα καλά» κατέθεσε ο δικηγόρος Τόμας Ρεντς στη Γερουσία της Πολιτείας της Πενσυλβάνια.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ έδωσε κίνητρα «όχι σε ανθρώπους που αναρρώνουν από τον COVID αλλά σε ανθρώπους που πεθαίνουν από COVID», είπε ο δικηγόρος. «Πήρατε μπόνους μετρητών όταν κάποιος πέθανε από τον COVID.

Φαίνεται σχεδόν αδιανόητο τα νοσοκομεία να βλάπτουν σκόπιμα τους ασθενείς — τουλάχιστον υπό κανονικές συνθήκες. Αλλά όπως είπε ο Ρεντς Αναλυτικά, υπήρχαν οικονομικά κίνητρα που πλήρωναν περισσότερα χρήματα στα νοσοκομεία για κακά αποτελέσματα, όχι για καλά αποτελέσματα.

«Εάν λοιπόν ο ασθενής σας διαγνωστεί και αποκαλείται ασθενής με COVID, [παίρνετε περισσότερα χρήματα]. Στη συνέχεια, εάν ο ασθενής σας περάσει από συγκεκριμένα πρωτόκολλα θεραπείας, ρεμδεσιβίρη, αναπνευστήρα, κ.λπ., καθένα από αυτά, θα λάβετε ένα επιπλέον χρηματικό ποσό», είπε ο Ρεντς.

«Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι το Remdesivir θα σταματούσε τον Covid. Αντίθετα, διέκοψε τη λειτουργία των νεφρών και στη συνέχεια εκτόξευσε το συκώτι και άλλα όργανα».

Η υπερβολική χορήγηση μορφίνης ήταν ένα άλλο θέμα. Ένας φαρμακοποιός του νοσοκομείου είπε στον δικηγόρο Τόμας Ρεντς ότι το πάτωμα στο οποίο δούλευε έκανε τη συνήθεια να ανεβαίνει επίτιδες «την σταγόνα μορφίνης».

Μέσα σε εβδομάδες από το ξέσπασμα της πανδημίας, είχε γίνει φανερό ότι η καθιερωμένη πρακτική της τοποθέτησης ασθενών με COVID-19 σε μηχανικό αερισμό ισοδυναμούσε με θανατική ποινή.

Το 76,4% των ασθενών με COVID-19 (ηλικίας 18 έως 65 ετών) στη Νέα Υόρκη που είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρες πέθανε. Μεταξύ των ασθενών ηλικίας άνω των 65 ετών στους οποίους έγινε οξυγόνωση, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 97,2%.

Η σύσταση να τοποθετηθούν οι ασθενείς με COVID-19 σε μηχανική υποστήριξη ως απάντηση πρώτης γραμμής προήλθε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος φέρεται να βασίζει τις οδηγίες του σε εμπειρίες και συστάσεις γιατρών στην Κίνα.

Τα δεδομένα όμως υποδεικνύουν ότι περίπου 10.000 ασθενείς πέθαναν με COVID σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης αφού τέθηκαν σε αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020. Σε άλλες μητροπολιτικές περιοχές σημειώθηκαν επίσης τεράστια ποσοστά θανάτων μεταξύ νεότερων ατόμων που διέτρεχαν χαμηλό κίνδυνο να πεθάνουν από COVID. Είναι πιθανό πολλοί από αυτούς τους θανάτους να ήταν αποτέλεσμα της τοποθέτησης τους σε μηχανικό οξυγώνο

«Κανείς δεν είπε στους ασθενείς, ότι το μηχανικό οξυγόνο θα σας σκοτώσει, αλλά μπορεί να προστατεύσει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας», παρατήρησε ο δικηγόρος Renz. «Κανείς δεν το είπε αυτό στις οικογένειες».

Ομόφωνα αθώος ο Νίκος Αντωνιάδης

Είναι ο άνθρωπος που μίλησε για απάτη του κορωνοιου και για εγκληματική οργάνωση στη διαχείριση της πανδημίας. Είναι αυτός που μίλησε για διασωληνωσεις που δεν έπρεπε να γίνουν, για νοσηλειες και θανάτους που χρεωθηκαν κοβιντ χωρίς να έχουν καμία σχέση με τον ιό και για πρωτόκολλο θανάτου στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας.

Τα ΜΜΕ τον χαρακτήρισαν επικίνδυνο εγκληματία και παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Εμφανίστηκε με μια βαλίτσα αποδείξεις και δεκάδες μάρτυρες. Μετά από πολλές αναβολές από μεριάς δικαστών, δικάστηκε σήμερα.

Αθώος ο κατηγορούμενος, Δεν διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για τα εμβόλια, ούτε προκάλεσε θανάτους ανθρώπων. Άρα; Και κάπου εδώ αλλάζουν οι ρόλοι. Από κατηγορούμενος, γίνεται κατήγορος…

Ομόφωνα αθώος λοιπόν κρίθηκε από το Εφετείο ο γνωστός δικηγόρος την ίδια στιγμή που Κινέζοι επιστήμονες ομολογούν ότι συμμετείχαν στην διαδικασία επιλογής ανάμεσα σε 4 τεχνητούς ιούς COVID-19 του πιο θανάσιμου για τον άνθρωπο και όταν ο επιφανής Εβραίος καθηγτής Jeffrey Sachs χαρακτηρίζει τον ιό COVID-19 όχι απλά εργαστηριακό αλλά βιόπλο.

Οι εξελίξεις τους επόμενους μήνες θα είναι αποκαλυτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ και την Ευρώπη για τους δράστες της planδημίας οι οποίοι επιχειρούν για μία ακόμη φορά να καμουφλαριστούν πίσω από τα επιχειρήματα περί θεωριών συνωμοσίας όταν μια πραγματική συνωμοσία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αθώωση Αντωνιάδη ανοίγει την δικαστική λεωφόρο για την διευρεύνηση των ευθυνών πολιτικών και επιστημόνων και ιδιαίτερα της ομάδας υπό τον καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα (Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλος) οι οποίοι με μελέτη τους έσπευσαν μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να κάνουν λόγο για ιό φυσικής προέλευσης ώστε να εξοβελίσουν την εργαστηριακή φύση του ιού με την ίδια ευκολία και το ίδιο θανάσιμο θράσος που κλείνουν αυτιά και μάτια στις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων που θερίζουν κόσμο εκεί έξω.

Σε τέτοιο βαθμό που εμβολιασμένο κορίτσι και διάσημο μοντέλο επέλεξε την υποβοηθούμενη ευθανασία μια και δεν άντεχε τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 που είχε λάβει.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με τον βιτριολικό Γερμανό πολιτικό σχολιαστή ο οποίος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στη χώρα μας υποστήριξε ότι η νέα κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι η τελευταία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια το κόμμα θα αλλάξει όνομα αλλά δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι ο εξαπατημένος επιχειρηματικός κόσμος της χώρας θα συγχωρέσει την απόκρυψη των παρενεργειών των εμβολίων καθώς και την προέλευση του ιού από τα πολιτικά κόμματα….

primenews.pressΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Ηρακλής 07/01/2023 @ 10:11 ΠΜ

  Ελληνας –> ΠΡΩΤΟΣ στα σκ@τα

  (πιο κόσμια έκφραση δεν υπάρχει)

 2. Μας σκοτώσανε στα ίσια και αντί να τους σκοτώσουμε κι εμείς, βγαίνουν ακόμα και μιλάνε, ασύλληπτο!!!

 3. Φανή Μπίμπη 03/04/2024 @ 3:50 ΠΜ

  Υποστήριξη του σχετικού νομικού αγώνα
  του Δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη
  https://nikosantoniadis.tv

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*