ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Η Ε.Ε.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Σημερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου συνεδριάζει το συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τα νέα μέτρα εναντίον της Ρωσίας.

Οι βάσεις για την εισαγωγή των νέων κυρώσεων είναι για τις χημικές επιθέσεις στη Συρία όπου η Δύση κατηγορεί τη Ρωσία. Οι καινούργιοι περιορισμοί προτάθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία σύμφωνα με δηλώσεις του βρετανού υπουργού Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι κυρώσεις απαγορεύουν την είσοδο στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης και τη δέσμευση των λογαριασμών των αξιωματούχων των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και των πλησιέστερων συνεργατών τους.

Αναμένεται η υπογραφή στη συνεδρίαση των υπουργών εξωτερικών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία θα διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε ο βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Jeremy Hunt απαιτούνται νέες κληρώσεις για την ενημέρωση της κόκκινης γραμμής και για άλλη μία φορά δείχνουν ότι η χρήση χημικών όπλων είναι απαράδεκτη και δεν θα παραμείνει χωρίς συνέπειες.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ
ΠΗΓΗ:www.ntv.ru

One thought on “ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Η Ε.Ε.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *