ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Η Ε.Ε.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Σημερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου συνεδριάζει το συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τα νέα μέτρα εναντίον της Ρωσίας.

Οι βάσεις για την εισαγωγή των νέων κυρώσεων είναι για τις χημικές επιθέσεις στη Συρία όπου η Δύση κατηγορεί τη Ρωσία. Οι καινούργιοι περιορισμοί προτάθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία σύμφωνα με δηλώσεις του βρετανού υπουργού Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι κυρώσεις απαγορεύουν την είσοδο στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης και τη δέσμευση των λογαριασμών των αξιωματούχων των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και των πλησιέστερων συνεργατών τους.

Αναμένεται η υπογραφή στη συνεδρίαση των υπουργών εξωτερικών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία θα διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε ο βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Jeremy Hunt απαιτούνται νέες κληρώσεις για την ενημέρωση της κόκκινης γραμμής και για άλλη μία φορά δείχνουν ότι η χρήση χημικών όπλων είναι απαράδεκτη και δεν θα παραμείνει χωρίς συνέπειες.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ
ΠΗΓΗ:www.ntv.ru


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

One thought on “ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Η Ε.Ε.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *