13:03 - 20/12/2015

Σε επιφυλακή η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τυνησία: Μην πάτε στο εμπορικό κέντρο σήμερα, κίνδυνος επίθεσης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

tynisia
Σε επιφυλακή η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τυνησία: Μην πάτε στο εμπορικό κέντρο σήμερα, κίνδυνος επίθεσης

Προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες απηύθυνε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τυνησία, κάνοντας λόγο για κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης.

Συγκεκριμένα, τους κάλεσε να αποφύγουν ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα, την Τύνιδα, καθώς υπάρχουν αναφορές για πιθανή επίθεση ανταρτών εκεί.

Η Τυνησία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά από την επίθεση αυτοκτονίας σε λεωφορείο της προεδρικής φρουράς, στην Τύνιδα, τον προηγούμενο μήνα. Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις σε μουσείο και ξενοδοχείο, με στόχο ξένους τουρίστες.

Στη νέα ανακοίνωση, οι πολίτες των ΗΠΑ που βρίσκονται στη χώρα προειδοποιούνταν να αποφύγουν το Tunisia Mall της πρωτεύουσας την Κυριακή γιατί υπάρχει «αναφορά μη εξακριβωμένης αξιοπιστίας που υποδεικνύει την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης». Η ανακοίνωση δεν έδινε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: iefimerida.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*