Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:41 - 24/08/2022

Σε εξέλιξη η μαζική εξόντωση των Ανθρώπων: Φονικά «Εμβόλια», Στειρότητα, Πείνα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://www.naturalnews.com/2022-08-22-themasscullingofthehumanherdisnowunderway.html#

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Κλεάνθη Γρίβα: Αφού διαβάσετε το άρθρο του NaturalNews, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε την σοκαριστική ταινία Soylent Green του… 1973 (!!!) με τον Τσάρλτον Ιστον. Σ’ αυτή περιέχεται όλη η Agenda 2030 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, Νταβός) του σκοτεινού KlausSchwab και της θλιβερής μαριονέτας του YuvalHarari, που τον περιφέρουν στις τακτικές «ζωοπανηγύρεις» των Παγκοσμιοποιητών…

 

• Η αποστέρηση των ανθρώπων από κάθε περιουσιακό στοιχείο («δεν θα κατέχετε τίποτα», KlausSchwab)

• Το φαινόμενο του θερμοκηπίου που κατέστρεψε τις σοδειές.

• Η νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

• Η κρατικά υποβοηθούμενη ευθανασία για όποιον την επιθυμεί (και ανακύκλωση των πτωμάτων σε διατροφικό μέσο της μάζας).

• Η διατροφή της μάζας με πρωτεΐνες από έντομα, σκουλήκια, πλαγκτόν και ανακυκλούμενα πτώματα ανθρώπων.

• Οι υπερ-φρουρούμενες ειδικές ζώνες κατοικίας για την «αλήτ», και

• Τα υπερ-φρουρούμενα αγροκτήματα για την παραγωγή κανονικής τροφής για την «αλήτ»,στα οποία δεν επιτρέπεται η πρόσβαση (Bλ. Το Κεφ. Nohumanzonesτης Ατζέντας 2030)

 

Hσυντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων «δεν έχει τίποτα». Αλλά παρά τα βλακολογήματα του KlausSchwab και των γελωτοποιών του («δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι»),οι άνθρωποι είναι απερίγραπτα και εξαθλιωμένοι και δυστυχείς…

 

Το 1966 ιδρύθηκε η Λέσχη της Ρώμης στην Accademia dei Lincei στη Ρώμη, ως μια μη-κερδοσκοπική, άτυπη οργάνωση παγκοσμιοποιητών διανοουμένων, επιστημόνων και επιχειρηματιών, με στόχο τις κριτικές αναλύσεις των πιεστικών παγκόσμιων ζητημάτων τα οποία αδυνατούν να αντιμετωπίσουν οι εθνικές κυβερνήσεις.

 

Το 1971, η Λέσχη της Ρώμης χρηματοδότησε και δημοσίευσε τη σημαντικότερη Έκθεσή της με τίτλο «Τα Όρια στην Ανάπτυξη» («TheLimitstoGrowth» της DonellaMeadows),στην οποία αναπτύσσεται ένα προβληματισμός παρεμφερής με αυτόν του «GreatReset»του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, Νταβός) του KlausSchwab.

 

Συνεπώς, μπορεί να υποθέσει κανείςότι το 1973 που γυρίστηκε η ταινία,  ο συγγραφέας (στο βιβλίο του οποίου βασίστηκε το σενάριό της) είτε είχε «εσωτερική ενημέρωση» είτε ήταν μέλος του «εσωτερικού κύκλου» της συμμορίας και ίσως θέλησε έτσι να προειδοποιήσει τον κόσμο για όσα σχεδιάζονταν από τότε εναντίον του…

 

soylentgreen (MGM, 1973)

με ελληνικούς υπότιτλους

https://teniesonline.best/load/28-1-0-33227 

 

••••••••••••••••••••••••

 

NaturalNews ) Οι παγκοσμιοποιητές αντιμετωπίζουν την ανθρωπότητα ως ένα σύνολο βοοειδών (ή προβάτων) που πρέπει να τα εκμεταλλεύονται για όσο χρόνο χρειάζεται και μετά να θανατώνονται, όπως τα κοπάδια βοοειδών όταν παύουν να είναι πλέον χρήσιμα.

 

Όπως λέει τώρα ο Yuval Harari, μια θλιβερή μαριονέτα του σκοτεινού KlausSchwab (που είναι επικεφαλής της διεθνούς συμμορίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ – WEF, Νταβός) «η εποχή των ανθρώπων πλησιάζει στο τέλος της στον πλανήτη Γη» και οι παγκοσμιοποιητές έχουν ενεργοποιήσει ένα πολύπλευρο σχέδιο για να «καθαρίσουν» τον πλανήτη από όλα τα περιττά ανθρώπινα όντα.

 

Αν κάποιος διακατέχονταν από μια άρρωστη και διεστραμμένη επιθυμία να σκοτώσει ένα κοπάδι βοοειδών, θα μπορούσε απλώς να διακόψει την παροχή νερού και τροφής. Ο θάνατος θα ερχόταν σε λίγες μέρες ή εβδομάδες το πολύ. Το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στους ανθρώπους.

 

Η παροχή του νερού διακόπτεται μέσω της γεωμηχανικής, προκαλώντας ξηρασίες και εκτεταμένες καταστροφές των καλλιεργειών παγκοσμίως. Ολόκληρες πόλεις όπως το Λος Άντζελες και το Λος Βέγκας απειλούνται με διακοπή της παροχής νερού τα επόμενα χρόνια.

 

Η παροχή τροφίμων διακόπτεται με την στέρηση της προμήθειας λιπασμάτων, την τρομακτική αύξηση των τιμών του καυσίμου ντίζελ, και την παράλληλη επίθεση στην αλυσίδα εφοδιασμού που προμηθεύει εξαρτήματα αγροτικού εξοπλισμού.

 

• Αποτέλεσμα της διακοπής της παροχής νερού και τροφίμων στο «ανθρώπινο κοπάδι» είναι η θανάτωση του μεγαλύτερου μέρους του, με τρόπους παρόμοιους μ’ αυτούς που χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη ενός κοπαδιού βοοειδών.

 

Τα «εμβόλια»-Frankensteinέχουν σχεδιαστεί για να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι υπόλοιποι θα εξοντωθούν με την πείνα.

 

Τα φονικά «εμβόλια» αντιπροσωπεύουν ένα από τα εργαλεία θανάτωσης για την επίτευξη της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο καταναγκαστικός εμβολιασμός (που είναι δήθεν «εθελοντικός») αποσκοπεί στην εξόντωση των τρομοκρατημένων ευκολόπιστων μαζών που είναι τόσο κακώς ενημερωμένες ώστε να πιστεύουν ότι η «Μεγάλη» Κυβέρνηση και η BigPharma θέλουν να σώσουν τη ζωή τους.

 

Στην πραγματικότητα, φυσικά, τα εμβόλια είναι βιολογικά όπλα σχεδιασμένα να προκαλούν στειρότητα και μείωση του πληθυσμού. Ένα τεράστιο ποσοστό – δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τελικό αριθμό – όσων έχουν ήδη κάνει τα «εμβόλια» θα πεθάνουν από αυτοσυναρμολογούμενους θρόμβους που τώρα γνωρίζουμε ότι περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις αγώγιμων στοιχείων όπως το αλουμίνιο, ο κασσίτερος και το νάτριο.

 

Όσοι αντιστέκονται στα εμβόλια είναι πιο δύσκολο να σκοτωθούν από τους ζηλωτές των «εμβολίων» γιατί δεν εκλιπαρούν για τις ενέσεις-θανάτου και δεν παρατάσσονται δουλικά στη σειρά για να τις κάνουν. Αυτούς, οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να τους εξαλείψουν με την πείνα λόγω της παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων.

 

Αυτήν τη στιγμή, γνωρίζουμε ήδη ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αρκετή τροφή για να διατραφεί ο κόσμος κατά τη διάρκεια του 2023. Γιατί, απλώς δεν καλλιεργείται και δεν συγκομίζεται σε επαρκείς ποσότητες για να θρέψει 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

 

Οι συνεχιζόμενες κυβερνητικές επιθέσεις στην προμήθεια τροφίμων (όπως αυτές της Ολλανδικής κυβέρνησης που διατάσσει τους κτηνοτρόφους να θανατώσουν τα κοπάδια τους) έχουν σχεδιαστεί για να επιδεινώσουν την έλλειψη τροφίμων και να επιταχύνουν τη μαζική πείνα.

 

Σχετικά λίγοι άνθρωποι προετοιμάζονται εφοδιαζόμενοι με εφεδρικές προμήθειες τροφίμων. Οι άλλοι, όταν διαπιστώσουν ότι τα ράφια είναι άδεια, θα πανικοβληθούν.

 

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι μια μαζική εξέγερση πολιτών απέχει μόλις λίγους μήνες

 

Στο σημερινό podcast του Situation Update (Brighteon.com/96aca7d1-e100-4cbaa240-be171634d959), εξηγείται ότι το παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού μέσω των εμβολίων απέτυχε να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους στο σύντομο χρονικό διάστημα που προβλεπόταν. Καθώς οι μειώσεις του νερού και της ενέργειας φθάνουν πλέον σε κρίσιμα επίπεδα, οι μαζικές εξεγέρσεις απέχουν μόλις μήνες. Η Δυτική Ευρώπη, συγκεκριμένα, πρόκειται να δει εξεγέρσεις πολιτών τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι θα παγώνουν και θα λιμοκτονούν.

 

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι η παγκόσμια έλλειψη τροφίμων έχει ήδη δημιουργηθεί. Γνωρίζουν επίσης ότι οι μαζικές εξεγέρσεις θα ξεκινήσουν καθώς η πείνα και η έλλειψη ενέργειας θα επιδεινωθούν. Έτσι, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα αντίστροφης μέτρησης στο «παιχνίδι» που δεν μπορεί να επαναπρογραμματιστεί.

 

Ως αποτέλεσμα, οι παγκοσμιοποιητές βιάζονται να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα πριν οι εξεγέρσεις τους ξεφύγουν από τον έλεγχο και πριν η χιονοστιβάδα ξεπεράσει την ικανότητα των κυβερνήσεων να τη συγκρατήσουν.

 

Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός πίσω από τη στρατολόγηση και τον οπλισμό 87.000 νέων -οπλισμένων- πρακτόρων της IRS στους οποίους λέγεται ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν «θανατηφόρα βία» εναντίον του αμερικανικού λαού.

(IRSInternalRevenueService – Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων: ομοσπονδιακή υπηρεσία υπεύθυνη για τη συλλογή φόρων και την εφαρμογή του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων)

 

Στη Γαλλία, το Υπουργείο Εσωτερικών προσλαμβάνει χιλιάδες «πράσινους αστυνομικούς» που θα ενταχθούν σε ένοπλες ταξιαρχίες για την δίωξη υποτιθέμενων «περιβαλλοντικών εγκλημάτων».

 

Ωστόσο, ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των ένοπλων κυβερνητικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Αυστραλία κ.λπ. είναι να πραγματοποιήσουν μαζικές εκτελέσεις αμάχων, καθώς ο πόλεμος των κυβερνήσεων κατά της ανθρωπότητας ξεκινάει.

 

Στις ΗΠΑ (που το παράδειγμά τους αντιγράφουν όλες οι χώρες) σκοπός της κυβέρνησης είναι να υπάρχει ένα fake-FBI, οπλισμένοι πράκτορες της IRS (που θα διαθέτουν τεράστιες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών), οπλισμένοι πράκτορες της ATF, κ.λπ., συγκροτώντας έναν ιδιωτικό στρατό που ελέγχεται από την εκτελεστική εξουσία, δεδομένου ότι αυτές οι επιχειρήσεις δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του αμερικανικού στρατού, ο οποίος δεν μπορεί νόμιμα να διεξάγει πόλεμο σε αμερικανικό έδαφος.

 

ATF:ΓραφείοΑλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων όπλων και Εκρηκτικών (BureauofAlcoholTobaccoFirearmsandExplosives – BATFE), πουσυνήθωςαναφέρεταιωςATF.

 

Αλλά, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες μπορούν να κάνουν και θα κάνουν πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού. Το κάνουν ήδη, με πράκτορες της ATF που πηγαίνουν τώρα από πόρτα σε πόρτα, απαιτώντας από τους πολίτες να παραδώσουν όπλα και ανταλλακτικά όπλων που αγόρασαν νόμιμα, για παράδειγμα. Εναπόκειται στους κυβερνήτες των πολιτειών να υπερασπιστούν τους κατοίκους τους ενάντια σε αυτούς τους ομοσπονδιακούς τυράννους, και αυτό θα πυροδοτήσει περιφερειακό πόλεμο με πολιτείες που κυριολεκτικά θα πολεμήσουν με τους fake ομοσπονδιακούς οργανισμούς που διευθύνονται από τον «αρχηγό» Τζο Μπάιντεν.

 

Δημοκρατικοί, ΜΜΕ και κυβέρνηση ετοιμάζονται να ζητήσουν μαζικές εκτελέσεις όλων των εκείνων που αντιδρούν

 

Ακόμη και αυτή τη στιγμή, οι δημοκρατικοί, η κυβέρνηση και τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης ισχυρίζονται ότι όλοι οι συντηρητικοί που αντιδρούν είναι τρομοκράτες , υπονοώντας ότι όλοι αξίζουν να εξοντωθούν. Όπως γράφει ο Everett Piper στους WashingtonTimes:

 

«Την περασμένη Τρίτη, ο σύμβουλος των Δημοκρατικών Kurt Bardella χαρακτήρισε όλους τους Ρεπουμπλικάνους «εγχώριο τρομοκρατικό πυρήνα».

Η Tiffany Cross  του MSNBC συμφώνησε μαζί του και πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να υπάρχει διάκριση μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων και των δεξιών εξτρεμιστών».

Ο Peter Wehnerσυγγραφέας του TheAtlantic, παρομοίασε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με «ένα στιλέτο στραμμένο στο λαιμό της αμερικανικής δημοκρατίας».

Και ο διευθυντής του FBI Christopher Wray πρόσθεσε ότι οποιοσδήποτε Αμερικανός κρατάει τη σημαία του Christopher Gadsden (1775) – «DontTreadOnMe» – είναι ύποπτος για βίαιο εξτρεμισμό.

Σας απασχολεί το γεγονός ότι μια ομάδα Δημοκρατικών που κατέχουν την εξουσία ορίζει τώρα όλους τους Ρεπουμπλικάνους ως «δεξιούς εξτρεμιστές» και ως «απειλή για την αμερικανική δημοκρατία;»

 

[ΣΗΜ: πρόκειται για μια ιστορική αμερικανική σημαία σε κίτρινο χρώμα στην οποία απεικονίζεται ένας  κουλουριασμένος ξύλινος κροταλίας έτοιμος να χτυπήσει. Κάτω από τον κροταλία υπάρχουν οι λέξεις: «ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕ». Ο σχεδιασμός του διακηρύσσει μια δυναμική προειδοποίηση επαγρύπνησης και προθυμίας να δράσει για την άμυνα ενάντια στον εξαναγκασμό και συσχετίζεται με τις ιδέες του ατομικισμού και της ελευθερίας.   Σχεδιάστηκε από τον πολιτικό Christopher Gadsden (1724–1805), το 1775 κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης.]

 

Οι Δημοκρατικοί, η κυβέρνηση και τα συστημικά μέσα εξαπάτησης ετοιμάζονται να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν ηθικά την «εκκαθάριση» τους από όλους τους συντηρητικούς, τους χριστιανούς, τους κατόχους όπλων, τους υποστηρικτές της ζωής τους και τους υποστηρικτές του Τραμπ .

 

Θυμηθείτε, αυτοί οι Δημοκρατικοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των δικών τους παιδιών στο όνομα του τρανσέξουαλ. Αν φτάνουν να ακρωτηριάζουν τα παιδιά τους, τι πιστεύετε ότι θα κάνουν στους πολιτικούς τους αντιπάλους; Ειδικά αν μπορούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι οι αντίπαλοί τους αντιπροσωπεύουν μια «απειλή για τη δημοκρατία».

 

Στους σκεπτικιστές που αναρωτιούνται αφελώς «η Εφορία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα και τα πυρομαχικά εναντίον του αμερικανικού λαού;», η απάντηση είναι ξεκάθαρη: «Σε ποιον άλλον θα σχεδίαζαν να τα χρησιμοποιήσουν; Φυσικά προορίζονται για χρήση εναντίον Αμερικανών» Όποιος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό το απλό γεγονός, μάλλον δεν πρόκειται να επιβιώσει τον επόμενο χρόνο στην Αμερική.

 

Άλλοι μέσα μείωσης του πληθυσμού επιταχύνονται

 

Εάν αναρωτιέστε τι μπορεί να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους γρηγορότερα από τη μαζική πείνα και την καταστροφή των καλλιεργειών, σκεφτείτε τα σενάρια εφαρμογής ενός πλέγματος μέσων.

 

Οποιαδήποτε δυτική κυβέρνηση μπορεί να σαμποτάρει το δικό της εγχώριο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και να κατηγορήσει τους Ρώσους για «επιθέσεις στον κυβερνοχώρο». Όταν το ηλεκτρικό δίκτυο τεθεί εκτός λειτουργίας, το χρηματοπιστωτικό σύστημα παύει να λειτουργεί. Ακολουθεί χάος. Μαζικές λεηλασίες και βία στους δρόμους. Οι αστυνομικοί δραπετεύουν. Οι πολίτες που μένουν πίσω δολοφονούνται, ληστεύονται και βιάζονται. Αυτό θα συμβεί σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη της Αμερικής. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την εφαρμογή ενός τέτοιου σεναρίου, έως και το 90% του πληθυσμού θα έχει πεθάνει από βία, πείνα, έκθεση ή ασθένεια.

Σκεφτείτε τί σημαίνει:

 

•ότι η θέρμανση και ο κλιματισμός δεν θα λειτουργούν.

 

• ότι για τη διατροφή μας, θα χρειαζόμαστε αποθηκευμένο φαγητό.

 

•ότι τα δημόσια συστήματα ύδρευσης δεν θα λειτουργούν, και δεν θα υπάρχει πόσιμο νερό στις βρύσες. Εάν δεν θέλουμε να πεθάνουμε από αφυδάτωση, θα χρειαστούμε ένα φίλτρο νερού και μια πηγή νερού στην οποία μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με ασφάλεια και συχνά. Θα χρειαστούμε επίσης πολλά δοχεία για την αποθήκευση και τη μεταφορά νερού, γιατί θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο νερό από ό,τι νομίζουμε (10 γαλόνια κατ’ άτομο ανά ημέρα ως απόλυτο ελάχιστο.)

 

ότι οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας δεν θα λειτουργούν. Ότι για την φόρτιση μιας ηλεκτρονικής συσκευής, θα χρειάζονται ηλιακοί συλλέκτες και μια ηλιακή γεννήτρια, και για τις επικοινωνίες, θα χρειάζεται ένα δορυφορικό τηλέφωνο ή μια δορυφορική συσκευή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου (όπως το Bivystick από τον χορηγό μας SAT123.com).

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι παγκοσμιοποιητές μόλις άρχισαν να αναπτύσσουν τα όπλα τους κατά της ανθρωπότητας. Και διαθέτουν πολλά περισσότερα όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες τους, και αν δεν πετύχουν το ποσοστό θανάτων που επιθυμούν, απλώς θα προκαλέσουν το χάος μέχρι να πεθάνει ο «επαρκής» γι’ αυτούς αριθμός δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

 

Η ανθρωπότητα θανατώνεται σαν τα βοοειδή. Όσοι δεν θέλουν να το δουν, θα είναι από τους πρώτους που θα εξοντωθούν από αυτό. Αλλά όσοι προετοιμάζονται έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τα βγάλουν πέρα ​​από τη γενοκτονία και να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του ανθρώπινου πολιτισμού από την άλλη πλευρά.

 

••••••••••••••••••••••••••••••••••••

 

Στοpodcast της σημερινής «Ενημέρωσης Κατάστασης» εξηγείται αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες: Brighteon.com/96aca7d1-e100-4cbaa240-be171634d959

 

Περισσότερα podcast με πληροφορίες, μη-λογοκριμένες αναφορές και συνεντεύξεις κάθε μέρα: https://www.brighteon.com/channels/HRreport

 

Προηγούμενο : The Globalist WAR on the Elements of Life – δείτε το νέο μίνι ντοκιμαντέρ-βόμβα ΕΔΩ

 

Σύσταση: Όσο μπορείτε, χρησιμοποιείτε πιστοποιημένα βιολογικά και εργαστηριακά ελεγμένα τρόφιμα, που δεν περιέχουν MSG, χωρίς σόγια, χωρίς ανάγλυφη φυτική πρωτεΐνη, χωρίς εκχύλισμα μαγιάς, χωρίς επεξεργασμένους υδατάνθρακες ή σάκχαρα, χωρίς τεχνητά χρώματα, κ.λπ.

zougla.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ 08/24/2022 @ 9:42 ΜΜ

    Συμφορά που μας βρήκε!! Γμτ τα κεφάλια σας!! που τα φωνάζαμε τόσα χρόνια και μας μουτζώνατε ΒΟΔΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ που σας λέγαμε ΜΗΝ τρυπιέστε θα σας φάνε λάχανο και μας λέγατε ψεκασμένους αμόρφωτους … ΗΛΙΘΙΟΙ εγώ εσάς θα ξεκάνω πρώτα αν γλιτώσω δηλαδή, όποιον έχω κοντά … ΗΛΙΘΙΟΙ μας πήρατε στο λαιμό σας όλους κομματόσκυλα βλαμμένοι

  2. drinkingwater.directory
    Μπαίνεις και βρίσκεις που υπάρχει ποσιμο νερό στην περιοχή σου.Βάζεις Greece πχ και μεγαλώνοντας τον χάρτη βλέπεις τα σημεία

  3. Η λύση είναι μία δυστυχώς..όλοι στα χωριά σας μακριά από τις μεγαλουπόλεις..φτιαξτε ομάδες..οπλισμένα όλα μα όλα τα σπίτια..ενα κομμάτι γη όλοι έχουν στα χωριά..αποθηκευστε σπόρους για καλλιέργεια.. Πηγές υπαρχουν στα χωριά.. πετρέλαιο για τις απαραίτητες μετακινήσεις και μόνο..θα κλάψουνε μανουλες..έχει πάψει πλέον να είναι ένα σενάριο θεωρητικό..έχουμε περάσει στη πράξη..και για να στεναχωρήσω μερικούς δεν πρόκειται να μας βοηθήσει κανένας θεός..έχει πάψει να ασχολείται με μαλακες

    • Δυστυχώς δεν είναι όλοι από χωριά, αν και πολύ θα το’θελαν. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έκαναν τα εμβόλια κάποιοι ειναι άρρωστοι πχ με καρκίνους και αφραγκοι. Δεν είναι εύκολο γι αυτους τους λόγους να φύγουν από τις πόλεις και γενικά να μετακινηθούν χωρίς συγκεκριμένο στόχο και χωρίς καμμία βοήθεια. Το κακό είναι ότι όσοι οργανώθηκαν εκτός πόλης οργανώθηκαν και ακόμα και αν ήταν σε θεση να βοηθήσουν άλλους δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, εφόσον δεν υπάρχει τρόπος να τους βρει κάποιος εγκλωβισμένος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*