Σας θυμίζει κάτι η εικόνα;

sxedio1

Τεράστια αγρογλυφικά στην Αργεντινή δείχνουν αντικείμενο σε πορεία σύγκρουσης με τη γη

Σας θυμίζει κάτι η εικόνα;

Σύμφωνα με τις δηλώσεις από κυνηγούς UFO και UFOλόγων, μια νέα σειρά αγρογλυφικών που εμφανίστηκε στην Αργεντινή είναι στην πραγματικότητα διάγραμμα που δείχνει ένα ουράνιο αντικείμενο να πλησιάζει σε πορεία σύγκρουσης με τον πλανήτη Γη.

Ενώ πολλοί οι UFOλόγοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια ντουζίνα αγρογλυφικών που είναι κατασκευασμένα, αυτά τα νέα στην Αργεντινή δεν είναι ένα από αυτά. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους καθημερινά εθεάθηκαν στις καλλιέργειες καλλιεργειών από εξωγήινα όντα που προσπαθούν να μας προειδοποιούν για μια επικείμενη επίθεση αστεροειδή εναντίον του στον πλανήτη μας.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, παρόμοια φαινόμενα έχουν αναφερθεί και πέρυσι, αλλά κανένα από αυτοά δεν έχουν αυτό το μεγάλο.

Οι κάτοικοι λένε ότι η περιοχή όπου η αγρογλυφικό εμφανίστηκαν έχει “μολυνθεί” από τους ντόπιους που έσπευσαν στην περιοχή για να δουν το αγρογλυφικό .

Σύμφωνα με την Scott , το αγρογλυφικό που εμφανίστηκε αυτό το μήνα στην Αργεντινή είναι στην πραγματικότητα ένα διάγραμμα που προσπαθεί να μας προειδοποιήσει για ένα ουράνιο αντικείμενο που πλησιάζει τη Γη.
agroglifiko

Ο Waring λέει ότι «οι κύκλοι στις καλλιέργειες έχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, καταγραφεί στην αρχαία βιβλιογραφία με πίνακες και στους τοίχους. Εδώ και πολύ καιρό πίστευαν ότι οι κύκλοι είναι τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους ουρανούς για τον άνθρωπο. «Σήμερα πιστεύουμε ότι είναι τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους εξωγήινους. Δεν είναι όλοι οι σχηματισμοί των καλλιεργειών πραγματικοί, μόνο περίπου το 10-15% είναι πραγματικοί. Αυτά τα αγρογλυφικά είναι αυθεντικά, και φαίνεται να περιέχουν ένα μήνυμα.

«Για μένα, αυτό μοιάζει με μια προειδοποίηση σχετικά με την πρόσκρουση ενός μετεωρίτη που έρχεται. Δείχνει μια τροχιά γύρω από τη Γη, και μαζί την τοποθεσία όπου θα χτυπήσει στο βόρειο δυτικό ημισφαίριο … αλλά δεν υπάρχει ημερομηνία. Οι κάτοικοι της Santa Fe πιστεύουν ότι αυτό δεν ήταν τεχνητό. Οι ντόπιοι αναφέρουν ότι βλέπουν μυστηριώδη φώτα όλο το χρόνο, στον ουρανό της Αργεντινής.
sxedio
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το τι είναι αυτό το φαινόμενο. Υπήρξαν αρκετά αγρογλυφικά που έχουν εμφανιστεί στη Σάντα Φε και σε όλο τον κόσμο τα οποία περιέχουν ανεξήγητα σύμβολα.

Μερικές φορές αυτά τα άγνωστα σήματα που αποδίδονται από τη λαϊκή πεποίθηση, με την πιθανή παρουσία των όντων από άλλο πλανήτη. Ενώ δεν υπήρξε ποτέ άμεση απόδειξη για να υποστηρίξει πολλές από αυτές τις υποθέσεις, αυτά τα μυστηριώδη σημάδια στο βόρειο τμήμα της Σάντα Φε μπορούν θα ενταχθούν στο μακρύ κατάλογο των μυστηρίων που περιβάλλουν το φαινόμενο των αγρογλυφικών.

Δε δείχνει όμως αυτό που νομίζουν ………… δείχνει αυτό που περιγράφει ο Ιδομενέας στο ‘’Η αποκάλυψη του σύμπαντος’’!!!

10 thoughts on “Σας θυμίζει κάτι η εικόνα;

 1. ΗΡΩ says:

  ΠΑΚΜΑΝ…….Π—-Κ Α ανάμεσα στον άνθρωπο
  γη γυρίζει γύρω από τον εαυτό της σε μια καθορισμένη τροχιά.
  ας μην είμαστε καταστροφολόγοι για το πιθανόν σχέδιο που φαίνεται, και ας το πάρουμε με μία άλλη έννοια που ξεπετά στην σκέψη μας.
  το σχήμα “ΠΑΚΜΑΝ” ίσως είναι ένα κομμάτι της γης που αποσυνδέθηκε κάποτε και ήρθε ίσως το κομμάτι που λείπει να ενωθεί.
  και επέκτειναν μια γραμμή ίσως και ένα είδος προσομοίωσης για να συνδεθεί.

  αν και το συνδέσουμε και με το πακμαν που είναι κίτρινο , στο παιχνίδι αποφεύγει τα φαντασματάκια…..και όταν τρώει τις κίτρινες μπίλιες και τότε μπορεί και να τα τρώει….
  χαχαχαχα
  ίσως τελικά βλέπε την γη σαν μπίλια που τρώει τα φαντασματάκια.

 2. filarianna says:

  …………Ο ήλιος μας είναι αυτός που περιστρέφεται γύρω απ τη Γη και τη σελήνη και όχι το αντίθετο…………..
  Με ειλικρινή σεβασμό στον Ιδομενέα!
  Από τη στιγμή που αποφάσισες να μοιραστείς με εμάς το Σεπτέμβριο, ένα μικρό μέρος της γνώσης σου, επιβεβαίωσες – γιατί ήταν ώρα……. – κάτι πάρα πολύ σημαντικό, στο οποίο δεν μπορούσα να δώσω εξήγηση εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια.
  Το Σεπτέμβρη δεν είχα σχολιάσει, τι θα μπορούσα άλλωστε να πω. Τώρα πλέον επιβάλλεται, πάντα η σκέψη μου στριφογυρίζει στο κείμενό σου, τελευταίως δε, πάρα πολύ έντονα.
  Stranger αυτή η συγχρονικότητα – αυτός ο συνδετικός κρίκος – δεν με εκπλήσσει.
  Σωστά το έθεσες
  Δε δείχνει αυτό που νομίζουν ………… δείχνει αυτό που περιγράφει ο Ιδομενέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *