ΣΑν πολλοί μεγαλοι σεισμοί δεν σκάνε τώρα τελευταία; Παπούα Νέα Γουινέα 7,5 Ρίχτερ!

Event Time

2014-04-19 13:27:59 UTC

2014-04-19 23:27:59 UTC+10:00 at epicenter

2014-04-19 16:27:59 UTC+03:00 system time

Location



Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


6.720°S 154.931°E depth=30.9km (19.2mi)

Nearby Cities

75km (47mi) SW of Panguna, Papua New Guinea

87km (54mi) SW of Arawa, Papua New Guinea

394km (245mi) SE of Kokopo, Papua New Guinea

545km (339mi) ESE of Kimbe, Papua New Guinea

629km (391mi) WNW of Honiara, Solomon Islands

5 thoughts on “ΣΑν πολλοί μεγαλοι σεισμοί δεν σκάνε τώρα τελευταία; Παπούα Νέα Γουινέα 7,5 Ρίχτερ!

  1. Ανώνυμος says:

    Σιγά τους μεγάλους σεισμούς! :^D^: 8,3… 7,5… σεισμοί είναι αυτοί;

    Αν δεν κάνει ένα 12… να το ευχαριστηθούμε όλοι μας…

    Αυτά.

  2. Ανώνυμος says:

    Ο κανόνας είναι…Τα πάντα μεγαλώνουν…κι εμείς μεγαλώνουμε, γερνάμε και πεθαίνουμε.
    Γιατί να εξαιρούνται απ'άυτό οι σεισμοι(?)κι αυτοί μεγαλώνουν,θα γεράσουν θα πεθάνουν κι έπειτα δεν θα έχουμε σεισμούς αφού θα είναι πεθαμένοι, ρε βούρλο…
    …σωστός;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *