Ρώσοι επιστήμονες προειδοποιούν για την προσέγγιση μεγάλου αστεροειδούς στη γη.

Ρώσοι αστροφυσικοί από το πανεπιστήμιο Immanuel kant Baltic Federal University(BFU) χρησιμοποίησαν ένα δικό τους μοντέλο πρόβλεψης με την ονομασία ASTRO-MODEL και δήλωσαν ότι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αστρονομικά γεγονότα θα λάβει χώρα στις 17 Δεκεμβρίου του 2017.

Την ημέρα αυτή ένας αρκετά μεγάλος αστεροειδής ο Phaethon με διάμετρο περίπου 5 χιλιόμετρα θα περάσει κοντά στη γη, και σε απόσταση 10 εκατομμυρίων χιλιομέτρων η οποία σε διαστημικά πρότυπα είναι πάρα πολύ κοντά.

Το ουράνιο σώμα θα συνοδεύεται από σμήνος μετεωριτών του Geminid. Η μέγιστη δραστηριότητα αυτών των μετεωριτών θα ξεκινήσει από τις 13 έως τις 14 Δεκεμβρίου όπου θα μπορεί κανείς να δει εκατοντάδες μετεωρίτες να καίγονται στην ατμόσφαιρα της γης.

Ο Alexey Baigashov επικεφαλής της αστρονομικής κοινότητας του BFU είπε: Προφανώς από τη στιγμή που αυτός ο αστεροειδής ήταν ένα μεγαλύτερο αντικείμενο από πολλές προσεγγίσεις στον ήλιο έσπασε σε μικρότερα κομμάτια που σχημάτισαν ένα σμήνος μετεωριτών σε αυτή την περίπτωση ο αστεροειδής μπορεί να είναι τα ερείπια ενός πλανητικού πυρήνα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *